tv programma
52 weken blog challenge

#4 Aan welk tv programma zou ik wel mee willen doen?

De tv, hij is in ons leven eigenlijk niet meer weg te denken. Met de vele verschillende tv programma’s is er voor ieder wat wils. Van films en series tot talentenjachten en nog veel meer. Aan welk tv programma zou ik zelf wel mee willen doen? Dat vertel ik je vandaag!

Tv-programma’s

Er zijn natuurlijk duizenden verschillende tv-programma’s. Maar of ik nou aan alles mee zou willen doen? Nou nee, dankjewel… Ik zal je vertellen waar ik zelf graag naar kijk, maar later in deze blog ga ik natuurlijk ook vertellen aan welk programma ik wel mee zou willen doen!

Wat kijk ik graag?

Eigenlijk hou ik van een heleboel verschillende dingen op de tv. Ik heb zo mijn mijn favoriete serie’s, kijk graag Wie is de Mol en Expeditie Robinson, maar hou ook van de nodige klus programma’s! Tegenwoordig kijk ik ook weer veel naar TLC trouwens, vooral de programma’s waarin ze huizen kopen, opknappen en verkopen vind ik leuk om te zien. De verbouwingen in Eigen Huis en Tuin vind ik ook mooi en inspirerend om te zien. Als laatste vind ik Hunted ook leuk, dat begint volgende week.

Waar zou ik aan mee willen doen?

Ja, dat is dan de volgende vraag natuurlijk! Toen wij ons huidige huis kochten heeft mijn vader ons opgegeven voor Rob’s grote tuinverbouwing. Onze tuin was een oerwoud en we hadden een beetje budget vrij gemaakt. Helaas zijn we niet uitgekozen, maar zo’n programma lijkt mij wel tof om aan mee te doen! Net als Eigen Huis en Tuin trouwens. Ons huisje wordt steeds meer af en ons eigen ding, maar het lijkt me fijn om eens een goed advies te krijgen over met name de indeling.

Verder is er niet echt een tv programma waar ik aan mee zou willen doen. Ik zou echt niet weten wat! Talenten zoals die op tv worden gezocht heb ik niet (zelfkennis ;)) en ik zou bijvoorbeeld nooit in een Utopia willen zitten. Ik kan mijn mannen en familie echt niet zo lang missen!

Wat is jou favoriete tv programma? En nog leuke om te weten, aan welk tv programma zou jij wel een keer mee willen doen?

Alle berichten in de 52 weken blog challenge lezen? Dat kan! Ze zijn allemaal hier terug te vinden.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.