over 10 jaar
52 weken blog challenge

#27 Over 10 jaar wil ik…

Ik denk dat we allemaal onze toekomstdromen hebben! Waar de één misschien een mooie carrière wil hebben, wil een ander misschien graag een groot gezin stichten. Misschien zelfs wel een mooie combinatie van deze twee dingen! Mijn toekomstdromen zijn eigenlijk niet zo geel spectaculair, maar misschien komt dat ook wel doordat ik niet al te groots denk. Benieuwd naar wat mijn dromen dan wel zijn?

Over 10 jaar wil ik…

Persoonlijk vind ik het altijd wel leuk om vooruit te denken. Om plannen voor de toekomst uit te stippelen en te bedenken hoe we die plannen realiseren. Nu heb ik geen hele grote dromen, want eigenlijk ben ik best heel gelukkig met hoe het nu allemaal gaat.

Op een goede gezondheid…

Over 10 jaar hoop ik dat we allemaal nog gezond zijn. Dat is het belangrijkste in mijn ogen! Het is ook één van mijn grootste angsten, dat één van ons heel erg ziek wordt. Het kan natuurlijk iedereen overkomen en ik denk dat elke moeder dit wel herkent. Natuurlijk is het niet zo dat het altijd door mijn hoofd speelt, maar soms schiet het er wel even door. Op een goede gezondheid dus!

Een bijna puber!

Over 10 jaar is Daan bijna een puber… Of nou ja bijna, hij is dan bijna 14 en ik ben erg benieuwd tot wat voor jongetje hij is uitgebloeid. Stiekem moet ik er nog niet aan denken hoor! Na de zomervakantie eerst naar de basisschool… Hem weer een stukje loslaten, dat hoort er ook bij en daar zijn we ook wel aan toe, maar toch sluit je weer een tijd af. Lekker sentimenteel hé! Maar goed, ik hoop dat hij gelukkig is met de dingen die hij doet, dat is wat mij betreft het belangrijkste.

Carrière?

Ik ben niet echt een carrière tijger, al zal ik wel altijd de kansen pakken om door te groeien. Over 10 jaar hoop ik dat mijn bedrijfje nog altijd goed loopt en dat ik daarnaast een leuke baan buiten de deur heb. Hoe die verhoudingen moeten liggen, daar heb ik geen idee van. Manlief heeft ook nog zijn dromen op het werk gebied, ik ben erg benieuwd of hij die dromen in de toekomst nog waar wil/kan maken! Samen hebben we ook een grote droom, een eigen winkel(tje), maar daar is het op dit moment niet echt de tijd voor.

We zullen zien wat de toekomst ons gaat brengen en welke keuzes we in de loop der tijd gaan maken.

Wat zou jij over 10 jaar graag bereikt willen hebben?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.