52 weken blog challenge

#7 Als ik de loterij winnen zou dan…

Fantaseer jij er wel eens over hoe het leven zou zijn als je de loterij zou winnen? Wij wel, want laten we wel wezen, dromen hebben is altijd goed! Ik weet heel goed dat het waarschijnlijk nooit werkelijkheid zal worden, maar het is gewoon heerlijk om er zo af en toe eens over te dromen! Benieuwd wat ik zou doen als ik de loterij zou winnen?

De loterij winnen

De loterij kan je natuurlijk alleen winnen als je mee speelt! Wij zijn geen lid van bepaalde loterijen, maar kopen wel eens een staatslot of kraslot. Beide kopen we niet standaard, maar met name tijdens speciale gelegenheden. Een staatslot halen we sowieso altijd met oud en nieuw! Niet dat we ooit al wat gewonnen hebben, maar het is gewoon vaste prik geworden. Wie weet hebben we ooit geluk! Ik kies wel altijd onze eigen eindcijfers trouwens… Krasloten kopen we ook niet vaak, maar de decemberkalender vinden we wel leuk. Niet dat we iedere dag netjes een vakje open krassen trouwens, maar het gaat om het idee!

Mijn dromen

En dan mijn dromen… Dat zijn er nogal wat! Als eerste zou ik ons huis helemaal af laten bouwen en dan verhuren. Het lijkt me geweldig om een eigen huis te bouwen, dus daar zouden we dan ook naar kijken. In ieder geval met genoeg slaapkamers! Daarnaast zou ik vaak lekker op vakantie gaan en een tweede huisje in een warm land lijkt me ook wel wat ;). En verder, ik zou met al mijn neefjes en nichtje een week naar Disneyland gaan! Dat lijkt me echt geweldig. Gelukkig hoeven we voor sommige dromen niet de loterij te winnen, maar gewoon goed te sparen. Wie weet komt er dan ooit een droom uit!

Fantaseer jij er ook wel eens over hoe het zou zijn om de loterij te winnen? Als wel, waar droom jij over?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding: Canva

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.