52 weken blog challenge

#14 Wat wilde ik vroeger worden?

Wat wilde jij later worden?Juf, zuster, brandweerman of misschien wel astronaut? Ik heb het eigenlijk nooit echt geweten, ja natuurlijk als klein meisje wilde ik net als iedereen juf worden volgens mij. Later had ik wel een idee, maar dat is het niet echt geworden…

Wat wilde ik vroeger worden?

Als klein meisje was het dus vast juf, zuster of moeder. Nou, juf worden heb ik geprobeerd, maar helaas. Het zuster worden heb ik snel laten gaan, dat is was bij nader inzien toch niets voor mij ๐Ÿ˜‰ . En dat moeder worden, daar ben ik voor geslaagd! Heerlijk om met mijn kleine ventje bezig te zijn.

En later?

Bovenstaande wilde ik natuurlijk als klein meisje worden. Maar we worden groter en stellen constant onze wensen en dromen bij. Zo wilde ik als puber graag in de jeugdgevangenis werken. Vol goede moed ben ik dan ook aan een opleiding begonnen, maar helaas had ik onvoldoende punten om door te mogen.

Wat is het dan geworden?

Nadat ik mijn opleiding moest staken, kon ik bij de supermarkt waar ik werkte een BBL opleiding doen. Binnen een jaar is het me gelukt om mijn Filiaalbeheer diploma te halen. Daarnaast heb ik mijn sociale hygiรซne gehaald om in de slijterij te mogen staan. Later heb ik nog een thuisstudie gevolgd om drogist te worden. Helaas waren ze zo vriendelijk om niet te vermelden dat je voor het officiรซle diploma nog even 1000 euro af mocht tikken. Ik heb dus alleen mijn certificaat van de opleider, maar helaas niet het echte diploma.

Naast de detailhandel vind ik het heerlijk om te schrijven en daarmee leef ik me natuurlijk heerlijk uit op de blog. Ook het werk als VA vind ik leuk om te doen, alles lijkt gewoon op zijn plek te vallen voor nu. Ook wel een keertje lekker ๐Ÿ˜‰ .

Wat wilde jij vroeger worden? Ben je dat uiteindelijk ook geworden?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


2 Comments

  • lodi

    Ik wilde altijd bakker worden, maar werd verpleegkundige. Na jaren in de zorg ben ik thuisblijfmoeder geworden omdat mijn kinderen zorg nodig hebben. Als inkt had mogen kiezen had ik iets met schrijven gekozen, vandaar dat ik zo blij ben dat ik nu full time kan bloggen.

  • Priscilla

    Haha grappig hoe anders het kan gaan he? Ik wilde vroeger paard, zeemeermin of prinses worden, maar juffrouw leek me ook wel wat. Ik zou in elk geval nooooit in de zorg gaan werken en al helemaal niet met mensen met een verstandelijke beperking, want die vond ik erg spannend.

    Nou je raadt het al…. Ik werk als persoonlijk begeleider op een IBG woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking en ik vind het fantastisch.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

|| WIN - Lichtgevende Miniset van Klorofil

Klik op de afbeelding
om naar de winactie te gaan!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen