De mama challenge, dat was hem dan!

mama challenge

De mama challenge, dat was hem dan!

Zo, de maand is voorbij, dat betekent dat ik ook klaar ben met de mama challenge! Ik vond het leuk om hier aan mee te doen en het heeft me ook wel wat gebracht hoor… Ik vertel je in deze blog graag wat en of ik nog een keer weer mee zou doen 😉 .

Dat was hem dan…

De hele maand maart heb je elke dag een blog kunnen lezen uit de mama challenge! De mama challenge bestond uit allemaal vragen die op de één of andere manier met het moederschap te maken hebben. Ik vond het leuk om mee te doen! Een keer iets anders om over te schrijven en tegelijkertijd ook goed voor mezelf om een keer bij bepaalde dingen stil te staan! Bij sommige vragen moest ik echt mezelf even een spiegel voorhouden en daar leer ik van! Ik wil het allemaal goed doen, maar perfect zijn gaat nu eenmaal niet en dat vergeet ik soms. Door mee te doen aan deze challenge ben ik me gaan beseffen dat het allemaal best prima gaat en ik gewoon lekker zo door moet gaan!

Het was leuk om herinneringen op te halen, na te denken over bepaalde opvoedkundige zaken en goed te bedenken hoe we het in de toekomst met Daan willen doen! Al kan dat natuurlijk ieder moment weer veranderen 😉 . Het ouderschap is iets waar je samen met je kind in groeit. Je kijkt naar elkaars behoeftes en past zo je doen en laten er op aan.

Of ik nog een keer weer mee zou doen? Ja dat denk ik wel! Misschien niet dezelfde, maar zeker iets soortgelijks! Het is toch goed om zo nu en dan eens bij bepaalde zaken stil te staan.

Onderaan deze post kan je trouwens alle berichten nog eens terug vinden!

Heb jij voor jezelf meegedaan met de mama challenge? Ben sowieso wel benieuwd wat je ervan vond!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding;


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...