Waar ik niet zonder kan
52 weken blog challenge

#21 5 dingen waar ik niet zonder kan

5 dingen waar ik niet zonder kan… Het is echt zo’n lekkere gewetensvraag! Want eigenlijk wil je hier natuurlijk helemaal niet neerzetten dat je maar moeilijk zonder je telefoon, tablet of televisie kan, maar zou dat ook echt de waarheid zijn? Ik vind het trouwens best moeilijk kiezen zonder welke dingen ik echt niet zou kunnen, maar ik ga een poging doen!

5 dingen waar ik niet zonder kan

#1 De mobiel

Ja ik moet eerlijk zijn, maar ik zou echt niet zonder mijn mobiel kunnen! Nog niet eens zo zeer om het bellen, maar ik gebruik hem ook als agenda, fotocamera en natuurlijk om te appen. Ik zit ik verschillende groepsapps, altijd gezellig! Wat ik zeker leuk vind is om de foto’s van mijn neefjes en nichtjes voorbij te zien komen. Dus nee, ik zou echt niet zonder mobiel kunnen!

#2 Migraine pillen

Haha, klinkt misschien een beetje gek, maar ik zou niet zonder mijn migraine pillen kunnen. De laatste tijd heb ik gelukkig niet heel veel aanvallen, maar ik heb ze wel altijd bij me. Gelukkig werken ze vrij snel als ik een aanval aan voel komen.

#3 Boeken!

Ik vind het heerlijk om lekker te lezen. Het mogen boeken zijn, maar tijdschriften zijn ook altijd goed! Tijdens het lezen kan ik helemaal ontspannen en ik vind het ook gewoon een fijne manier van tijdsbedrijf. Moet alleen wel zeggen dat ik sinds de komst van Daan een stuk minder lees… Ik kan mijn aandacht er gewoon niet meer zo goed bijhouden als hij in de buurt is.

#4 Laptop…

Vergeet is toch bijna mijn laptop te noemen. Die heb ik natuurlijk nodig in verband met mijn bedrijf. Anders zou ik trouwens best zonder kunnen hoor! Maar een blog schrijven op mijn telefoon is gewoon niet handig. Daarnaast zitten op de telefoon natuurlijk ook niet alle programmaΒ΄s om de financiΓ«le kant te verwerken.

#5 Lekker eten πŸ˜‰

Hahaha, ja sorry hoor, maar ik vind het heerlijk om samen lekker te eten. Zeker in de zomer vinden we het heerlijk om de barbecue aan te gooien. Daan is er ook helemaal weg van. Nu is lekker eten natuurlijk niet echt een ding, maar ik zou zo verder niets kunnen bedenken als ik eerlijk ben! Er zijn een heleboel dingen waar ik prima zonder kan.

Mijn gezin, familie en vrienden vallen natuurlijk niet zonder dingen. Maar zonder hem zou ik echt niet kunnen! Het zit hem niet in de materialistische zaken, maar ook zeker in de mensen om je heen. En zij die in mijn hart zitten, die koester ik ook echt en daar zou ik echt niet zonder willen.

Biecht maar op! Zonder welke 5 dingen zou jij echt niet kunnen?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.