Beauty & Gezondheid

Ontspannen en je hoofd leegmaken!

Soms moet je even… Relaxen, ontspannen en je hoofd leegmaken! Ik help je daar graag mee! Daarom heb ik een leuke winactie bedacht πŸ™‚ Lees in de blog hoe je mee kunt doen!

Even tot jezelf komen…

Iedereen heeft het wel eens nodig om even lekker tot zichzelf te komen! Het maakt niet uit of je hard werkt, veel naar school gaat, stage loopt, voor de kinderen zorgt of op welke manier je je dagen ook vult. Iedereen moet op zijn tijd even lekker relaxen. Bij dat relaxen, daar wil ik graag iemand mee helpen om mijn manier πŸ˜‰ . In deze prachtige witte enveloppe zitten een aantal dingen die jou, volgens mij, kunnen helpen bij het ontspannen en daarom kan jij hem nu winnen!

Wat zit er allemaal in?

Boekje over mediteren

In het pakketje zit een boekje over mediteren. Mediteren is een mentale/spirituele techniek voor het ontspannen van je geest. Je bevrijd je geest van rusteloosheid, spanningen en stress.

Als je op de juiste manier mediteert, kan je innerlijke rust bereiken. Ik vond het altijd maar onzin, maar nu ik het zo nu en dan doe, ervaar ik het echt als heel prettig. Ik hoop dan ook dat jij met meditatie ook een rust punt kunt bereiken.

Notitie boekje met twee leuke pennen

Heb jij dat ook wel eens? Dat je hoofd echt mega vol zit met allemaal dingen die je nog moet doen en allemaal gedachten? Ik heb dat wel en wat mij dan heel erg helpt is mijn hoofd leeg schrijven. Met behulp van een leuk notitie boekje en een mooie pen vind ik het ook nog eens leuk om te schrijven! Het is echt een aanraden als je het mij vraagt…

Kleuren

Je hoofd leegmaken werkt ook heel goed door je hersenen met iets anders aan het werk te zetten. Met deze super leuke set om zelf je magneetjes te kleuren kan je dan ook even lekker je hoofd leegmaken. De welbekende kleurboeken voor volwassenen zijn natuurlijk een grote hit, maar ik vind het leuk als ik ook resultaat van mijn kleurwerk zie. Deze leuke magneetvellen kan je zelf kleuren en knippen en ze ook nog eens functioneel gebruiken. Dat geeft toch een goed gevoel?

Lichamelijk verzorging

Om te ontspannen kan je ook jezelf eens lekker verwennen. Dat kan natuurlijk op verschillende manier die allemaal goed zijn, maar ik doel hier op een lekker maskertje. Zorg dat je niet gestoord kan worden door je man, kind, de deurbel of je telefoon πŸ˜‰ . Als je een bad hebt, laat hem lekker vol lopen met veel schuim, pak een leuk tijdschrift of een boek erbij, maskertje op en genieten maar! Ik word er altijd heerlijk ontspannen van en vind het zeker een aanrader vlak voor het slapen gaan. Je kan dan heerlijk ontspannen de bed induiken.

Lekker eten!

OkΓ©, ik geef het toe! Soms geeft het eten van iets dat ik heel lekker vind me een ontspannen gevoel als ik gestrest ben. Ik ben vooral dol op hartige dingen, denk bijvoorbeeld aan een stukje kaas, komkommer en een plakje worst. Het liefste met een lekker glas wijn erbij! Dit kan ik natuurlijk allemaal niet opsturen, maar uit ervaringen weet ik dat ik heel veel vrouwen ook wel blij kan maken met een lekker stukje chocolade!

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… β™₯

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech!
Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech is Speelgoed van het Jaar in Nederland! Wederom super leuk en leerzaam speelgoed voor de wat oudere kinderen. Alle kleine en grote professoren; welkom in de wereld van virussen en cellen! Mijn Interactieve Video Microscoop valt zeker in de smaak bij alle wijsneuzen van 7 tot 99 jaar! Natuurlijk mag je er ook gewoon mee spelen als je 100 bent πŸ˜‰ . Turen naar de grootste geheimen van het aardse leven is natuurlijk super indrukwekkend, wie wil dat nu niet? Gerelateerd
Verder Lezen
Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2022 Winnaars Vakjury
De vakjury heeft de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2022 bekend gemaakt! Tijdens de zomervakantie hebben ze 156 stuks speelgoed uitgebreid getest en beoordeeld. Hier zijn uiteinde drie winnaars in 15 categorieΓ«n uitgekomen! Vanaf nu mag het publiek, dus ook jij, stemmen op hun favoriet. Dit kan tot en met 28 oktober 2022 en je maakt daarbij ook nog eens kans op een mooie prijs als je stemt! Gerelateerd
Verder Lezen
Badmode 2022, zeker niet te missen in deze prachtige zomer!
Wat een prachtige zomer hebben we dit jaar hè! Ik kan daar zeker van genieten! Fijne badmode mag dan ook zeker niet ontbreken deze zomer, al voel ik mij soms wel onzeker in badmode. Gelukkig staat de Badmode 2022 bij veel verschillende lichamen, zo vind ik het bijvoorbeeld heel fijn om een jurkje of rokje over mijn badkleding te dragen. Ook dat kan natuurlijk gewoon, lekker dat dragen waar je je prettig in voelt. Gerelateerd
Verder Lezen
Langer zelfstandig blijven wonen, denk eens aan het plaatsen van een mantelzorgwoning
Het plaatsen van een mantelzorgwoning kan bijdragen aan de wens om langer zelfstandig te blijven wonen. Langer zelfstandig blijven wonen is een wens van steeds meer mensen die hulpbehoevend zijn. Ik begrijp dat wel, want wie wil er nu niet in zijn fijne vertrouwde omgeving blijven wonen? Een mantelzorgwoning is een woning voor mensen die mantelzorg behoeven, een fijne woonoplossing voor hen die graag in een vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Gerelateerd
Verder Lezen
De voordelen van Perzische tapijten(1)
Ben je van plan om binnenkort je interieur een nieuwe boost te geven? In dat geval is het zeker geen slecht idee om een Perzisch tapijt aan te kopen. Het is namelijk om meerdere redenen voordelig om deze aan te kopen. In dit artikel gaan we wat dieper in op de verschillende voordelen. Gerelateerd
Verder Lezen

