|| Oproep || Blog in the picture !

Deze oproep is speciaal voor alle volgers die zelf ook een blog bij houden 😉 . Anders mag je hem ook best lezen hoor! Het gaat over je blog in the picture!

Ik vind bloggen heerlijk om te doen en lees ook graag andere blogs. Om ervan te leren, maar ook gewoon omdat het leuk is!

Blog in the picture

Om andere blogs te leren kennen en even in de schijnwerpers te zetten heb ik een nieuwe rubriek bedacht. Blog in the picture!

Wat houdt dat in?

Vanaf ongeveer september wil ik graag een nieuwe rubriek op mijn blog starten. Voor nu heb ik de naam Blog in the picture! In deze blog wil ik elke week een blog van iemand anders in de picture zetten. Wil je meedoen? Leuk! Moet er iets tegenover staan? Het moet niet natuurlijk, maar het zou leuk zijn als je een link ervan op je eigen website zet of als je hem op je eigen social media deelt.

Door de volgende vragenlijst in te vullen laat je mij weten dat je graag mee wilt doen. Ik zal de antwoorden die je geeft gebruiken in de blog en zal ook je website vermelden. Ik laat het je weten als je blog aan de beurt is, dit is afhankelijk van het aantal reacties 😉 Ze worden trouwens op volgorde van binnenkomst ingepland!

Meedoen?

Meedoen is zoals je leest echt heel erg makkelijk en leuk natuurlijk! De vragenlijst vind je hieronder.

Heb je geen blog maar iets anders dat je graag in de spotlights wilt zetten? Reageer dan gerust, ik kan er altijd even naar kijken 😉


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.