Mama Challenge || Grappige uitspraken van Daan

Mama challenge - Grappige uitspraken

Mama Challenge || Grappige uitspraken van Daan

We kennen het allemaal wel denk ik, kinderen en grappige uitspraken… Dat misschien niet alleen, ook kunnen ze heerlijk eerlijk zijn in wat ze zeggen! Ze praten vanuit hun eigen belevingswereld, lekker ongeremd, ik houd er wel van!

Grappige uitspraken

Ik moet even goed nadenken, want Daan is natuurlijk geen spraakwonder. Het gaat steeds beter hoor, ik heb af en toe al de momenten dat ik denk houd even je kleppie dicht 😉 . Maar echt grappige uitspraken, poeh! Ik wilde een leuke uitspraken boekje bij gaan houden, maar ik ben het gewoon vergeten! Misschien dat ik er nog één aan ga schaffen, want er volgen vast nog wel wat grappige uitspraken.

Zelf ben ik een enorme fan van de boeken van Elma van Vliet, zo leuk om al die herinneringen te verzamelen!

Daan zijn uitspraken

Na wat in mijn geheugen gegraven te hebben en de hulp van manlief ingeroepen te hebben, heb ik een paar leuke uitspraken van Daan;

  • Fiet Fieuw! In de context van ik was net onder de douche weg en me aan het aankleden… Stond hij daar in de deuropening! Ik kwam niet weer bij, hij heeft het vast van zijn vader gehoord!
  • We gaan even tandenpoetsen Daan… Ja is goed, ikkuh zelluf doen (natuurlijk!). Mama, uitspugen in de schoorsteen? Uhhh… doe maar in de gootsteen lieverd.
  • Daan speelt met zijn neefje bij oma. Oma zegt tegen mijn neefje, nou oud wijf? Daan: “Nou oud wijf, kom je spelen?”

Heb jij de grappige uitspraken van je kinderen onthouden? Ik zou zeggen, kom maar door!

Alle posts uit de 30 dagen mama challenge vind je onderaan deze post.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


10 thoughts on “Mama Challenge || Grappige uitspraken van Daan

  1. leuk is dat hè, zo kwam ik niet meer bij toen we een x onder elektriciteitskabels doorreden en onze zoon na een tijdje aan mij vroeg, mama, hoe moeten mensen daar nou hun was ophangen, daar kunnen ze toch nooit bij🤣

  2. Ja kinderen zeggen zulke leuke dingen! Ik heb best veel uitspraken van mijn kids opgeschreven in hun babyboekjes. Daar ben ik achteraf heel blij om!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...