52 weken blog challenge

#13 Ik ben bang voor…

Alhoewel ik deze 52 weken challenge zelf heb samengesteld, vraag ik me soms af hoe ik een vraag of onderwerp kon kiezen. Zo ook deze, want ik moet nu nadenken over mijn angsten en ze hier opschrijven. Misschien ook wel een keer goed om te doen πŸ˜‰ . Heb jij ook dingen waar je heel bang voor bent?

Ik ben bang voor…

De dood… Als ik eraan denk, dan kan ik echte paniek aanvallen krijgen. Ik denk trouwens dat dit een angst van veel meer mensen is. De angst voor het onbekende, afscheid nemen en alles achter laten. Het is echt mijn aller grootste angst, waarvan ik ook nog eens weet dat het werkelijkheid gaat worden. Niet alleen mijn eigen dood, maar ook het verliezen van dierbaren natuurlijk, ik weet het hoort bij het leven… Toch kan ik ook wel begrijpen dat mensen er naar verlangen als het leven genoeg is geweest, als je er niets meer op deze aarde voor je is, of als je gewoon te ziek bent. Ik geloof echt dat de dood dan nog steeds moeilijk is, maar ook bevrijdend kan zijn.

Zo, dat was direct mijn grootste angst… Of ik nog andere angsten heb? Ja natuurlijk wel… Ik vind het rijden in grote steden echt niet leuk! Hier in het mooie hoge noorden hebben we een keer tweebaanswegen, hooguit driebaanswegen bij een splitsing… Als ik dan richting de Randstad ga slaat de angst me om het hart. Zoveel banen naast elkaar, auto’s die aan beide kanten aan je voorbij gaan, de goede afslagen nemen… Nee, niet echt mijn ding!

En verder… verder heb ik volgens mij geen noemenswaardige angsten. Ik vind wel dingen spannend, maar dat vind ik niet hetzelfde als angsten hebben.

Durf jij je angsten te delen of houd je ze liever voor jezelf?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

|| WIN - Lichtgevende Miniset van Klorofil

Klik op de afbeelding
om naar de winactie te gaan!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen