herinneringen aan de kindertijd
52 weken blog challenge

#28 Mijn favoriete herinneringen aan de kindertijd

Op deze blog schrijf ik natuurlijk veel over Daan en dus over zijn kindertijd. Maar hoe kijk ik terug op mijn eigen kindertijd? Heb ik mooie herinneringen kunnen maken en zo ja, wat zijn dan mijn favoriete herinneringen? Vandaag neem ik je even mee terug in de tijd, naar de jaren 80/90, waarin ik een klein meisje was… Ik vertel je over mijn favoriete herinneringen aan de kindertijd.

Mijn favoriete herinnering(en) aan de kindertijd…

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik echt een heerlijke jeugd heb gehad! Liefhebbende ouders en twee zusjes, die ik af en toe wel af kon schieten (en nog steeds, maar dat is vast wederzijds), maar waar ik ook echt niet zonder zou kunnen! Ik had een lieve opa en oma’s, waar we konden logeren en waar we leuke dingen mee gingen doen. Ik had alles wat ik nodig had om gelukkig op te kunnen groeien!

Maar wat dan mijn favoriete herinnering(en) zijn? Dat wordt dan dus lastig, want ik heb eigenlijk alleen maar een heleboel mooie herinneringen.

De feestdagen

Ik heb met name mooie en warme herinneringen aan de feestdagen! Mijn ouders deden altijd goed hun best om er iets moois van de te maken voor iedereen! Dat is ze gelukt, want ik heb dus mooie herinneringen aan de feestdagen. Met name Sinterklaas was altijd magisch, als was ik wel altijd ziek… Ik schreef al eens een blog over mijn leukste herinneringen aan het sinterklaasfeest. Het is in ieder geval iets dat ik ook graag aan Daan mee zou geven.

|| 4 || Mijn leukste herinnering aan het Sinterklaasfeest.

Vakantie

Hoewel mijn ouders het vroeger echt niet breed hadden, hadden we wel altijd hele fijne vakanties! We gingen altijd naar dezelfde camping, met vaste vriendjes en vriendinnetjes… Daar hebben we super leuke dingen beleefd en de herinneringen aan die tijd haal ik jaarlijks op als wij ook met Daan naar diezelfde camping gaan… Als ik ons mannetje die genieten, dan denk ik, meer heb je toch ook helemaal niet nodig?

In de volgende blog schreef ik al eens over mijn vakanties.

#15 Mijn mooiste vakantie!

Zusjes hebben…

Tja, al kon en kan ik ze soms wel wat aan doen, ik ben blij dat ik zusjes heb! Ze zullen datzelfde gevoel ook wel met mij hebben 😉 Maar dat is ook wat er een beetje bij hoort als zusjes zijnde… Als er iets is, dan staan we altijd voor elkaar en dat vind ik mooi! Ik denk oprecht dat we samen een fijne kindertijd gehad hebben.

En dat is wat ik soms wel lastig vind aan het feit dat Daan enig kind is. Ik weet ook heel goed dat het hebben van een broertje of een zusje geen garantie is dat je het later ook samen fijn hebt. Toch ben ik soms bang dat het een gemis voor Daan is. Gelukkig heeft hij een heleboel neefjes en nichtjes, waarvan we altijd één op kunnen halen als hij daar zin in heeft!

Ik kan dus wel zeggen dat ik mooie herinneringen aan de kindertijd heb…
Ik ben wel benieuwd of jij dat ook kunt zeggen? Wat is jou mooiste herinnering?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.