Mama challenge - leuke uitstapjes
30 dagen mama challenge 2019

Mama Challenge || Leuke uitstapjes!

Wij gaan er, als het even kan, graag op uit als gezin. Onze uitstapjes zijn heel divers! De ene keer verder weg, de andere keer dichter bij. Soms betaald, maar soms ook gratis! We kiezen altijd iets uit wat Daan sowieso leuk vindt, want als hij het niet leuk vindt, dan hebben wij er ook niet veel aan. Het leukste aan de uitstapjes vind ik namelijk dat ik hem zo kan zien genieten!

Uitstapjes

Er zijn zoveel leuke dingen te doen en te ontdekken! Sommige dingen kosten geld, andere dingen zijn lekker gratis! Lekker buiten zijn of binnen activiteiten. Ver reizen of juist dicht bij huis? Het kan allemaal, je kunt precies kiezen wat goed bij jou past. Dat doen wij ook! Als het stralend weer is, gaan we geen dingen doen die binnen zijn. Andersom gaan we geen dingen buiten doen als het regent natuurlijk!

Als we er op uit gaan, dan houden we altijd rekening met Daan. Hij bepaald niet wat we gaan doen, maar ik kan de klok er op gelijk zetten dat als we iets kiezen wat hij niet leuk vindt, hij stront vervelend gaat doen en onze hele dag verpest is. Daarnaast vinden wij het beiden ook heerlijk om hem te zien genieten. Dan is mijn dag ook helemaal goed.

Wat doen we zoal?

Op het moment zijn het met name gratis of goedkope uitstapjes. Dit heeft er ook mee te maken dat Daan nog niet echt oud genoeg is voor de grotere pretparken. De Efteling staat trouwens wel hoog op mijn verlanglijstje! Het nadeel is dat het zo ver rijden is, we zouden dan dus het beste ergens kunnen blijven slapen. Maar dat Efteling hotel, poeh! Mocht iemand een leuke tip hebben voor een hotelletje in de buurt 😉 .

Onze 9 favorieten!

Wandelen! In het het park of naar het bos.De natuur ontdekken. De mannen zijn allebei dol op de natuur en vinden het leuk om dingen te ontdekken in de natuur.Naar de camping! Oké, nu nog niet, maar als de caravan er straks weer staat zijn we van de partij!
Sprookjeshof in Zuidlaren. Het is lekker dichtbij en prima te betalen! Een jaarabonnement is ook niet duur, dus daar wil ik binnenkort eens naar kijken.Wildlands! We hadden een abonnement, maar die is nu verlopen. Ik kan me niet vinden in alle negatieve reacties. Ja het kost wat geld, maar er zijn tegenwoordig al leuke acties waarmee je korting kunt krijgen. Verder echt helemaal leuk!Landgoed Tenaxx, een all-in park (zie je die gevaarlijke dino boven aan deze post), een landgoed dat nog in ontwikkeling is, maar nu al heel erg leuk! Echt een aanrader voor de Dino fans.
Drouwenerzand, een all-in park in Drenthe. Voor de aller kleinsten niet spectaculair, maar vanaf een jaar of vier echt super leuk! Je kunt er ook blijven slapen als je dat wilt!Duinen Zathe, ook een all-in park, maar dan in Friesland. Er is een heus verkeerscircuit waar de kinderen hun rijbewijs kunnen halen. Daarnaast zijn er veel leuke attracties. Wij vonden het erg leuk!Zwemmen, we zijn echte waterratten, dus met zwemmen doe je ons een enorm plezier! We wonen tegenover het zwembad en gaan op zondag ochtend vaak even lekker zwemmen.

Allemaal leuk dingen dus! Maar met lekker weer is de camping zeker bij Daan een favoriet. Kan ik me ook heel goed voorstellen, dan vond ik vroeger ook fantastisch!

Wat kan jij echt aanraden als uitstapje?

Alle posts uit de 30 dagen mama challenge vind je onderaan deze post.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.