inhoud van mijn tas
52 weken blog challenge

#3 Hoe ziet de inhoud van mijn tas eruit?

Vrouwen staan er over het algemeen om bekend veel in hun (hand)tas te hebben. Lekker clichΓ© misschien, maar bij mijn tas is dit wel echt het geval! Daarnaast heb ik niet één tas, maar kan ik gewoon kiezen welke ik mee wil, iets met een tassen (en schoenen) tik πŸ˜‰ . Vandaag vertel je meer over mijn tas(sen) en de inhoud ervan!

De tas !

Op dit moment gebruik ik een groene tas, past mooi bij deze kleuren nu het herfst is! Het is een hele fijne tas, maar ik mis eigenlijk wel een schouderband, want dat vind ik altijd fijn met dragen. Maar goed, dit wil ook prima!

De inhoud!

Want ja, daar gaat deze blog natuurlijk over! Eerlijk is eerlijk, ik heb hem twee weken geleden net helemaal uitgemest, dus de inhoud valt op dit moment mee! Ik heb vaak alles in aparte vakjes en tasjes, lekker makkelijk met terug vinden!

Van alles wat

inhoud van mijn tas

Het eerste tasje wat er in mijn tas zit, zit vol met allerlei spulletjes. Ik heb altijd deo en een geurtje bij me. Daarnaast natuurlijk de nodige medicijnen haha πŸ˜‰ Paracetamols zitten er altijd in, net als mijn pufje. De keelpastilles zitten er nog in van toen ik ziek was afgelopen week. Pleisters vind ik ook wel handig, want als ik met mijn kleine stuntpiloot op stap ben, dan weet je het maar nooit!

Iets te snoepen

Eigenlijk heb ik altijd iets te eten bij me. Sinds mijn maagverkleining lukt eten niet altijd en wordt ik soms heel duizelig. Het is wel fijn om dan even iets bij je te hebben. Pepermuntjes vind ik zelf altijd wel fijn als ik een nare smaak in mijn mond heb.

inhoud van mijn tas

Dames dingen πŸ˜‰

inhoud van mijn tas

Natuurlijk mogen de echte dames benodigdheden niet ontbreken in de tas. In het roze etuitje zitten onder andere tampons en maandverband. Een knip vind ik ook altijd wel makkelijk, dan kan ik mijn haar even vast doen als het nodig is. Daarnaast natuurlijk een zonnebril, onmisbaar met auto rijden, zeker nu de zon soms zo laag staat.

En verder…

Verder is de tas op dit moment leeg, maar meestal zit er ook nog wel een flesje water in. Als Daan mee is vaak ook nog luiers en doekjes en een knuffeltje of wat hij dan ook mee wil slepen. Manlief vind het soms ook wel makkelijk dat ik toch al een tas mee heb, kan ik dat van hem ook direct mee nemen. En dan maar klagen over die grote tassen πŸ˜‰ .

Voor de dames; is jou tas soms ook zo ontzettend vol? Zeul je ook teveel mee? Of lukt het jou wel met een kleine tas? πŸ˜‰ En voor de heren, mochten die deze blog lezen, wat is jullie mening over de inhoud van de tas van een vrouw?Β Ook wel leuk om eens te lezen πŸ˜‰ .

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.