Activiteiten & Uitjes

Podiumkids Thuis – On demand theatervoorstellingen

Niet meer naar het theater met de kinderen deze vakantie? Dan haal je het theater toch gewoon naar je huiskamer! Met iets lekkers en een dekentje op de bank genieten van mooie theaterstukken! Dit kan nu via een nieuw platform; Podiumkids Thuis van Podiumkids & de Toneelmakerij, een collectief tussen veel verschillende gezelschappen, waarbij het aanbod blijft groeien. Ik vertel je er alles over en mag ook nog eens iets weggeven!

Podiumkids Thuis

Steeds meer sectoren hebben het enorm zwaar in deze corona crisis. De horeca kunnen we natuurlijk al steunen door af te halen, maar hoe zit dat in de kunst- en cultuursector? Goed nieuws! Ook hen kan je steunen en ondertussen de kinderen een leuke middag bezorgen!

16 Producenten van jeugdpodiumkunsten hebben de handen ineengeslagen en presenteren met trots het online platform Podiumkids Thuis, waar het aanbod van digitale registraties is gebundeld. Vanaf 18 december 2020 kunnen families met kinderen vanaf 3 jaar on demand thuis 22 voorstellingen bekijken.

Een initiatief van Podiumkids

Podiumkids Thuis is een initiatief van Podiumkids, een collectief van 26 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Podiumkids wil jeugdtheater onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk mensen. Projectcoördinator Sonja Rinkel:

“Met Podiumkids Thuis brengen we kwalitatief jeugdtheater nóg dichter bij mensen thuis en bereiken we juist in deze tijden meer mensen dan we in het theater zouden kunnen. Het feit dat zoveel jeugdgezelschappen bereid zijn hun aanbod te bundelen op één platform is uniek. We hopen ook nieuw publiek aan te spreken met dit digitale aanbod. Voor sommige mensen is de drempel naar het theater misschien nog hoog, maar als ze thuis kunnen ervaren dat hun kinderen genieten van een voorstelling, staan ze straks misschien wel open voor de live-ervaring.”

Podium Kids Thuis

Podiumkids thuis – een groeiend platform

Podiumkids Thuis start vanaf de kerstvakantie met een eerste aanbod van 13 gezelschappen. De voorstellingen worden aangeboden voor een prijs van slechts € 2,99, die je vervolgens in 48 uur zo vaak kunt kijken als je maar wilt! De komende maanden zal het aanbod worden aangevuld en ook regelmatige worden ververst. Een overzicht van alle voorstellingen kan je vinden via; https://www.podiumkids.nl/thuis/

Het ideale thuisuitje, waarmee je ook nog eens de cultuursector steunt, ik zeg 𝐃𝐎𝐄𝐍!

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Podiumkids

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.