Mama Challenge || Even voorstellen…

Mama Challenge - Even voorstellen

Mama Challenge || Even voorstellen…

Even voorstellen… Voor iedereen die mijn blog al langer leest, jullie kennen ons ondertussen wel een beetje. Ja ik zeg ons, want Menno en Daan doen ook een beetje mee in deze challenge 😉 . Voor wie nieuw is, in deze blog stellen wij ons even voor…

Even voorstellen

Nou, ik ben dus Nadia. Net 31 jaar en getrouwd met Menno. We zijn nu 12 jaar samen en bijna 4 jaar getrouwd. Samen hebben we een zoontje: Daan. Daan is 3,5 jaar oud en een echte draak… We wonen in het hoge noorden, in een dorpje bij Groningen in de buurt. Menno werkt bij de AH als groenteboer. Hij heeft echt een passie voor vers, dat vind ik mooi om te zien. Ik heb mijn eigen bedrijf, Nadia Media, waar deze blog een onderdeel van is. Daarnaast werk ik als VA (Virtual Assistant). Omdat dit allemaal vanuit huis is, heb ik ook nog een baan buiten de deur. Ik werk bij de Gall&Gall, met super veel plezier! Het zijn maar een paar uurtjes, maar ik ben er wel even uit. Daarnaast werk ik al vanaf mijn 16e in de detailhandel en ik kon het eigenlijk niet echt missen. Daan gaat twee ochtenden naar de peuterochtend en na de zomer mag hij alweer naar de basisschool! Alle clichés zijn waar, de tijd gaat zo snel!

En verder…?

Tja, we zijn natuurlijk meer dan alleen onze cv 😉 . Ik vind het heerlijk om thuis te rommelen en thuis te zijn als gezin. Van elkaar genieten hoeft niet altijd te betekenen dat je ook echt iets doet. We vinden het heerlijk om een stuk te wandelen en in de zomer gaan we graag naar de camping. Verder is een filmpje, etentje of shoppen natuurlijk altijd leuk om te doen! Menno speelt graag spelletjes op de laptop of Playstation, ik lees en schrijf graag en Daan is een echt buiten kind.

Mocht je iets van mij (ons) willen weten, dan mag je altijd je vragen stellen! Zolang ze netjes zijn, zal ik ze beantwoorden 😉 .

De vraag voor jou;

Stel jij je ook kort voor?

Alle posts uit de 30 dagen mama challenge vind je onderaan deze post.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...