52 weken blog challenge

#8 Mijn drie beste gewoontes en eigenschappen

Mensen zijn over het algemeen niet zo goed in het benoemen van hun beste gewoontes en eigenschappen. Ik ook niet, ik vind de slechte gewoontes en eigenschappen veel makkelijker te noemen. Die zijn volgende week aan de beurt, maar nu dus eerst mijn goede gewoontes en eigenschappen ๐Ÿ˜‰ .

Mijn drie beste gewoontes en eigenschappen

Ik vind dit zo moeilijk hรฉ! Over het algemeen ben ik altijd heel kritisch op mezelf, super onzeker en nooit tevreden. Drie goede dingen noemen van mezelf noemen vind ik dan ook echt een opgave. Het voelt voor mijzelf heel snel alsof ik mezelf heel goed vind ofzo, terwijl iedereen goede gewoontes en eigenschappen heeft.

#1 Pietje precies

Ik ben echt een pietje precies in heel veel dingen. Ik wil helemaal weten hoe iets werkt en dan moet het ook precies op die manier gebeuren. Als het nog niet helemaal goed is, dan ga ik het liefste door totdat het helemaal perfect is. Ik vind het een goede gewoonte omdat ik niet zomaar iets doe en half werk afleveren. Tegelijkertijd kan het natuurlijk ook een valkuil zijn, maar daar gaat deze blog niet over.

#2 Leergierig

Nieuwe dingen, ik vind het spannend, maar ook heel erg leuk! Het vergroot je kennis en je wereld weer een beetje. Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om je horizon een beetje te verbreden. Voor mijn blog heb ik heel veel zelf uitgezocht. Ik vond het leuk om te doen, maar veel dingen moest ik natuurlijk ook wel weten. Door mijn leergierigheid ben ik veel te weten gekomen en daar ben ik wel heel trots op.

#3 Hulpvaardig

Als ik naar mezelf kijk, dan vind ik mezelf best hulpvaardig. Ik wil graag anderen helpen het maakt niet uit waarmee. De enige nuance is dat ik de afgelopen jaren wel heb geleerd om dit alleen te doen als het voor mijzelf goed voelt. Eigenlijk ook een goede eigenschap, want anderen helpen is mooi, maar je moet er zelf natuurlijk niet aan onderdoor gaan. Daarnaast is het natuurlijk niet alleen een kwestie van geven, het is fijn als je af en toe ook een beetje terug krijgt.

Zo, genoeg positief geweest! Als ik naar de foto boven deze blog kijk, dan denk ik, nee, ik ben niet tevreden. Maar aan de andere kant het heeft een half uur geduurd en tja, je komt op de foto zoals je bent ๐Ÿ˜‰ . Ik heb deze uit ongeveer honderd gekozen hahaha, die van volgende week is nog erger!

Wat zijn jou drie beste gewoontes en eigenschappen?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,ย Bloglovin of Pinterest?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.