31 Comments

 • Sophie de Vries

  Wat een leuke actie, maar ik zie dat er nog niemand mee doet. Ik doe graag mee voor mijn zus, die wel wat ontspanning kan gebruiken. Ze vind zelf van niet, maar ik vind van wel ? En als ze het niet wil, dan win ik het graag voor mezelf.
  Ik heb geen Facebook.

 • ilsiee prins

  Wat leuk zeg! ? En een heerlijke relaxde winactie hihihi. Doe graag mee voor mijn lieve zwangere zus.. April is ze uitgerekend en kan zeker wel een relaxmomentje gebruiken…
  Volg je ook op fb en het berichtje gedeeld!
  Groetje Ilsiee

 • Yvonne

  Ik zou dit heerlijke pakketje graag willen winnen voor mijn lieve mama! Als arm en druk geneeskunde studentje heb ik helaas te weinig tijd en geld om haar af en toe eens in de watten te leggen (wat ze meer dan wie dan ook verdiend!). Ik hoop dat ik haar binnenkort mag verrassen met dit pakketje, duimen! Ik heb de Facebook pagina natuurlijk geliked ?

 • Nanda

  Graag waag ik een gokje voor mijn lieve zorgzame buurvrouw. Toen wij , m n man en ik , de griep hadden. Heeft zij voor ons gezorgd. Waar tref je zo n kanjer als buurvrouw ?
  Wij zijn heel dankbaar wat ze voor ons heeft gedaan Nogmaals bedankt en ik hoop dat ik dit prachtige pakket mag overhandigen.

 • Marian B

  Wat een leuk pakket, alleen voor de Milkareep doe ik al mee ?
  Ontspannen en relaxen dat kan ik best gebruiken na een hectische periode.

 • Will

  Fijn ontspanningspakketje . Graag doe ik mee voor mijzelf, omdat het tijd wordt dat ik mijn hoofd even helemaal leeg moet maken. Heb de laatste tijd te veel aan mijn hoofd gehad. Ik denk dat dat met deze spulletjes wel zal lukken.
  Ik heb geen Social Media ( om privΓ©redenen), maar volg voor het eerst Bloglovin.

 • Marjo

  Ik doe voor mezelf mee, omdat ik van mezelf altijd veel moet (opruimen, wassen, koken, administratie e.d.). Zelf even ontspannen schiet er dan regelmatig bij in.

 • Bea Krielen

  Wat een heerlijke producten om mezelf tot ontspanning te dwingen. Ontspannen en dwingen zijn tegenovergestelde begrippen, maar kan wel wat hulp gebruiken. En met dit pakket bij de hand moet het zelfs mij lukken..

 • RenΓ©e Kers

  Wat heerlijk! Ik vind het zelf altijd lastig om te ontspannen, omdat er altijd teveel dingen in mijn hoofd zitten die ik nog moet doen.

 • Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee, zou heerlijk zijn om even helemaal te ontspannen.
  Door de weeks ben ik één spanningsveld, zou heerlijk zijn om even te ontspannen.

  Groetjes Anneliese

 • Jolanda Baan

  Wat een superleuke winactie. Ik gun mezelf te weinig tijd om te ontspannen, omdat ik altijd wel iets kan bedenken wat er moet gebeuren. Met dit pakket moet het wat meer me-time worden.

 • Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee! #LOVE #IT. Iedereen kan wel wat ontspanning gebruiken, zo ook ik.

  Ik duim alvast! Groetjes Claudia.

 • Marita T.

  Wat een leuk pakketje! Ik vind het leuk dat je zelf iets bij elkaar hebt gezocht, waarvan jij aangeeft dat het voor jou ontspannend werkt. Vaak zijn winacties vooral reclame, wat natuurlijk prima is, maar ik vind dit wel heel erg leuk! Ik doe graag mee om het pakketje te winnen, niet omdat ik er een speciale reden voor heb, maar ik vind het gewoon een leuk pakketje! Ik heb me aangemeld op je nieuwsbrief, zodat ik niets meer hoef missen. Social Media heb ik op dit moment even niet, iets met afkicken en meer tijd voor de kinderen nemen

 • Fleur Braam

  Zou er heel graag mijn zieke zus mee blij maken!
  Na een zware bevalling een psychose gekregen..
  Ze is alweer aan het opkrabbelen, maar is er nog lang niet.
  Even een momentje voor haarzelf, dan zorg ik wel voor mijn nichtje!

 • DaniΓ«lle

  Wat een heerlijk ontspan pakketje! Ik doe graag mee voor mijn zusje die na haar toetsweek wel een beetje ontspanning kan gebruiken!

 • Francis

  Ik doe heel erg graag voor mezelf mee! Ik ben altijd druk bezig in ons gezin, daarnaast doe ik ook enkele dagen per week vrijwilligerswerk op een basisschool. Tja, en dan wil ik de nodige ontspanning voor mezelf wel eens vergeten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.