favoriete dingen van ieder seizoen
52 weken blog challenge

#31 Mijn favoriete dingen van ieder seizoen

De seizoenen… ze hebben allemaal zo hun charmes, al zijn ze niet allemaal mijn favoriet! Eigenlijk is het wel leuk om er eens bij stil te staan, wat heeft ieder seizoen te bieden en waar kan ik mijn geluk uit halen in de verschillende seizoenen? Daarom vandaag mijn favoriete dingen van ieder seizoen.

Mijn favoriete dingen van ieder seizoen

Iedereen heeft vast wel zijn favoriete seizoen… Ik ook, de zomer! Aan de herfst heb ik echt een hekel…

Winter

De winter is niet mijn favoriete seizoen, met name niet als het spekglad is. Ik vind het dan vervelend als je je huis uit moet, want voordat je het weet ligt je op de grond. De kou maakt me niet zoveel uit trouwens, daar kan je je wel op kleden. Mijn favoriete dingen van de winter zijn als het gesneeuwd heeft; samen sneeuwpoppen maken en sleetje rijden!

Lente

Bloemetjes die weer gaan bloemen en alle dieren die kleintjes krijgen. De lente vind ik een mooi seizoen. Het is ook het einde van een donkere en koude periode (als we geluk hebben). Ik wordt er vrolijk van als ik zie dat alles en iedereen weer lekker aan het opbloeien is.

Zomer

De zomer is echt mijn favoriete seizoen. Lekker van het zonnetje genieten, samen vakantie hebben, op vakantie gaan de zomer staat voor mij echt voor genieten! Ik zit graag buiten om lekker van het zonnetje te genieten en Daan is ook echt een buitenkind. En buitenspelen is met een lekker weertje toch net iets leuker dan met regen!

Herfst

Dan de herfst… wat moet ik daar over zeggen. Het is echt het seizoen waar ik het minste mee heb. De dagen worden donkerder, het gaat meer regenen, alles wordt kaal… Ik vind het absoluut geen fijne periode! Het lukt me dan ook niet om iets moois te ontdekken aan de herfst ๐Ÿ˜‰ Ja, in de plassen stampen misschien? Dat vinden we altijd wel leuk…

Wat is jou favoriete seizoen?ย 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest

Bron afbeeldingen; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.