Adventkalender Doeboek
Bloggen

Adventskalender doeboek | Blogtour

Jaaaah, eindelijk, het is December en we kunnen nu echt af gaan tellen naar de Kerstdagen! Kerst heeft iets magisch, met al zijn lampjes en gezelligheid. Hoewel dit jaar alles anders is, kan het nog steeds een mooie tijd zijn, want met creativiteit komen we een heel eind! Maar nu gaan we eerst aftellen, veel kinderen doen dat met de bekende advent kalenders, maar ik maakte een Adventskalender doeboek! Leuk voor de jongere kinderen, veel dingen doe je samen met je kindje wat het gevoel van verbondenheid naar boven brengt. Helemaal passend bij de Kerstdagen dus!

24 Day’s till Christmas

Blogtour

Deze blog maakt onderdeel uit van de “24 day’s till Christmas” blogtour. Deze keer geen prijzenfestijn, maar op een leuke manier samen aftellen naar de Kerstdagen! Iedere dag zal er op een andere website een blog verschijnen in deze blogtour. Misschien heb je dat gisteren al kunnen lezen op Bookstamel? Melanie kwam met het super leuke idee voor deze blogtour en vele bloggers sloten aan!

Over Melanie en Bookstamel

Mocht je nu gisteren niet deze blogtour zijn begonnen bij Bookstamel, dan zal ik je even kort iets over deze leuke website vertellen! De titel van haar website zegt het misschien al, boeken! Melanie deelt op haar blog haar passie wat betreft boeken met alle lezers. Ze schrijft super leuke artikelen, dus neem zeker even een kijkje op haar site als je dat nog niet gedaan hebt!

Adventskalender doeboek voor kinderen

Vandaag ben je dus op Happinessfromme beland in de blogtour, waarbij mijn artikel in het teken staat van het advent doeboek voor kinderen. Mijn vaste lezers weten dat ik graag creatief bezig ben op verschillende vlakken! Denk aan koken, ontwerpen en haken! Zo heb ik al diverse werkboekjes voor de jongere kinderen gemaakt, allemaal met verschillende thema’s. Een Kerst thema mag natuurlijk niet ontbreken! Een standaard werkboekje zou natuurlijk een optie zijn, maar aangezien we toch aftellen naar de Kerstdagen is een advent doeboek wel net zo leuk!

Advent doeboek voor kinderen

Wat kan je verwachten?

In het advent doeboek vind je iedere dag een nieuwe doe opdracht! Allemaal verschillende opdrachten, waarvan sommige wat voorbereidingen vereisen, maar andere opdrachten zo gedaan zijn. Alle opdrachten staan in het teken van de Kerst en/of winter. Afhankelijk van de leeftijd van je kind kan hij/zij misschien al veel zelf, maar het is natuurlijk ook erg leuk om iedere dag even met je kindje te gaan zitten voor de opdracht van de dag!

Nu kan ik natuurlijk alles vertellen, maar je kunt het beter zelf bekijken! Het Adventskalender Doeboek is namelijk gratis en je kunt hem via de webshop downloaden! Op de bovenstaande foto zie je alleen de kalender, maar voor iedere dag is er dus ook nog een leuke opdracht! Gewoon even spieken op de volgende website dus…

Klik hier om naar het Adventskalender Doeboek te bekijken!

Mocht je hem nu gaan downloaden, dan wens ik je natuurlijk heel veel plezier met het voltooien van alle opdrachten!

Hop, morgen naar Tipsvoorjou.com!

We hebben natuurlijk nog heel wat dagen te gaan voordat het daadwerkelijk Kerst is, er liggen dus ook nog heel veel leuke blogberichten in het vooruitzicht! Tel jij samen met ons af naar de Kerstdagen? Voor morgen stuur ik je graag naar Tipsvoorjou.com, Anja gaat een leuke DIY met jullie delen!

Veel tour plezier in de aankomende weken en alvast hele fijne Kerstdagen, probeer er ondanks alles een fijne tijd van te maken!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.