52 weken blog challenge

#15 Mijn mooiste vakantie!

Mijn mooiste vakantie… dat valt niet mee om die te kiezen! Een tijdje geleden vertelde ik al over hoe ik mijn vakanties vroeger doorbracht. Daarin vroeg ik mezelf ook al hardop af wat mijn favoriete was… Ik kon toen niet kiezen, nu wel?

Mijn mooiste vakantie…

Als ik eerlijk ben, dan heb ik genoten van alle vakanties die ik beleefd hebt. Het was altijd gezellig en genieten. Soms meer basic, andere keren juist weer veel luxer! Ik kan niet zeggen dat ik het ene leuke of mooier vond dan het andere, als is lekker verwend worden in een resort natuurlijk niet verkeerd 😉

Camping

Toen ik een klein meisje was gingen we altijd naar de camping. Eerst hadden mijn ouders een seizoensplaats niet ver van huis, waar we in de weekenden en vakanties lekker naartoe gingen. Heerlijk spelen met de vaste vriendjes en vriendinnetjes, ik bewaar er mooie herinneringen aan. Later gingen we met de caravan naar de zee op vakantie, vlakbij Callantsoog. We werden wat ouder en gingen ons wat vervelen op de camping, daarnaast wilden mijn ouders ook wel een keer wat anders natuurlijk. Later mocht de sleurhut zelfs mee naar Italië, ook dat was heerlijk. Veel zon, lekker eten en natuurlijk shoppen.

Vliegvakanties

Ik ben ook al een aantal keren met het vliegtuig weg geweest. De eerste keer was met het hele gezin en mijn opa en oma naar Benidorm. Het was echt een super vakantie met hele bijzondere herinneringen. Toen ik bij Menno kwam zijn we samen naar Mallorca geweest. Onze eerste vakantie samen en het was heerlijk. We hadden de relatie test overleefd 😉 . Daarna zijn we een keer naar Turkije geweest, in een hotel in een stadje. We zijn ook een keer naar Italië gevlogen, maar mijn ouders al zaten in zo’n glamping tent. Vlakbij de zee en heerlijk weer. Ook een erg leuke vakantie! Onze laatste vakantie ver weg was naar een resort in Turkije. We waren ook toen samen met mijn ouders en was zeker ontspannend! Tijdens die vakantie hebben we ook wel dolfijnen gezwommen, dat was echt gaaf om te doen.

Weer naar de camping…

Met Daan zijn we nog niet ver weg geweest. We houden het lekker bij de camping! Toen Daan bijna één was zijn we naar de camping geweest waar mijn ouders vroeger een seizoensplaats hadden… Toen was het al genieten. Sinds dat jaar hebben mijn ouders er weer een seizoensplaats en kan de hele familie ervan genieten. Alle kinderen roepen al vanaf één januari of ze er weer heen kunnen… Dat is toch genieten!

Maar goed, mijn mooiste vakantie dus

De mooiste vakantie vond ik die in het resort in Turkije en dan met name het zwemmen met dolfijnen. Dat was zo prachtig! Aan de vakantie met mijn opa en oma bewaar ik mooie herinneringen. En de camping, die waar we al vele jaren komen, dat is gewoon genieten. Genieten van het weer (als we geluk hebben), maar vooral van de kinderen die er heerlijk kunnen spelen! Ik heb eigenlijk altijd hele fijne vakanties en mag er niet over klagen!

Wat is jou mooiste vakantie die je beleefd hebt?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.