Mama Challenge
30 dagen mama challenge 2019

Mama Challenge || Leuke en persoonlijke artikelen over het mama zijn!

Als je Happinessfromme al langer volgt, dan weet je dat ik een challenge altijd wel leuk vind! Meerdere bloggers doen in de maand Maart mee aan de mama challenge. Wat het inhoudt en wat je kunt verwachten? Dat vertel ik je natuurlijk graag!

Mama Challenge

In de maand maart komt er elke dag een blog online over een onderwerp dat met het moederschap te maken heeft. Mijn doel was om dit jaar ook wat persoonlijker te worden op de blog, in plaats van alleen maar informatieve artikelen. Het lukt soms wel, soms niet, maar deze challenge gaat mij er zeker bij helpen!

Wat vinden jullie er eigenlijk van dat het wat persoonlijker is? Leuker, of heb je toch liever de informatieve artikelen?

Wat kan je verwachten?

Elke dag dus een persoonlijke blog in de trant van het moederschap. In totaal komen er dertig berichten online, met allemaal een ander onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan berichten over mijn zwangerschap, hoe ik het moederschap ervaar en wat ik Daan mee zou willen geven. Daarnaast komen er ook verschillende onderwerpen aan bod die met de opvoeding te maken hebben… Dat, maar ook praktischer dingen, zoals leuke uitstapjes en kinderkleding shoppen! Een heleboel verschillende onderwerpen dus!

Dus een maand lang alleen de mama challenge?

Nee, dat niet… Althans, dat probeer ik niet! Een aantal vaste onderwerpen zet ik wel even op pauze, zoals de 52 weken blog challenge en het ouderschap ABC, anders wordt het wel een beetje heel veel! De recensies, reviews en andere dingen lopen gewoon lekker door. Daarnaast lees je op Facebook elke week een archief post, maar de focus zal wel op de mama challenge liggen.

Na de challenge…

Als de mama challenge is afgelopen, eind maart, dan gaat de blog er misschien een beetje anders uit ziet. Niet qua look hoor, want daar ben ik super blij mee, maar ik ben aan het kijken naar mijn blog planning! Ik wil toch een beetje meer variatie, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit over hoe ik dat vorm wil geven… Er is nog tijd om daar over na te denken en anders blijft het eerst lekker zoals het is!

Jij kunt ook mee doen!

Doe je ook mee aan de mama challenge? Dat kan door onder de blogberichten of op social media te reageren 🙂


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.