Mijn favoriete outfit
52 weken blog challenge

#22 Mijn favoriete outfit

Aan kleding, schoenen en tassen heb ik echt geen gebrek… Ik heb meer dan genoeg en eigenlijk zou het allemaal eens grondig uitgezocht moeten worden. Maar ja, wegdoen is zo jammer als het nog goed is! Daarnaast heb ik kleding in meerdere maten, voor zomer en winter en om lekker te chillen… Maar wat is nou mijn favorieten outfit?

Mijn favoriete outfit

Mijn favoriete outfitMisschien kunnen jullie dat stiekem wel al een beetje raden, want de laatste tijd verschijnen er veel foto’s van mij in deze kleding!

Deze outfit draag ik met lekker weer, maar ook als het wat frisser is!

Het jasje heb ik al een tijdje, ik draag altijd graag jasjes, die zijn ook lekker makkelijk uit te doen als het warm is! De kleur vind ik lekker zomers en zie ik tegenwoordig veel meer. Ik heb ook een leuk truitje met gouden details die er perfect onder past.

Dit jurkje heb ik een tijdje geleden gekocht, maar ik was er wat onzeker over. Ik draag eigenlijk nooit jurkjes, omdat ik niet vind dat ik daar echt het figuur voor heb. Toch is deze wel favoriet, ik vind hem zelf leuk, voel me er fijn in en ik krijg er leuke reacties op. Ik heb nog gekeken of ze de andere kleuren nog hadden, maar helaas…

De legging is ook fijn, die kan lekker uit als het mooi weer wordt! Ik moet alleen nog wel even een nieuwe hebben, want deze wordt wel erg wijd…

Net als de schoenen trouwens… Ik had hier fijne canvas schoenen aan, lekker op de camping, maar die kunnen met gemak omgeruild worden voor een paar leuke slippers of een paar laarsjes.

De afgelopen jaren heb ik nogal wat in gewicht geschommeld. Ondertussen heb ik dus een complete garderobe in zo’n drie kledingmaten πŸ˜‰ . Wat ik soms nog wel lastig vind is de juiste bh maat vinden, want die veranderd immers ook als je in gewicht gaat schommelen. Ik kijk niet alleen naar de maat, maar ook naar wat stevig en lekker zit.

Al met al dus mijn favoriete outfit, wat dan met name komt doordat hij met alle soorten weer wel te dragen is!

Daan is beter in poseren dan mij! Jeetje wat heb ik er een hekel aan… Dat kan je ook wel zien, want ik sta er super ongemakkelijk bij! Het is maar goed dat ik geen mode blog heb πŸ˜‰ Daarnaast heb ik periodes dat ik ook nog eens super onzeker over mijzelf ben en dan zijn dit soort foto’s helemaal vreselijk. Gelukkig gaat het op dit moment best heel erg goed! Maar foto’s van mezelf zien is toch nog steeds niet mijn ding…

Waar bestaat jou favoriete outfit uit?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.