#7 Als ik de loterij winnen zou dan…

#7 Als ik de loterij winnen zou dan…

Fantaseer jij er wel eens over hoe het leven zou zijn als je de loterij zou winnen? Wij wel, want laten we wel wezen, dromen hebben is altijd goed! Ik weet heel goed dat het waarschijnlijk nooit werkelijkheid zal worden, maar het is gewoon heerlijk om er zo af en toe eens over te dromen! Benieuwd wat ik zou doen als ik de loterij zou winnen?

De loterij winnen

De loterij kan je natuurlijk alleen winnen als je mee speelt! Wij zijn geen lid van bepaalde loterijen, maar kopen wel eens een staatslot of kraslot. Beide kopen we niet standaard, maar met name tijdens speciale gelegenheden. Een staatslot halen we sowieso altijd met oud en nieuw! Niet dat we ooit al wat gewonnen hebben, maar het is gewoon vaste prik geworden. Wie weet hebben we ooit geluk! Ik kies wel altijd onze eigen eindcijfers trouwens… Krasloten kopen we ook niet vaak, maar de decemberkalender vinden we wel leuk. Niet dat we iedere dag netjes een vakje open krassen trouwens, maar het gaat om het idee!

Mijn dromen

En dan mijn dromen… Dat zijn er nogal wat! Als eerste zou ik ons huis helemaal af laten bouwen en dan verhuren. Het lijkt me geweldig om een eigen huis te bouwen, dus daar zouden we dan ook naar kijken. In ieder geval met genoeg slaapkamers! Daarnaast zou ik vaak lekker op vakantie gaan en een tweede huisje in een warm land lijkt me ook wel wat ;). En verder, ik zou met al mijn neefjes en nichtje een week naar Disneyland gaan! Dat lijkt me echt geweldig. Gelukkig hoeven we voor sommige dromen niet de loterij te winnen, maar gewoon goed te sparen. Wie weet komt er dan ooit een droom uit!

Fantaseer jij er ook wel eens over hoe het zou zijn om de loterij te winnen? Als wel, waar droom jij over?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding: Canva

10 thoughts on “#7 Als ik de loterij winnen zou dan…

  1. Mocht het geluk voor ons kiezen dan zou ik wel een nieuwe keuken willen.
    Met een alle apparaten er bij. Zo’n Amerikaanse koelkast met ijsklontjes, bv.
    En een kleine uitbouw voor de wasmachine/droger en voor de “troep”( oud papier doos , tas met lege flessen.

  2. Hier ook dromen zat! Het huis afmaken staat ook hier op 1! Daar mag een dakopbouw bij, de tuin moet nog gebeuren en ik heb eigenlijk ook een nieuwe auto nodig. Ik zou studiepotjes voor de kinderen veiligstellen en met zijn 4e een fantastische reis door Australië maken 😍

  3. Het zou je gebeuren! Ik heb er wel eens over nagedacht, maar de eerste 10 minuten wist ik echt niet wat ik zou doen. Blijkt nog best lastig te zijn! Het belangrijkste voor mij zou zijn dat ook anderen (familie) erin meedelen, dan pas ben ik echt happy. Rijkdom is kunnen delen!

  4. Ik fantaseer wel eens over Euromillions winnen. Dan koop ik een eigen eiland, en geniet van de rust. Maar goed, om te winnen moet je meespelen en dat doe ik niet vaak LOL

  5. ja, daar droom ik zeker over. Als ik een flinke loterij zou winnen zou ik een huisje kopen, een nieuw klein autootje en een cruise maken. Maar ja, dat zijn allemaal dromen en zal helaas ook zo blijven ben ik bang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: