Dr. Breathe Well Anti Snurk Neusspreider Pakket
Beauty & Gezondheid

Dr. Breathe Well, anti snurk met 4 verschillende neusspreiders!

Het Dr. Breathe Well Anti Snurk Neusspreider Pakket, een oplossing voor de neus snurkers? Dat de man des huizes snurkt, dat is eigenlijk geen geheim. Hij vindt het niet heel leuk dat ik dit deel, maar ja, door zijn gesnurk zorgt hij er wel voor dat mijn nachtrust soms heel slecht is! Een troost voor hem, hij is zeker niet de enige en ik weet ook wel dat hij het niet expres doet. Nu kreeg ik de kans om hem een anti snurk neusspreider pakket van Dr. Breathe Well te laten proberen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Je leest het goed, ik zeg er geen nee tegen, al was mijn man er iets minder gelukkig mee. De vorige keer moest hij een soort beugel in zijn mond doen, wat prima hielp, maar daar kreeg hij op een gegeven moment last van. Nu is de neus dus aan de beurt! Ik schrijf dit lachend op, wetend dat hij ook echt wel iets wil proberen om minder te snurken, maar niet altijd blij is met mijn geweldige ideeën…

Dr. Breathe Well Anti Snurk Neusspreider Pakket

Ik kreeg dus een Dr. Breathe Well anti snurk neusspreider Pakket om uit te proberen, maar wat kan je nu eigenlijk met zo’n pakket? Dat leg ik je graag even uit!

In het pakket zitten 4 verschillende soorten neusspreiders. Ze hebben allemaal hun eigen manier om jou te helpen bij het verbeteren van de luchttoevoer door de neus. Een neusspreider zorgt ervoor dat je neusgaten verwijd zijn tijdens je slaap en je dus beter kunt ademhalen. Als iemand snurk door een nasale blokkade, dan wordt dat met behulp van de neusspreider verminderd.

Neusspreider buisjes

Deze neusspreiders bestaan uit twee kegelvormige buisjes die je zo ver mogelijk in je neus in moet brengen. De buisjes zijn met elkaar verbonden door middel van een bruggetje, dus je kunt ze niet te diep inbrengen. Er zijn twee verschillende soorten neusspreiders; zachte en stevige.

De stevige neusspreiders zijn gemaakt van stevig materiaal, wat ervoor zorgt dat je neusgaten goed open blijven staan (ook onder grote druk). Deze neusspreiders hebben een gaasstructuur, waardoor ze niet te zwaar zijn en comfortabel blijven zitten. De zachte neusspreiders zijn gemaakt van zachte siliconen en zorgen voor een heel fijn draagcomfort.

Probeer ze zeker allebei, zodat je kunt zien welke het beste bij jou passen! Er zitten vier maten buisjes in het pakket, zodat er altijd een maat is die bij jou past! De buisjes die je niet gebruikt kan je natuurlijk aan iemand anders geven, bijvoorbeeld aan je partner als die ook snurkt!

Neuspleisters

De anti snurk neuspleisters zijn gemaakt van een stevig materiaal, met een sterke plaklaag. Door deze plaklaag blijven ze goed zitten. Geen zorgen, je kunt ze ook gemakkelijk weer verwijderen na gebruik! Zorg dat je neus goed schoon is voordat je de pleister erop doet, dan zul je merken dat je meer lucht binnen krijgt.

Neusklem met magneet

De anti snurk clip is uitgerust met magneten, die ervoor zorgen dat bij het in- en uitademen de magneten tegen elkaar gedrukt worden. Dit zorg ervoor dat de luchtstroom makkelijker door je neus gaat. Bijkomend voordeel is dat de magneten de neusclip goed op zijn plek houden.

Wie kan het anti snurk pakket gebruiken?

Dr. Breathe Well kan je gebruiken als je lijdt aan snurken door de neus. Daarnaast kan je het ook proberen als je last hebt van moe wakker worden. De extra zuurstof die je hersenen ontvangen tijdens het slapen, zorgt ervoor dat je uitgeruster wakker wordt en je je overdag veel fitter voelt. Misschien had je er nog niet aan gedacht, maar ook als sporter kan Dr. Breathe Well een oplossing zijn. Door de aanvoer van extra zuurstof, wordt je lichaam geholpen bij het leveren van betere prestaties. Het Dr. Breathe Well Anti Snurk Neusspreider Pakket is dus geschikt voor;

 • Bij een verminderde neusademhaling door bijvoorbeeld dichtklappende of dichtzittende neusvleugels.
 • Als je snurkt door een benauwde nasale luchtstroom.
 • Bij het moe wakker worden na een volledige nacht slaap.
 • Voor het verbeteren van je prestaties tijdens het sporten.

Wat zijn de voordelen?

Het binnen krijgen van extra zuurstof tijdens de nacht, heeft dus verschillende voordelen;

 • Een neusspreider kan snurken tegengaan.
 • Minder las van nasale ademhalingsproblemen.
 • Een betere ademhaling als je verkouden bent of last heb van een allergie.
 • Je slaapt beter en dieper.
 • De kans dat je uitgeruster wakker wordt is groot, daardoor voel je je overdag fitter.
 • Betere prestaties tijdens het sporten.

Onze ervaring!

Nu ben jij natuurlijk wel benieuwd of dit echt werkt? Zowel mijn man als ik hebben het geprobeerd. Ja, je leest het goed! Wat ik een ander aandoe, moet ik natuurlijk ook zelf ervaren. Mijn man vond eigenlijk niets prettig zitten en eerlijk is eerlijk, hij snurkte nog steeds (iets minder hard, maar het was niet weg)! Ik heb ook niet het idee dat het snurken door zijn neus komt, het zit echt diep achter in zijn keel.

Maar, ik ben wel heel enthousiast! Ik kan soms heel moe wakker worden en mijn neus zit altijd dicht als ik wakker wordt. Volgens mijn man snurk ik dan ook een klein beetje, maar goed, daar kan ik niet over oordelen natuurlijk. Ik heb de neusspreiders dus ook geprobeerd en ik merk dus wel echt verschil!

Mijn persoonlijke ervaring

Ik heb alle vier neusspreiders geprobeerd en ben over één item echt super enthousiast! De harde neusbuisjes en de clip met de magneet vind ik persoonlijk niet prettig. De pleisters helpen op zich prima, maar mijn favoriet zijn de zachte buisjes. Ik wordt veel uitgeruster wakker en mijn neus zit niet meer iedere ochtend dicht! Dit had ik nooit verwacht en ik ben dan ook blij dat ik het zelf ook geprobeerd heb.

“Dr. Breathe Well” kopen 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

27 Comments

 • Anita te Gussinklo

  Wat fijn dat dit werkt.
  Dit kan wel eens iets voor mijn man zijn.
  Die snurkt regelmatig, dan geef ik hem een por en gaat hij op zijn zij liggen.

 • Astrid

  Oei dat zou fijn zijn als dat echt helpt.
  Wij gaan binnenkort weer naar de camping voor onze ‘rust’. Laat het nou zo zijn dat ik de boosdoener ben en niet mijn man.
  Zou hem graag wat rust gunnen (en natuuijk ook onze buren op de camping)

  • Jacqueline Roose

   Hoi Nadia,

   Bedankt voor je uitgebreide uitleg! Daar word ik enthousiast van. Wij snurken hier allebei. Mijn man slaapt door mijn gesnurk heen, maar ik lig soms urenlang wakker omdat ik niet meer in slaap val als ik zijn gesnurk hoor. Soms heb ik het idee als ik wakker word nadat ik eindelijk in slaap ben gevallen, dat ik aan de avond ga beginnen in plaats van de morgen. Ik zou zo graag dat uitgeruste gevoel weer willen hebben als ik s’morgens opsta. Ik ga dan ook graag aan de slag met de Dr.Breathe Well producten. Lijkt me heerlijk om weer eens een nacht door te kunnen slapen!

  • Urszula Dabrowska

   Mijn vriend snurkt. Veel. Daarop zou ik dit pakket willen proberen. Ik gebrouk oordopjes. Maar ik kan het toch horen. Nadad ik deze oordopjes een paar nachten had gebruikt, deden mijn oren pijn.
   Snurken kan apneu veroorzaken. Ik maak me er zorgen over. Mijn zoontje snurkt ook af en toe. Misschien helpt iets in dit pakket hem. Misschien leert hij hierdoor goed ademen. En dan heeft ze geen last van snurken.

  • Lisanne Bons

   Mijn vriend snurkt echt heel hard. Dat begint al op de bank voor de tv. Soms zet ik de tv zo hard door het snurken anders hoor ik het geluid van de tv niet meer. Echt super vervelend. Helaas, snurk ikzelf ook…. en dan wordt het mijn dochter teveel. Ik weet altijd precies wanneer we s’nachts te hard hebben gesnurkt dan zit de slaapkamerdeur van mijn dochter potdicht.

  • Vivian Bauptit

   Oh dit zou echt heel erg zijn om te mogen winnen voor mijn man hij snurkt ook best wel hard en nog niet echt een goede oplossing ervoor gevonden dus zou fijn zijn als hij dit anti snurk pakket kan uittesten! Ik maak mij er namelijk ook zorgen om en ben dus erg benieuwd geworden naar dit anti snurk pakket en zou het echt geweldig vinden om dit te mogen winnen voor hem dus ik waag graag een kansje!❤ Weet zeker dat mijn man hier ook heel erg blij van zal worden omdat er dan gekeken kan worden hoe de producten van het anti snurk pakket werken voor hem 😉

 • Anna

  Helaas ben ik de snurker van ons twee. Mijn vriend wordt er helemaal gek van en ik vind het supervervelend dat ik steeds zijn nachtrust verstoor. Zelf slaap ik als een baby namelijk. 😊 Deze neusspreider van Dr. Breathe Well zou zomaar dé oplossing kunnen zijn!😃

 • An

  Misschien wordt het door dit pakket niet meer zo gênant om eens een keer ergens te blijven slapen. Ik zaag blijkbaar zoveel bomen om dat het misschien ook mijn vermoeidheid verklaart s’morgens.

  • Wilma van 't Hof

   Ik heb een man die snurkt. En het maakt niet uit of hij op zijn rug ligt of op zijn linker-of rechterzij. Hij zaagt elke nacht flink wat bomen om. Schudden of gewoon aanraken helpt maar voor korte tijd. Even is hij stil, heeft hij “pauze”, om vervolgens weer aan het “werk” te gaan. Ik maak hem dan echt even wakker, en zeg dat we voldoende kachelhout hebben. Ja, je hebt weer aan het snurken.

 • Elvi

  Dit zou ik super graag willen winnen want mijn man snurkt zo vreselijk en van alles al geprobeert maar dit nog niet. Zo ik dan eindelijk lekker kunnen slapen zonder iedere avond oordoppen in te moeten doen, wat zeker niet prettig slaapt!!

 • Marian

  Ik ben benieuwd! Ik werd wakker van mijn eigen gesnurk. Ik was waarschijnlijk half in slaap toen ik iemand hoorde snurken, besef kwam vrij laat dat ik dit zelf was.

 • inge van den berg

  ik ben heel benieuwd naar de dr.Breathe anti snurk producten. Ik ben zelf een hevige snurker en heb geen partner maar het zou een reden kunnen zijn om ook geen partner te nemen omdat de meesten het hinderlijk vinden. Ik doe daarom graag mee.

 • Paula

  Helaas, van ons tweeen ben ik dus degene die snurkt. Heel naar gevoel, want ik heb zelf natuurlijk nergens last van… Gelukkig is mn man wel lief voor me op dit punt. Maar ja… Alle hulp is dus welkom

 • Anneliese de Waal

  Ik doe erg graag mee voor mijn man, vreselijk het snurken. Ik heb oordopjes in anders kan ik echt niet slapen.
  Ben erg benieuwd of het echt werkt, zou super zijn 😊😊.
  Groetjes Anneliese

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.