happinessfromme
52 weken blog challenge

#1 Hoe ben ik op de naam van mijn blog gekomen?

Happinessfromme, een naam die nu al bijna een jaar op internet en social media rond zwerft. Waarom ik hiervoor heb gekozen? Dat ga ik je vandaag vertellen.

Happinessfromme

Happinessfromme, een engelse naam. In het nederlands zou het zijn geworden โ€œGelukvanmijโ€. Ook erg leuk, maar het engelse sprak mij toch meer aan! De blog ben ik begonnen in/na een periode dat het mentaal niet zo goed met mij ging. Ik kon dus wel een beetje geluk gebruiken. Aangezien ik erg van schrijven houd, besloot ik een blog te beginnen. Een blog die mezelf hopelijk een beetje geluk in het leven terug kon geven en waarmee ik hoopte om ook andere mensen een beetje geluk te geven of te laten zien.

Een internationale blog?

Ik zou het leuk vinden als er ook mensen uit andere landen dan Nederland zijn die mijn blog volgen (ja, hands up als jij niet in Nederland woont maar mij wel volgt). Dit is alleen nooit mijn bedoeling geweest. Ik had een tijdje een vertaal programma op de site staan, maar nu werkt dat volgens mij niet meer (ik lees mijn site vaak alleen in de bewerkingsmodus). Daarnaast is mijn blog ook .com ipv .nl of iets dergelijks. Dit komt eigenlijk door een domme fout van mezelf, maar goed, van fouten leer je ๐Ÿ˜‰ . Ik zou het kunnen veranderen, maar dan zou ik zoveel moeten veranderen, dat daar geen beginnen aan is. Ik houd het dus lekker bij happinessfromme.com, want het bekt niet verkeerd ๐Ÿ˜‰ .

Wat staat er op de planning komend jaar?

Eigenlijk is dat natuurlijk niet het onderwerp van deze blog, maar als ik nu toch aan het vertellen ben ๐Ÿ˜‰ Een planning is misschien een beetje een groot woord, maar goed. Aankomend jaar zal er niet veel veranderen in vergelijking met dit jaar. Ik kan hopelijk mooie boeken blijven recenseren, leuke spelletjes testen en gezellige win acties organiseren. Daarnaast komt natuurlijk iedere week de quote online en de verschillende leuke blogs. Geen grote veranderingen dus, behalve dat ik achter de schermen mijn blog nog beter probeer te maken.

Is er iets dat jij mist op Happinessfromme, of iets dat je graag terug zou willen zien? Laat het mij dan vooral weten ๐Ÿ™‚ .


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,ย Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.