XOO Sieraden
Beauty & Gezondheid

XOO sieraden, 2 mooie armbanden met een betekenis voor mij!

Sieraden, ik vind ze prachtig en ben ook altijd weer enthousiast als ik iets aan mijn collectie toe mag voegen! Zeker sieraden waar voor mij een betekenis achter zit draag ik graag. Een tijdje geleden werd ik door XOO sieraden geattendeerd op hun mooie merk. Ik zocht vervolgens twee mooie sieraden uit, die totaal buiten mijn comfortzone zijn, maar waar ik toch ontzettend blij mee ben!

In eerste instantie wilde ik een mooie moeder/dochter ketting voor mijn moeder en mij. Helaas waren die kettinkjes voor ons echt te kort, dus dat feest ging niet door. Gelukkig vonden wij een mooi alternatief in de armband Herringbone Duo. Een prachtige armband die voor ons de moeder/dochter symboliseert. Daarnaast koos ik nog voor een mooi armbandje met een persoonlijke gravering.

XOO Sieraden

XOO is in 2019 ontstaan uit een passie en sinds die tijd is het merk zich volop aan het ontwikkelen. Een sieraad precies zoals jij het graag wilt, unieke items die nergens anders beschikbaar zijn. Alle gegraveerde sieraden worden met de hand op maat gemaakt en gepolijst in het eigen atelier.

Herringbone Duo

Zoals ik al schreef wilde ik heel graag een moeder/dochter ketting voor mij en mijn moeder. We hebben helaas geen slanke/elegante nek, dus het kettinkje werd echt te kort voor ons. Gelukkig kwamen wij een prachtig alternatief tegen in de armband Herringbone Duo!

Herringbone Duo XOO

Deze armband bestaat uit twee hele verschillende armbandjes, die toch met elkaar verbonden zijn. Mijn moeder en ik zijn ook best heel verschillend, maar hebben daarnaast ook een hele goede band. Deze armbandjes passen dus perfect bij ons. Officieel is het dan wel geen moeder/dochter sieraad, maar met sieraden is het natuurlijk ook zo dat je er een betekenis aan kan linken die jij bij het sieraad voelt!

Verbonden

Hoewel mijn moeder en ik bijna dagelijks contact hebben over van alles en nog wat, voel ik door het armbandje ook een extra verbondenheid. Gewoon het idee dat ik weet dat zij dezelfde draagt, dat maakt het armbandje voor mij heel bijzonder.

Moeder dochter armband herringbone duo

Herringbone Duo armband

De Herringbone DUO armband is een armband met herringbone gecombineerd met een bandje met kleine bolletjes. De armband is Timeless chique en heeft een luxeuze uitstraling. Deze armband is gemaakt van roestvrijstaal en verguld met 18K geel goud.

Gegraveerde armband

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik dol ben op gegraveerde sieraden! Ik vond nu wel een heel bijzonder armbandje. Een gegraveerde coin aan een armbandje met balletjes en met een hele bijzonder sluiting! Het is net even een keer weer want anders dan normaal en dat maakt hem zo leuk! Daarnaast is het natuurlijk ook weer een mooi persoonlijk sieraad.

Gegraveerde armband coin en balletjes

Graveerbare balletjes armband met naam en geboorte datum

Deze armband met naam is een prachtige musthave! Een basic die perfect is om te mixen en matchen of alleen te dragen. Deze armband is gemaakt van roestvrijstaal en naast het goud ook verkrijgbaar in het zilver. Geef jouw persoonlijke touch mee aan deze armband door hem te graveren met jouw initialen of die van jouw dierbare.

Een ideale match met XOO sieraden!

Hoewel de armbandje heel goed los te dragen zijn, matchen ze ook perfect bij elkaar! Zo heb ik een mooi setje armbanden met een mooie betekenis om mijn arm. Ik moest wel even wennen aan de gouden sieraden, maar dat komt doordat ik eigenlijk altijd zilveren sieraden draag. Eerlijk is eerlijk, ik vind het eigenlijk wel heel erg chique lijken dat goud! Het is zeker iets waar ik vaker voor ga kiezen.

Mix en Match XOO armbanden

Wat vind jij van deze armbandjes van XOO sieraden?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

beste zorg voor je huisdier Lana
De beste zorg voor je huisdier, dat willen we toch allemaal? Wij zijn dol op onze huisdieren en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat ze het hier goed hebben. Op dit moment hebben wij twee vissen, genaamd Jut en Jul. Zij hebben niet zoveel zorg nodig. Onze katten heb je misschien al eerder ontmoet hier op de blog! Noor, een jonge spring in het veld en Lana, ons oude besje. Ik denk dat ze het hier heel fijn hebben in huis, al kunnen ze zelf niet praten natuurlijk… Gerelateerd
Verder Lezen
Badmode, draag wat jij zelf fijn vindt zitten!
Zoveel mensen, zoveel wensen! Als je kijkt naar badmode, dan zie je veel mooie items en trends. Toch is het denk ik het belangrijkste dat je draagt waar jij je fijn in voelt. Want als je je fijn voelt in wat je draagt, dan straal je dat niet alleen uit, je voelt het ook echt! Welk postuur je ook hebt, draag wat jij zelf fijn vindt zitten! Andere mensen hebben er toch wel een mening over… Waarom ik dat zeg? Omdat er nog altijd veel vrouwen zijn, met welk postuur dan ook, die niet alles durven dragen. Gerelateerd
Verder Lezen
Zar en de gouden druppel
Zar en de gouden druppel is één van de boeken uit de nieuwe leesboeken serie van; Ik leer lezen met Zwijsen! Deze serie is geschreven door bekende schrijvers. Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. Wij lazen het boek “Zar en de gouden druppel” en in dit artikel lees je meer over dit boek. Gerelateerd
Verder Lezen
Snoozle Loop Krabpaal voor Katten Lana
Een krabpaal voor katten is bij ons in huis echt nodig! We hebben twee schatten van katten, maar die nageltjes… Beide katten hebben we uit een benarde situatie gered en ik zou echt niet zonder ze willen. Wel zonder hun nageltjes trouwens! Nu hadden we natuurlijk wel een krabpaal in huis, maar dat was het niet. Nu mochten we de Snoozle Loop krabpaal proberen en ik kan je al verklappen dat iedereen daar blij mee is! Gerelateerd
Verder Lezen
De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer!
Lentekriebels! Wanneer het zonnetje na de donkere winterdagen steeds vaker tevoorschijn komt, komen de lentekriebels! De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer vind ik altijd heerlijk om te doen. In de herfst en in de winter doen wij niet zo heel veel in de tuin. We beginnen de lente dus altijd met “puinruimen”. Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.