#5 Waar word ik echt blij van?

#5 Waar word ik echt blij van?

Je moet doen waar je gelukkig of blij van wordt. Hoe vaak hoor je dat niet? Ik hoor het geregeld en besef me dan wel eens, dat ik dat eigenlijk helemaal niet weet! Eigenlijk denk ik er niet vaak genoeg over na en kan ik er dus ook niet naar handelen. Deze blog zet me dus even lekker aan het denken!

Waar word ik blij van?

Het lijkt zo’n simpele vraag en dat is het eigenlijk ook! Je moet zo nu en dan er gewoon even bij stil staan waar je gelukkig of blij van wordt! Zijn het de grote dingen in het leven? Of zijn er kleine dingen waar je echt blij wordt? Het kan hem in zoveel (kleine) dingen zitten, dat je soms misschien niet eens beseft dat je er blij van wordt! In deze blog ga ik zelf even stil staan bij de dingen waar ik echt blij en gelukkig van word!

Ben ik gelukkig?

Oef, een beetje een gewetensvraag, maar ik denk wel dat ik deze vraag met ja kan beantwoorden! Ik heb een dak boven mijn hoofd, voldoende kleding en te eten. Ik woon samen met twee heerlijke mannen en de nodige huisdieren die alle liefde geven. Natuurlijk zijn er dingen die ik nog wens, maar in de basis zit alles goed en ik denk dat ik me daarmee heel gelukkig mag prijzen!

De kleine dingen

Ik ben dus gelukkig kan ik wel concluderen, maar waar wordt ik echt blij van? Als ik zo eens nadenk, dan zijn dat vooral de kleine dingen. Als Daan heel blij is of geniet, dan voel ik mij ook blij. Ook vind ik het heerlijk om als gezin leuke dingen te ondernemen en daar mijn geluk uit te halen. Ik kan tegenwoordig ook echt genieten van de prachtige natuur en raak ontroerd als mensen iets liefs voor mij doen. Daarnaast word ik ook blij van leuke reacties en interacties naar aanleiding van één van blogs of social media posts.

Als ik het zo terug lees, dan kan ik mij een gelukkig mens prijzen. Ik heb geen al te grote zorgen en kan van een heleboel kleine dingen heel blij worden. 

Waar kan jij echt heel blij van worden? Het kunnen zowel de grote als de kleine dingen in het leven zijn natuurlijk!

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

2 thoughts on “#5 Waar word ik echt blij van?

  1. Hier vooral de kleine dingen, samen zijn met mijn gezin. Zaterdagavond met een wijntje samen een film kijken. Mijn zoon die me een hand geeft en een plakkerige zoen voor het naar school gaan.

  2. Wat goed dat je zo geniet van de kleine dingen, dat is zo belangrijk! Ik geniet het meeste van reizen, ook al is dat niet perse een klein ding, maar wel iets waar ik echt voor spaar dus op die manier kijk je er echt naar uit. Maar natuurlijk geniet ik ook van het zonnetje dat schijnt in je gezicht in het najaar, of van knuffelen met mijn lieve kat. Van de gekke gezichten van mijn neefje en van mooie foto’s maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: