Activiteiten & Uitjes

Monster Jam 2024, terug naar Arnhem!

Monster Jam 2024, na twee eerdere uitverkochte events, keert Monster Jam ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke monster truck stadion tour komt naar ons land met nog meer actie, races en stunts dan voorheen. Op 11 en 12 mei 2024 kan het publiek weer vol adrenaline genieten van de ronkende motoren van onder andere Grave Digger, El Toro Loco en Megalodon in GelreDome, Arnhem.

Monster Jam is een wereldwijde ervaring die miljoenen mensen over de hele planeet vermaakt en gezinnen van alle leeftijden samenbrengt voor één historisch evenement”, aldus Magnus Danielsson, Vice President van International Motorsports voor Feld Entertainment Inc., eigenaar van Monster Jam. “We zijn verheugd om Monster Jam terug te brengen naar Arnhem en GelreDome. Dit is absoluut een must-ervaring en het zal er een zijn voor in de boeken!”

Monster Jam 2024

Het GelreDome wordt in recordtempo omgetoverd tot de wereld van Monster Jam met een speciaal aangelegd parcours en kan het publiek de 5000 kilo wegende trucks bewonderen en volgen in hun Race-, Skills en Freestyle wedstrijden. Niet alleen bakbeesten met vier wielen maar ook de FMX freestyle motorcrossers stelen de show en laten hun tricks en spectaculaire sprongen zien aan het publiek. Fans van alle leeftijden kunnen deel uitmaken van alle actie door te stemmen op de winnaar van de Skills Challenge en Freestyle-competities via hun smartphone tijdens het event.

Monster Jam 2024 Arnhem Grave Digger
Bronvermelding: (c) 2023 FMS, Inc. Deelnemers onder voorbehoud.

Coureurs

Monster Jam-coureurs zijn getrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse die niet alleen de fysieke kracht en het mentale uithoudingsvermogen beheersen die nodig zijn om te concurreren, maar ook de essentiële behendigheid om machines van 12.000 pond te besturen die backflips, verticale tweewielvaardigheden en racen kunnen uitvoeren met snelheden tot 120 kilometer per uur om adembenemende, live motorsportactie te produceren die over de hele wereld te zien is.

Monster Jam Pit Party

De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan het event geeft fans een unieke kans om de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij te bekijken, de coureurs en crew te ontmoeten, foto’s te maken en handtekeningen te verzamelen.

Monster Jam 2024 Arnhem Pit Party
Bronvermelding: (c) 2023 FMS, Inc. Deelnemers onder voorbehoud.

Monster Jam 2024

  • Zaterdag 11 mei en zondag 12 mei, 2024
  • GelreDome, Arnhem
  • Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.monsterjam.nl
  • Pit Party tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en alleen in combinatie met een ticket voor de show
  • Herfstaanbieding: €10,00 korting op categorieën 1 t/m 4. Geldig vanaf dinsdag 3 oktober 09:00u tot vrijdag 13 oktober 23.59u.

Ga naar www.monsterjam.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

Start your engines… this is AS BIG AS IT GETS!

Een leuk uitje voor jong en oud!

Monster Jam, wij zijn er nog nooit geweest, maar na het lezen van het bovenstaande persbericht zijn hier in ieder geval twee heren heel erg enthousiast! Ze zagen de Monster Trucks op mijn beeldscherm voorbij komen en dan is de aandacht natuurlijk getrokken. Ik moet zeggen dat het mijzelf inderdaad ook wel een hele belevenis lijkt!

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bronvermelding: (c) 2023 FMS, Inc. Deelnemers onder voorbehoud.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.