liefste cadeau
52 weken blog challenge

#17 Het liefste cadeau dat ik ooit heb gekregen.

Ik vind het altijd leuk om cadeautjes te krijgen, maar goed, wie niet? Het gaat er niet om hoeveel het gekost heeft, maar de gedachte erachter vind ik. Deze vraag uit de blog challenge kan ik dan ook niet met รฉรฉn cadeautje beantwoorden, want ik heb in mijn leven al zoveel lieve cadeautjes gekregen!

Het liefste cadeau

Ik kan dus echt geen keuze maken uit alle cadeautjes die ik ooit heb gehad.

Cadeautjes van Daan

Daan maakt bij speciale gelegenheden altijd werkjes op school. Ik bewaar ze allemaal, want ik vind het zo leuk! Hij doet er (hopelijk) op zijn manier echt zijn best op en is ook echt trots als hij het geeft. Ergens kan ik wel zeggen dat ik dit de liefste cadeautjes vind, maar ik denk dat veel ouders dit herkennen!

Verjaardagscadeautjes

Verjaardagscadeautjes vind ik ook altijd leuk! Nu ik ouder ben, vraag ik meestal geld. Zeker omdat Menno vlak voor mij jarig is, kunnen we er samen iets leuks van kopen. Al houden we het dit jaar lekker zelf, Menno heeft zijn deel al op haha! Toen ik nog klein was mocht ik altijd iets uitkiezen en ik kreeg eigenlijk altijd wel wat mijn hartje begeerde… Zowel mijn ouders als opa en oma’s deden hun best om ons te geven wat we graag wilden (nee we hoefden niet met mega dure cadeaus aan te komen). Hier bewaar ik ook fijne herinneringen aan, zeker de keer dat ik een grote meisjes fiets kreeg!

Zwangerschap cadeautjes…

Hoewel de zwangerschap op zich al een cadeau was, hebben we ook veel mooie dingen gekregen. Van onze ouders hebben we iets gekregen voor de baby uitzet (een kinderwagen en een autostoel). Mijn ene oma leefde toen nog wel, maar heeft een groot aantal jaren geleden al een keer een baby slaapzakje gebreid. Het is zo’n geweldig warm ding en hij is voor mij ook gewoon heel speciaal! Daarnaast had mijn moeder een kraammand gemaakt, met allemaal mooie spulletjes, met name van mij van vroeger. Dit vond ik zo speciaal en was er super blij mee!

Zomaar

Ik heb een hele lieve opa, die soms een beetje gek doet ๐Ÿ˜‰ . Zo hadden Menno en ik een weekje vakantie geboekt toen we nog niet zo lang samen waren. Opa vond een weekje maar kort, maar goed als je niet meer te besteden hebt… De boodschap van hem was duidelijk, een week extra vakantie regelen! Dat is toen gelukt en we hebben twee weken heerlijk genoten op Mallorca. Het had helemaal niet gehoeven en ik vond het ook wel veel, maar we hebben wel echt van de vakantie genoten!

Wat is het liefste cadeautje dat jij ooit gekregen hebt?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.