favoriete quote
52 weken blog challenge

#2 Wat is mijn favoriete quote?

Elke week zie je natuurlijk een leuke, mooie of inspirerende quote voorbij komen. Maar wat is nou mijn eigen favoriete quote?

Quotes

Waarom deel ik eigenlijk quotes met jullie? Ook nog eens quotes die waarschijnlijk iedereen wel al kent? Eigenlijk is dat, omdat quotes je echt aan het denken kunnen zetten. Of ze geven je gewoon even een heel goed gevoel! Dit zal uiteraard niet voor iedereen gelden, maar als iets niet bij je past, kan je gewoon het beste door scrollen ๐Ÿ˜‰ .

Favoriet

Maar goed, de vraag was dus wat mijn favoriete quote is. Eigenlijk heb ik geen favoriete quote. Wel hou ik enorm van quotes die me even met beide benen op de grond zetten. Of quotes die me echt even na laten denken over een bepaald onderwerp. Eigenlijk zoals ik hierboven ook al schreef.

Je moet kiezen!

Ik moet natuurlijk wel de vraag beantwoorden en dus zal ik moeten kiezen! Mijn keuze wordt dan…

Het verleden kan je niet veranderen. Je weet niet wat morgen je zal brengen. Leef daarom in het nu en geniet van alle kleine en mooie dingen!

Waarom deze quote?

Bovenstaande quote herinnert mij eraan dat ik van elke dag moet proberen te genieten. Ik ben nogal een piekeraar en kan erg inzitten over dingen die zijn gebeurd of me druk maken om dingen die nog komen gaan. Hierdoor vergeet ik soms te genieten van de kleine dingen die er zijn. Bij het lezen of herinneren van bovenstaande quote besef ik me weer dat ik van het nu moet genieten, het verleden kan ik niet veranderen en misschien is er wel geen morgen.

Wat is jou favoriete quote en waarom?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,ย Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.