Mama challenge - Favoriete speelgoed
30 dagen mama challenge 2019

Mama Challenge || Daan zijn favoriete speelgoed

Daan heeft meer dan genoeg speelgoed, eigenlijk is hij best heel verwend. Gelukkig ziet hij de waarde er wel van in en doet hij er (meestal) voorzichtig mee! Het is geen kindje dat echt veel met รฉรฉn ding speelt, hij houdt van afwisseling zullen we maar zeggen ๐Ÿ˜‰ Hij kan zich heel goed alleen vermaken, maar vindt samen spelen ook leuk! Wat hij dan zoal doet en wat zijn favoriete speelgoed is? Dat zal ik je vertellen.

Het favoriete speelgoed

Meneer heeft dus best veel speelgoed, maar er zijn wel een aantal dingen die vaker uit de kast worden getrokken dan andere dingen! Ik ga er voor het gemak maar even vanuit dat dit zijn favoriete speelgoed is ๐Ÿ˜‰ Al kan dat morgen ook zomaar weer anders zijn! Niets zo wisselvallig als een drie jarige!

De houten trein

Op dit moment is hij weer helemaal in de bank van de houten trein. Eind vorig jaar heeft hij een aantal houten trein sets van de Lidl gekregen en hij bouwt zich wat af! Heerlijk om te zien. Het fijne vind ik dat het meeste houten spoor er gewoon op past. Zo hebben we ook een set bij de Ikea meegenomen die er gewoon op past, leuk om zo een beetje variatie aan te brengen. Zo is Daan dol op Thomas de trein, waar ook houten spoort van is. Binnenkort maar eens kijken of dat er ook op past, maar ik ga er eigenlijk wel vanuit.

Duplo

Ik kan wel zeggen dat Daan echt van het bouwen is. Hij vindt het namelijk ook heerlijk om met zijn Duplo te bouwen. Huisjes, boerderijen, een dierentuin, je roept maar en hij bouwt het! Maar weet je wat hij nog leuker vindt? Lego! Dat mag hij nog niet alleen doen, maar als Menno zijn Lego tevoorschijn haalt, dan gaat hij heerlijk zitten bouwen. Dat wordt dus een heleboel lego op verlanglijstjes zetten de aankomende jaren ๐Ÿ˜‰

Elektronica

Naast bouwen is hij ook graag met de Ipad bezig. Dit valt natuurlijk onder screentime, dus het mag niet de hele dag. Is hij het trouwens niet mee eens hoor! Maar we hebben nu al een hele tijd Magibook en ik moet zeggen dat dat ook wel in de smaak valt! Het is een soort interactief boek, waarvoor je diverse uitbreidingsboekjes kunt kopen. Ik dacht dat ik er al een keer een artikel over geschreven had, maar ik kan hem niet vinden ๐Ÿ˜‰ Binnenkort nog maar eens doen, want ik vind het echt een aanrader!

Wat is/was het favoriete speelgoed van jou kind(eren)?

Alle posts uit de 30 dagen mama challenge vind je onderaan deze post.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v.ย  affiliate link(s).
Bron uitgelichte afbeelding; Canva


One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.