Beloningskaart of aftelkalender

Beloningskaarten en aftelkalenders, het zijn wonderen voor kinderen! Wij gebruiken ze erg veel en om mij heen zie ik ook vaak leuke dingen voorbij komen. Echter merk ik ook dat er veel ouders zijn die ermee worstelen, want hoe maak je het nu precies?

Daar heb ik wat leuks op bedacht! Je kunt op Happinessfromme nu je eigen beloningskaart en/of aftelkalender samenstellen, tegen een kleine vergoeding (ik hoef er geen miljonair van te worden, maar ik maak hem natuurlijk wel speciaal voor jou en dat kost even tijd).

Je hebt de keuze uit een aantal lay-outs, de kleuren mag je zelf bepalen en je kan zelf een foto en een tekst toevoegen. Natuurlijk denk ik ook graag met je mee.

De vergoeding kan je overmaken naar het opgegeven bankrekeningnummer. (Aangezien ik (nog) geen kvk nummer heb, kan ik (nog) geen andere betaalmogelijkheden aanbieden.)
Er kan ook met PayPal betaald worden, echter komt er dan wel € 0,25 bij de prijs op, aangezien PayPal bij elke ontvangende betaling kosten rekent.

Wanneer de vergoeding binnen is ga ik voor je aan de slag, de levertijd zal dan ook nooit langer dan een week zijn. Je ontvangt je beloningskaart en/of aftelkalender in PDF op A4-formaat vervolgens in je mailbox, zodat je hem zelf zo vaak kunt printen als je maar wilt. Het enige waar je zelf nog even voor moet zorgen is leuke stickers of je kruist de vakje gewoon af.

De prijs van een gepersonaliseerde beloningskaart en/of aftelkalender is € 1,49.
De prijs van standaard beloningskaarten en/of aftelkalenders is € 0,99.


Benieuwd naar een aantal voorbeelden? Neem dan op de onderstaande pagina even een kijkje.

Beloningskaart en aftelkalender voorbeelden

Heb je zelf al een idee wat je wilt? Dan kan je direct door klikken naar de volgende pagina om om je eigen kalender samen te stellen.

Gepersonaliseerde beloningskaart of aftelkalender

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een standaard beloningskaart of aftelkalender. Deze zijn goedkoper, omdat ze niet speciaal voor jou gemaakt zijn. Er is wel ruimte om zelf de naam van je kindje in te vullen en de eventuele beloning. Kijk op de onderstaande pagina voor deze beloningskaarten en aftelkalenders.