onvergetelijke dag``
52 weken blog challenge

#29 Een onvergetelijke dag in mijn leven was…

Een onvergetelijke dag, dat kan natuurlijke in positieve zin zijn, maar ook in negatieve zin! Ik richt me graag op het positieve, dus ik ga voor een onvergetelijke dag die mijn leven positief veranderd heeft! En de foto bij dit bericht verraad eigenlijk al op welke dag ik dan doel ;).

Een onvergetelijke dag in mijn leven was…

Laat me beginnen met te zeggen dat er veel onvergetelijke dagen in mijn leven zijn, maar er is toch wel รฉรฉn dag die mijn leven veranderd heeft; de geboorte van Daan!

Een onvergetelijke dag, omdat het allemaal niet zo ging als we gehoopt hadden, maar natuurlijk ook omdat wij de dag voor het eerst ons ventje zagen! Ik was direct verliefd, maar eerlijk is eerlijk, voor welke moeder geldt dat nu niet?

Met deze dag veranderde ook veel in ons leven! We waren “ineens” ouders en sommige zaken overvielen mij wel een beetje, al had ik me heel goed voorbereid! Op gevoelens kan je je alleen niet voorbereiden heb ik wel geleerd. Van een roze wolk naar donder wolk, van een huilbaby naar een postnatale depressie. Een moeilijk periode, maar we hebben hem overwonnen en hebben er ook veel van geleerd! Soms geloof ik wel dat alles in je leven met een reden gebeurd.

En verder…

Nog een onvergetelijke dag was onze trouwdag! Niet heel uitbundig, maar lekker klein, zoals wij dat wilden. Het was een fijne dag en de belangrijkste mensen in ons leven waren er bij!

De dag van mijn maagverkleining zal ik ook nooit vergeten. Ik had er een jaar lang naartoe geleefd en toen was het zover. De spanningen gierden door mijn lijf, ik twijfelde nog even, maar heb eigenlijk nooit spijt gehad!

Natuurlijk heb ik ook negatieve onvergetelijke dagen, denk aan dierbaren die overlijden of andere vervelende gebeurtenissen… Maar goed ik wil me graag richten op het positieve, dus dat doe ik ook lekker!

Wat is voor jou een onvergetelijke dag in je leven?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.