mama challenge - favoriete vakantie
30 dagen mama challenge 2019

Mama Challenge || Onze favoriete vakantie met Daan

Vakantie vieren, heerlijk! Ik kijk nu al weer uit naar de zomer vakantie. Lekker genieten van het (hopelijk mooie) weer en van elkaar. Even tijd samen, geen werk en weinig social media! Maar wat was nou onze favoriete vakantie met Daan?

Onze favoriete vakantie

Dat is niet moeilijk kiezen! We doen ieder jaar hetzelfde 😉

Mijn ouders hebben een seizoensplaats op de camping waar we ook stonden toen ik nog klein was. De afgelopen drie jaar zijn we hier heen geweest in de zomervakantie, andere vakantie en alle andere vrije dagen met mooi weer!

Alle kinderen vinden het er heerlijk en ik krijg er zelf ook echt een vakantiegevoel van. Soms gaan we gewoon een dagje (want het is nog geen half uurtje rijden) en dan merk ik echt dat ik opgeladen terug kom. De kinderen kunnen er heerlijk spelen! Mijn oudste neefjes vissen graag de rest speelt in het zand of crost op een fietsje rond. Ik vind het oprecht heerlijk om ze zo te zien genieten, doet me denken aan vroeger, toen ik zelf ook veel plezier had op de camping.

Mis ik een andere vakantie niet?

Ja en nee…

Aan de ene kant wel, want onze vakanties naar verre landen vond ik heerlijk. Gegarandeerd mooi weer, een all inclusieve hotel zodat je nergens omkijken naar hebt en lekker in de zee. Een verre vakantie zou ik echt geen straf vinden! Waar ik wel tegen op zou zien is de reis met Daan. Nee, vliegen doe ik liever als hij een beetje ouder is en het allemaal beter begrijpt.

Aan de andere kant vind ik het tijdens een vakantie belangrijk dat we ontspannen. De gedachte aan een verre vakantie met Daan bezorgt me al de zenuwen. Als ik dan zie hoeveel plezier hij op de camping heeft, dan vind ik het zo helemaal prima! Zoals ik al schreef, niet alleen Daan heeft plezier, wij ook. Menno kan heerlijk zitten vissen en ik ben met een beetje zon, een boekje en de beentjes omhoog al snel tevreden! Daarnaast plannen we altijd leuke uitjes.

Hoe zag jou favoriete vakantie (met je kind) eruit?

Alle posts uit de 30 dagen mama challenge vind je onderaan deze post.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


3 Comments

  • Rachel

    Wat lekker dat je het op zo’n manier kan doen, ik ben niks anders gewend ik ging in de buik van mijn moeder mee naar Zwitserland en toen ik eruit was gingen we naar oosterijk, Italië. Nu nog kan ik niet zonder kamperen, heerlijk

  • Virgilia

    Super leuk, herkenning ook. Mijn schoonouders hebben ook een vaste plaats voor een vakantiehuisje en is zo`n half uurtje rijden. Echt heerlijk daar aan het water en genieten dan van de Kids die lekker aan het spelen zijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.