slechtste gewoontes en eigenschappen
52 weken blog challenge

#9 Mijn drie slechtste gewoontes en eigenschappen

Nadat ik vorige week de blog postte over mijn drie beste gewoontes en eigenschappen, is het nu natuurlijk tijd voor een lijstje met mijn slechtste gewoontes en eigenschappen. Nu vind ik dit lijstje persoonlijk veel makkelijker dan mijn goede gewoontes en eigenschappen πŸ˜‰ . Drie punten was een makkie πŸ˜› .

Mijn drie slechtste gewoontes en eigenschappen

Slechte gewoontes en eigenschappen, als ik mijn man mag geloven dan heb ik er genoeg πŸ˜‰ . Maar hij houdt wel van me hoor! Nu weet ik zelf ook wel dat ik ze heb natuurlijk, maar op een top drie te maken, daar had ik even hulp bij nodig!

#1 Sloddervos

Nou, laat me maar direct met de deur in huis vallen, een schoon huis wel te verstaan! Niet geheel te danken aan mij, dat beken ik direct. Ik ben zo’n persoon die overal spullen rond heeft slingeren. Manlief heeft er echt een hekel aan en is een echte opruimfreak. Aan de ene kant heel fijn, maar aan de andere kant ben ik juist alles kwijt, omdat hij het opruimt. Tsja, mijn eigen slechte gewoonte, moet ik het zelf maar opruimen. Van viezigheid houd ik niet, maar die rommeltjes, daar hoort echt al vanaf kleins af aan bij mij. Daan heeft meer de genen van mijn man, die is van het opruimen, heel handig!

#2 Neurotisch

Neurotische trekjes, een nare eigenschap. Ik weet ondertussen dat ik niet de enige ben en dat er meer lezers zijn die dit doen. Toch blijft het vervelend die neurotische tics. Ze belemmeren gelukkig niet mijn leven ofzo, maar maken we soms wel onzeker. Ik heb het name met deuren dicht doen als ik weg ga. Ik moet via een bepaald patroon controleren of hij echt dicht is en als Daan me ondertussen stoort, dan moet het opnieuw. Ik heb ook tijden dat ik hier minder erg in ben, maar soms speelt het ineens weer heel erg op.

#3 Ongeduldig

Jantje ongeduld, het had zo mijn naam kunnen zijn. Ik heb maar weinig geduld, vooral als ik zelf denk dat iets snel gedaan zou kunnen worden. Ik kan mezelf dan echt opvreten, maar ik weet ook dat ik alleen mezelf ermee heb. Ik vind het fijn als ik precies weet waar ik aan toe ben en dat alles op tijd gebeurd. Vervelend voor de mensen die op dat moment bij me zijn, is dat ik er best chagrijnig van kan worden trouwens πŸ˜› . Al met al dus niet zo’n hele fijne eigenschap!

Wat zijn jou drie slechtste gewoontes en eigenschappen?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,Β Bloglovin of Pinterest?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.