Blog challenge
52 weken blog challenge

Nieuw! De Happinessfromme 52 weken blog challenge!

Een blog challenge? Jazeker! Misschien weet je nu nog niet wat het is, maar na het lezen van deze blog weet je dat wel! Hopelijk vind je het dan ook heel leuk! Lees je mee?

Blog challenge

Een blog challenge dus, één van tweeënvijftig weken nog wel! In het aankomende jaar, tweeënvijftig weken dus, ga ik iedere week een nieuwe vraag beantwoorden! Elke week geef ik een kleine stukje meer van mezelf “bloot” en ik hoop dat jullie me daardoor nog beter leren kennen 😉 . Eigenlijk is het gewoon een jaar lang elke week een stukje over de blogger achter de blog.

Aagje

Ken je Aagje? Nieuwsgierig aagje wel te verstaan :p . Je hebt er vast wel eens van gehoord en laat ik nou ook super nieuwsgierig zijn. Nieuwsgierig op heel veel manieren, maar ook erg nieuwsgierig naar mijn lezers. Daarom zou ik het super tof vinden als jullie op de blog of social media af en toe eens een reactie achter willen laten waarin je jou antwoord op de vraag van de week geeft.

Wat kan je verwachten?

Het is natuurlijk wel leuk als ik even aan jullie vertel wat je ongeveer kunt verwachten! Ik ga natuurlijk niet alle vragen uit de blogchallenge verklappen, of nou ja, waarom ook eigenlijk niet? Hieronder vind je de tweeënvijftig vragen die ik ga beantwoorden (en jullie af en toe ook hoop ik).

52 weken blog challenge

Mis je nou een vraag waar je echt graag antwoord op wil hebben? Laat dan even een reactie achter 😉


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.