Mama Challenge || Waar shop ik kinderkleding?

mama challenge - kinderkleding shoppen

Mama Challenge || Waar shop ik kinderkleding?

Shoppen? Waar en wanneer? Ik ga echt niet ontkennen dat ik dol ben op shoppen. Waar ik dat eerder voornamelijk voor mezelf deed, kom ik nu vaak met iets voor Daan thuis. Ik ben niet echt verknocht aan een bepaald merk of aan een bepaalde stijl. Eigenlijk kijk ik gewoon naar wat ik leuk vind en wat niet! Daarnaast check ik ook gewoon het prijskaartje trouwens 😉

Kinderkleding shoppen

Nog voordat Daan geboren was, had hij een garderobe waar je u tegen kon zeggen. Eerlijk is eerlijk, dat is door de jaren heen niet veranderd. Sommige kledingstukken heeft hij maar heel weinig tot niet aan, voordat ik ze weg doe. Doodzonde eigenlijk en ik zou er meer op moeten letten, maar het lijkt soms zo leuk! Iets kan leuk zijn, maar of het staat is dan weer een tweede.

Maar kinderkleding shoppen dus, waar doe ik dat?

Eigenlijk shop ik overal! Ik kijk echt niet bewust naar bepaalde merken of iets dergelijks. Ik koop net zo makkelijk bij de Zeeman, Wibra en Primark als dat ik een kledingstuk van Name-it of WE aanschaf. Wel kijk ik naar de prijs! Als ik zie hoe Daan met zijn kleding om gaat (eigenlijk vrij normaal voor een drie jarige) en hoe snel hij groeit, dan ga ik echt geen kapitalen uitgeven aan kleding. Ik heb dat een keer gedaan, met als gevolg dat ik het hem bijna niet aan durfde te trekken en dat het zo goed als nieuw weg ging. Doodzonde, dat doe ik dus niet meer.

Wel kijk ik naar het model en de stof. Daan is geen kindje dat strakke kleding kan dragen, het staat niet en het past niet. Daarnaast kijk ik naar het soort stof, lijkt het snel te vervormen of blijft het netjes in model?

Mijn lijstje met winkels waar ik kleding voor Daan shop

Ik shop zowel online als offline voor Daan 😉 . Het is maar net wat ik tegen kom en als dat online goedkoper is dan in de winkel, dan bestel ik het uiteraard. Ik ben geen dief van mijn eigen portemonnee natuurlijk.

Zeeman, Wibra, Primark, Action (laatst leuke vestjes gescoord voor 2 euro per stuk), Kik, C&A

Kixx-Online Kleertjes.com HappyBee
Name-It WE Fashion Terstal

Daarnaast slaag ik ook bij Wehkamp geregeld voor leuke koopjes!

Waar shop jij graag kinderkleding?

Alle posts uit de 30 dagen mama challenge vind je onderaan deze post.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. affiliate link(s).


One thought on “Mama Challenge || Waar shop ik kinderkleding?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...