Eetdagboek + Mijlpaalkaarten
Beauty & Gezondheid

|| WIN || Eetdagboek + Mijlpaalkaarten [Gesloten]

Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan we 2020 voorgoed afsluiten! Een jaar dat wat mij betreft niet al te best was, maar goed, we moeten er allemaal maar gewoon mee dealen! Iedereen gaat hopelijk vol goede moed op weg naar 2021, een jaar waarin alles hopelijk weer een beetje normaal gaat worden. Ik wil dit vervelende jaar wel met een leuke win actie afsluiten! Gewoon even een positieve boost om 2021 te starten.

Bye bye 2020!

Ik ben er klaar voor om 2020 uit te zwaaien. Net zoals ieder jaar zit ik bomvol energie om het nieuwe jaar goed te gaan beginnen. Wat daarvan terecht gaat komen, dat moeten we nog maar zien, maar hé, de intentie is er in ieder geval!

Iets waar ik zeker mee bezig wil zijn is weer fitter worden. Ik kan wel weer afvallen als doel stellen, maar ik vind fitter worden meer toepasselijk! Gewoon lekker gezond eten en sporten, zonder de nadruk op het gewicht te leggen. Natuurlijk ga ik alles wel netjes bijhouden, misschien ook kleine doelen stellen, maar focussen op alleen het gewicht werkt gewoon niet voor mij!

Overzicht creëren!

Als ik naar mijzelf kijk, dan voel ik dat ik het fijn vind om overzicht te hebben. Dat ik resultaten kan zien, zowel in cijfertjes als in foto’s! Voor mij werkt het enorm als ik mijn voeding goed kan plannen. Door te plannen maak ik minder snel verkeerde keuzes, wat een inzicht al hè!

Eetdagboek

Maar zo’n overzicht, hoe creëer je dat nu? Ik maakte mijn eigen eetdagboek! Hij is te koop in de webshop, zowel een downloadbare versie die je zelf moet printen als een fysiek boekje. Dit eetdagboek helpt je bij het plannen van je maaltijden, je kan er in bijhouden wat je daadwerkelijk gegeten hebt en je hebt ruimte om je resultaten bij te houden. Daarnaast is er ook ruimte om verder te kijken dan alleen de cijfertjes. Want hoe gaat het mentaal me je? Dat miste ik in veel bestaande eetdagboeken heel erg.

Mijlpaalkaarten

Ken je die mijlpaalkaarten van baby’s? Hoera een week, een maand, mijn eerste hapje, etc.? Ik vind dat dus super leuk, want als je de foto’s naar elkaar gaat leggen, dan zie je heel mooi de sprongen die je baby maakt. Vooruitgang is altijd goed om te zien, het kan je enorm motiveren! Daarom maakte ik zelf mijlpaalkaarten waarmee je tijdens je eigen proces foto’s kan maken. De mijlpaalkaarten zijn ook in de webshop te bestellen, ook een downloadbare versie en een set fysieke kaarten.

Hé, hallo 2021?!

Ik heb mezelf belooft dat ik in het nieuwe jaar echt beter naar mijn eetpatroon ga kijken. Natuurlijk ga ik nog steeds allemaal lekkere recepten uit de slowcooker klaarmaken, maar ik wil ook een goede balans vinden! Met die balans gaat het eetdagboek mij helpen en daarnaast wil ik nu ook echt eens die foto’s met de mijlpaalkaarten gaan maken! En eerlijk is eerlijk, op 1 januari beginnen is altijd een slecht idee! Ik begin dit jaar op maandag 4 januari met het inlossen van de belofte aan mezelf om beter op te letten!


– Winnen ! –

Heb jij jezelf ook een belofte gedaan voor 2021 die met afvallen/eten/fitter worden te maken heeft? Lijken het eetdagboek en de mijlpaalkaarten jou ook super handig? Doe dan mee met de winactie. Ik ga namelijk een downloadbaar eetdagboek en een setje downloadbare mijlpaalkaarten verloten onder iedereen die mee doet! En nee, niet alleen voor jou alleen, want samen sta je sterker! De winnaar krijgt drie codes, één voor zichzelf en twee om weg te geven aan personen die ook een belofte aan zichzelf hebben gedaan!

Wat moet je doen?

Meedoen is helemaal niet moeilijk, maar je moet wel even goed lezen!

 • Laat onder deze blog een leuke reactie achter dat je mee doet! Wat je schrijft mag je helemaal zelf weten, verras me maar met iets leuks zo aan het einde van dit jaar! Zonder reactie onder deze blog kan je trouwens niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-maildres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.

Dat was het! Makkelijk hè! Natuurlijk kan je ook nog wat dingen te doen om mij te helpen; like Happinessfromme op Facebook & Instagram, deel het bericht van deze toffe winactie en tag je vrienden die dit ook leuk vinden. Allemaal super lief, maar natuurlijk niet verplicht!

De winactie loopt t/m maandag 4 januari 2021! Dinsdag 5 januari 2021 zal ik de winnaar een persoonlijke mail sturen, houd ook je spam box in de gaten!

Heel veel succes iedereen!

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.
Hier lees je alles over het tot stand komen van winacties.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

6 Comments

 • Sophie

  Wat een leuke give away! 2020 voelde ik mij net een jojo en dat moet maar eens afgelopen zijn. Een eetdagboek bijhouden werkt, weet ik uit ervaring! Die van jou ziet er leuk uit, dus die download lijkt mij super handig! De mijlpaalkaarten vind ik trouwens ook een heel tof idee.

 • Anouk

  Wat een supertoffe winactie! Ik doe heel graag mee. Mijn lieve zus is heel 2020 bezig geweest met afvallen. Inmiddels is zij al meer dan -20 kilo kwijt! Ik ben echt onwijs trots op haar en wil haar dan ook heel graag blijmaken hiermee. Liefs!

  • Ruth

   2020… Covid begint, na de 1e lockdown baan kwijt…. Toen beetje doelloos thuis gezeten, na een tijd toch weer werk gevonden, thuiswerken werd t! Klinkt superrelax maar fysiek echt te relax helaas. Noem het coronakilo’s of thuiswerkvet, ik wilde al wat afvallen, maar afgelopen jaar is juist gebeurd waar ik bank voor was, nog meer kilootjes erbij. Eenmaal gewend aan het thuiswerken besloten mijn studie af te maken, huisje op te knappen etc. Maar eigenlijk hoop ik de thuiswerkspekjes kwijt te raken! Ik zou erg blij zijn met deze leuke prijs en doe dan ook graag mee. Proost vor 2021, dat het een mooi jaar mag worden, gevuld met hoop en vertrouwen.

 • Majonne

  Oh, dit zou me heel erg helpen. Ik ben eindelijk weer geestelijk gezond na een lange strijd tegen depressie. Maar dat kostte zo veel mentale energie dat ik de medicatiekilo’s er niet meer af krijg.
  Ik zou me ook weer lichamelijk fit willen voelen en minder problemen hebben met mijn kleding.

 • Alice

  Wat een toffe actie zeg!
  En ook heel leuk geschreven
  Ik heb besloten dat 2021 mijn jaar gaat worden en er wat nodige kilootjes ga verliezen. Dit zal wel helpen als een stok achter de deur en meer motivatie 🍀

 • Hermien

  Wat handig, maar vooral ook leuk het boekje en de kaarten!
  Ik heb al wat kilo’s in 2020 achtergelaten, maar moet er nu nog een stuk of 10 voor we met ivf kunnen starten. Maak daarom graag kans als steuntje in de rug!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.