Bloggen

Boekenweek Bloghop 2020!

Vandaag start de boekenweek en naar aanleiding van deze week is er in “bloggersland” een leuke boekenweekbloghop georganiseerd! Er doen weer veel verschillende bloggers mee en we hebben allemaal weer een leuke winactie voor jullie bedacht. Op Happinessfromme lees je natuurlijk geregeld een recensie en dus doe ik ook mee aan deze leuke bloghop! Benieuwd wat je kunt winnen? Lees dan snel verder… #Boekenweekbloghop

Wat leuk dat je langs komt hoppen in deze Boekenweek Bloghop ๐Ÿ™‚

Ik zal me eerst eens even voorstellen aan de mensen die mij (nog) niet kennen. Mijn naam is Nadia, 32 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van inmiddels alweer 4 jaar oud. We wonen in het het mooie Groningen (Er gaat niets boven Groningen!) in een heerlijk huisje. Ooit ben ik mijn blog begonnen omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Schrijven is altijd al mijn passie en daar heb ik iets moois van kunnen maken! Naast dat ik blog heb ik een parttime baan in een slijterij… Een heerlijke baan, die goed te combineren is me de zorg voor onze zoon. Ik ben best ambitieus, al heb ik alles op een lag pitje staan sinds de geboorte van Daan. Zwanger worden ging niet vanzelf en het zwanger zijn heeft ook de nodige narigheid met zich mee gebracht. Maaaar… ik heb mij er doorheen gevochten en ben er gelukkig sterker dan ooit uitgekomen! Van een diep dal zo’n drie jaar geleden, sta ik nu op de top van een prachtige berg. Iets waarvan ik hoop dat ik dat gevoel nog lang vol kan houden!

Hรฉ, kom jij via Mamas-Mind?

De kans dat je dit bericht leest als je mijn blog volgt is groot, maar de kans dat je hier via Mamas-Mind bent gekomen is ook heel groot! Wat leuk dat je door gehopt ben naar mijn blog!

Even voor wie niet via Mamas-Mind is gekomen, dit is Mamas-Mind;

Kim is een ondernemende, optimistische, jonge vrouw. Moeder van een leuk mannetje (2014) en schattige dochter (2015). Ze kiest er bewust voor om haar kinderen niet met hun gezichtjes op de foto te zetten of hun namen te noemen, zodat ze zichzelf straks niet overal tegenkomen als ze het zelf kunnen Googlen. Naast moeder en vriendin is ze werkzaam bij een mediaplatform in de hightechindustrie. Hier doet ze van alles dat vooral niks met babyโ€™s te maken heeft ๐Ÿ˜‰ .

Kortom, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje bij haar te nemen als je dat nog niet gedaan hebt!


Winnen, winnen, winnen!

Een bloghop is geen bloghop zonder een leuke prijs natuurlijk! Gisteren heb je de recensie kunnen lezen van de uitdeelboekjes van Muis! Ze zijn zo super leuk, dat ik heb besloten om 3×2 boekjes weg te geven. Het zijn kartonnen boekjes, dus ook erg leuk voor de kleinere kinderen. 3 winnaars dus, die allemaal 2 verschillende boekjes opgestuurd krijgen.

|| Meer informatie en bestellen; Muis Uitdeelboekjes

[De winactie is gesloten en de winnaars hebben allemaal bericht gehad!]


En nu hop, door hoppen naar Baby & Kind…

Vanaf hier stuur ik je graag verder naar de volgende blog, namelijk naar Baby & Kind! Het zou leuk zijn als je door hopt naar haar blog, want ook zij geeft een leuke prijs weg!

Felice is altijd bezig met verhalen. Dat deed ze als docente drama, maar ook tijden het geven van lessen cultuur geschiedenis , als projectleider bij de Binnenvest en bij de Bibliotheek. Verhalen presenteren, verhalen vertellen, verhalen aanhoren en verhalen verzinnen. Ze stimuleert mensen tot het bedenken, vertellen, schrijven en filmen van verhalen. Maar boven alles natuurlijk tot het luisteren naar elkaars verhalen. Het luisteren naar elkaars verhalen is een kenmerk van ons mens zijn.

Ook als je niet meedoet aan de winacties is het leuk om eens een kijkje op Baby & Kind te nemen.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Bol.com Partnerprogramma

26 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.