plekken die ik bezoeken wil
52 weken blog challenge

#26 Top 5 van plekken die ik bezoeken wil.

Ik ben niet een heel reislustig type als ik eerlijk ben… Dus bij dit lijstje heb ik mij echt bedacht of ik voor landen wilde gaan die ik nog wil bezoeken of echt bepaalde plekken die ik bezoeken wil. Bij plekken maakt het eigenlijk niet uit, het kan natuurlijk beide zijn! Erg leuk om eens bij stil te staan en ik heb voor mezelf dan ook een mooi lijstje gemaakt!

Plekken die ik bezoeken wil

De wereld is zo groot! En ondanks dat ik geen reislustig type ben, zijn er best nog wel plekken of landen die ik graag een keer bezoeken wil. Ik ben niet iemand die van hele drukke plekken houdt, iets als New York of China zal je dan ook niet in mijn lijstje terug zijn. Manlief vindt dat wel geweldig en zou er nog wel graag een keer heen willen… Mocht die kans er ooit zijn, dan moeten we maar eens kijken hoe we dat op gaan lossen… Ik ben meer iemand die van mooie plekken houdt, of plekken waarvan je je niet voor kan stellen hoe het er aan toe gaat. Mijn lijstje is trouwens niet zo dat de eerste bestemming ook echt op één staat, het zijn allemaal plekken waar ik graag nog eens naartoe zou willen.

De Malediven

Als ik op vakantie ga, dan houd ik van zon, zee, strand, tijd samen en vooral heel veel rust. Ik ben nog nooit op de Malediven geweest, maar als ik de foto’s mag geloven, dan is het er prachtig! Het lijkt me de ultieme plek om een keer naartoe te gaan en lekker tot rust te komen.

Noorwegen

Sinds ik jong ben heb ik al een fascinatie voor Noorwegen. Op de basisschool heb ik er al een keer een spreekbeurt over gehoorden en iets in dat land trekt mij aan. Het lijkt me prachtig om de fjorden te bekijken en het lijkt me dat de natuur daar je heel veel rust kan brengen.

Afrika

Afrika lijkt me aan de ene kant een prachtige plek om te bezoeken. Op safari en daar de big 5 spotten lijkt me geweldig! Maar daarnaast zou ik ook graag willen zien hoe de bevolking er leeft. Dan doel ik niet op heel deel waar de rijke mensen wonen, maar daar waar het voor ons lijkt of het eeuwen geleden was. Ik weet natuurlijk niet of ze daar wel op toeristen zitten te wachten en zou dan ook niet naar een plek willen waar dat niet gewaardeerd wordt, maar ik ben toch ook wel heel nieuwsgierig.

Australië

Het lijkt me geweldig om een keer met een camper rond te trekken door Australië. Ook hier komt weer de prachtige natuur naar voren… Het lijkt wel alsof ik helemaal weg ben van de natuur. Dat is eigenlijk helemaal niet zo, maar sommige plekken lijken we geweldig om eens te bezoeken. Australië is wel een plek waar je voor langere tijd heen moet gaan denk ik.

Disneyland!

Wie zou er nou niet naar Disneyland willen? Alhoewel het geen rustige plek is zoals alle andere plekken, lijkt het mij wel geweldig om er samen met Daan heen te gaan. Een magische plek waar al je helpen gewoon rondlopen. Het is niet alleen voor kleine kinderen leuk denk ik, maar ik denk dat wij ons er ook prima kunnen vermaken. En als niet, als Daan geniet, dan ik ook!

Wat was jouw top 5 van plekken die je nog bezoeken wilt?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.