Welke muziek draai ik graag_
52 weken blog challenge

#30 Welke muziek draai ik graag?

Muziek…Ik zou er echt niet zonder kunnen! Muziek helpt mij namelijk om me te kunnen concentreren tijdens het werk. Maar dat niet alleen, ik vind het ook heerlijk om muziek te draaien als ik aan het schoonmaken ben of als ik me onrustig voel… Muziek kan veel met je emoties doen, dat vind ik er zo mooi aan! Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak, benieuwd naar welke muziek ik graag draai?

Welke muziek draai ik graag?

Eigenlijk is er niet één soort muziek dat ik draai. Ik houd van uiteenlopende dingen en misschien niet allemaal muziek die je bij mij zou verwachten!

Als ik aan het schoonmaken ben dan staat standaard Qmusic aan met het foute uur, of een playlist met apres ski muziek op youtube. Deze muziek zorgt voor een beetje vrolijkheid die ik wel kan gebruiken tijdens het poetsen, want jeetje… Wat heb ik daar een hekel aan! Hoe fouter hoe beter eigenlijk, de buren kunnen vast ook meegenieten, want ik doe hem altijd lekker hard! Maar dat moet kunnen vind ik… πŸ˜‰ Heb nog geen commentaar gehad!

Zoals ik hierboven al schreef, luister ik ook muziek als ik aan het werk ben. Het helpt me echt om me te kunnen concentreren. Ik ben altijd nogal snel afgeleid en met muziek hoor ik in elk geval niet allemaal geluiden! Op dit moment luister ik veel naar de Pentatonix (ik zal hieronder even een filmpje delen), maar met Nederlandstalige muziek lukt het me ook goed om me te concentreren.

Pentatonix is een Amerikaanse a-capellagroep en ik vind het werkelijk prachtig! Ze zingen heel veel verschillende nummers, zo vind ik Jolene die ze met Dolly Parton zingen ook heel gaaf!

Maar naast deze muziek is er nog iets dat ik graag luister en dat zou je misschien niet zomaar verwachten… Het is ook niet dat ik het vaak draai, maar muziek als van Within Temptation vind ik soms heerlijk!

Welke muziek luister jij graag?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

|| WIN - Lichtgevende Miniset van Klorofil

Klik op de afbeelding
om naar de winactie te gaan!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen