#10 Piercings en tatoeages?

#10 Piercings en tatoeages?

Piercings en tatoeages, wat vind ik ervan en heb ik ze ook? Dat zijn de vragen die vandaag centraal staan in deze blog challenge. Heb jij piercings en/of tatoeages?

Piercings en tatoeages

Wat vind ik nu eigenlijk van piercings en tatoeages. Een lastige vraag, want heb ik er iets van te vinden als het niet mijn lichaam is? Ik vind van niet, iedereen is vrij om te doen met zijn lichaam wat hij wil als het aan mij ligt. Zolang je anderen er niet (opzettelijk) mee kwetst vind ik het prima. In veel gevallen vind ik het persoonlijk heel mooi. Lichaamsversiering vind ik gaaf, zeker als er een betekenis achter zit.

Heb ik een piercing of tatoeage?

Nee, die heb ik niet. Althans, de gaatjes in mijn oren (vijf in totaal) reken ik niet mee als piercings. Nu moet ik zeggen dat een piercing me verder niet echt aantrekt, ik zou niet weten waar. Een tatoeage heb ik ook niet, maar het is wel iets dat me aantrekt. Ik weet alleen niet zo goed wat en waar ik hem hebben wil. Het hoeft niet groot te zijn en ik zou iets willen met een witte vlinder en Daan zijn naam. Maar hoe of wat, nee ik heb geen idee en tot die tijd wordt hij dus niet gezet.

De Daan tatoeage

Op de foto hierboven zie je een foto van een tatoeage met Daan zijn naam. Dat is de tatoeage die Menno heeft laten zetten toen Daan geboren is. Het is het lettertype dat we ook op zijn geboortekaartje hebben gezet, heel gaaf! Daan is er ook achter dat zijn naam daar staat en vindt het wel grappig volgens mij. Zoiets vind ik ook wel mooi, maar op de één of andere manier vind ik het niet bij mezelf passen.

Heb jij piercings en/of tatoeages?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


6 thoughts on “#10 Piercings en tatoeages?

  1. Ik heb zelf een hele kleine obelisk (kruis) op mijn pols, die me herinnert aan mijn overleden tante. Ik vind tattoo’s best mooi bij mensen, maar ik zie ze liever klein of 1 hele goeie. Maar geen hele armen en benen vol. Niet zo mijn ding.

  2. Tattoos vind ik alles behalve mooi eerlijk gezegd, behalve van die subtiele, maar zo’n hele sleeve is niets voor mij. Piercings overigens ook niet, afgezien van die in mijn oren dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...