#Kersttag 2018
Bloggen

#Kersttag 2018

Ik werd getagd in de Kersttag! Dat vind ik wel leuk, dus ook ik ga hem lekker invullen. In sommige opzichten lijkt hij wel op de Decemberchallenge, maar hΓ©, het kan niet Kerstig genoeg zijn toch? πŸ˜‰

Kersttag

Ik ben door Saar van GalabriaΒ getagd om de Kersttag in te vullen. Super leuk om te doen! En ook heel leuk om al haar antwoorden op de vragen te lezen, want ze heeft hem zelf natuurlijk ook ingevuld.

Wat betekent Kerst voor mij?

Kerst staat bij mij voor gezelligheid met het gezin en de familie. Daarnaast is er met Kerst vaak lekker eten en dan met name dingen die je normaal niet zo snel eet. Gezelligheid met de familie en lekker eten, een goede combinatie nietwaar? πŸ˜‰

Hoe ziet mijn ideale Kerst eruit?

Een lastige vraag nu ik er zo over nadenk. Want wat is een ideale Kerst? Ik vind het fijn om gezellig samen te zijn als gezin en leuke dingen te doen. Zo ook met de Kerstdagen!

Wat is mijn favoriete Kerst film?

Ik vind de oude films altijd heel mooi die rond de Kerstdagen uitgezonden worden. Manlief kijkt graag Home Alone… Daar ben ik ondertussen wel echt klaar mee πŸ˜‰ . Met Daan vind ik het leuk om kinder Kerst films te kijken.

Welk liedje moet er absoluut spelen met Kerst?

De Golden Oldies! Heerlijk die oude Kerstnummers… Ze roepen bij mij echt de kerstsfeer op! Ik heb ook het Kerst album van AndrΓ© Hazes Jr. , ook niet verkeerd om te luisteren.

Wat zijn onze Kerst tradities?

Zoals je eerder vandaag al hebt kunnen lezen hebben wij die als gezin nog niet echt. Vroeger hadden we ze wel en ik bewaar er warme herinneringen aan!

#1 op mijn wishlist voor Kerst.

Een wishlist voor Kerst, die heb ik niet echt. Ik heb bijna alles wat mijn hartje begeert en voel me daar heel rijk mee. Daan daarentegen, die heeft een hele waslijst! Maar goed, daarvoor ben je ook een kind van drie natuurlijk.

Een witte Kerst of een zonnetje?

Een witte Kerst, zeker weten! Lekker buiten zijn, sneeuw engelen en sneeuw poppen maken. Als het even kan zelf lekker schaatsen. Ja, ik ga echt voor een witte Kerst!

Mijn Kerstwens

Ik heb nog één grote wens, maar dat is niet echt een Kerstwens. Maar wat is dan wel een Kerstwens… Ik hoop van harte dat er maar weinig mensen eenzaam hoeven zijn. Zeker tijdens de donkere dagen is een beetje gezelligheid wel heel fijn natuurlijk!

De Kerstboom, wel of niet & echt of nep?

Ah, nog een vraag uit de decemberchallenge! Hier komt sowieso geen echte boom! We hebben ook geen grote boom, met twee debiele katten en een driejarige die overal met de vingertjes aanzit zie ik dat niet voor me. We hebben een tafelmodel boompje versiert en mijn steigerhouten kerstboom staat in de vensterbank te pronken.

Mij ultieme Kerst zonder stress is…

Geen boodschappen hoeven doen! Vreselijk die drukte… Nee hoor, dat ik laat ik mijn man lekker doen, die is toch al in de supermarkt! Alle houdbare dingen bestel ik mooi en kunnen we ophalen bij een pick up point, ideaal!

Wanneer maken wij de cadeautjes open?

We doen niet echt cadeautjes met Kerst, althans geen speelgoed enzo. Ik heb wel wat kleinigheidjes gekocht en die maken we op Kerstavond samen open.

Vond je deze tag wat? Veel overlap met de decemberchallenge besef ik me. Dit is alleen veel korter en bondiger! Leuk om even in te vullen.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… β™₯

Bron beeld; Brett Sayles Pexels (Gratis stockfoto – Canva)

Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech!
Mijn Interactieve Video Microscoop van VTech is Speelgoed van het Jaar in Nederland! Wederom super leuk en leerzaam speelgoed voor de wat oudere kinderen. Alle kleine en grote professoren; welkom in de wereld van virussen en cellen! Mijn Interactieve Video Microscoop valt zeker in de smaak bij alle wijsneuzen van 7 tot 99 jaar! Natuurlijk mag je er ook gewoon mee spelen als je 100 bent πŸ˜‰ . Turen naar de grootste geheimen van het aardse leven is natuurlijk super indrukwekkend, wie wil dat nu niet? Gerelateerd
Verder Lezen
Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2022 Winnaars Vakjury
De vakjury heeft de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2022 bekend gemaakt! Tijdens de zomervakantie hebben ze 156 stuks speelgoed uitgebreid getest en beoordeeld. Hier zijn uiteinde drie winnaars in 15 categorieΓ«n uitgekomen! Vanaf nu mag het publiek, dus ook jij, stemmen op hun favoriet. Dit kan tot en met 28 oktober 2022 en je maakt daarbij ook nog eens kans op een mooie prijs als je stemt! Gerelateerd
Verder Lezen
Badmode 2022, zeker niet te missen in deze prachtige zomer!
Wat een prachtige zomer hebben we dit jaar hè! Ik kan daar zeker van genieten! Fijne badmode mag dan ook zeker niet ontbreken deze zomer, al voel ik mij soms wel onzeker in badmode. Gelukkig staat de Badmode 2022 bij veel verschillende lichamen, zo vind ik het bijvoorbeeld heel fijn om een jurkje of rokje over mijn badkleding te dragen. Ook dat kan natuurlijk gewoon, lekker dat dragen waar je je prettig in voelt. Gerelateerd
Verder Lezen
Langer zelfstandig blijven wonen, denk eens aan het plaatsen van een mantelzorgwoning
Het plaatsen van een mantelzorgwoning kan bijdragen aan de wens om langer zelfstandig te blijven wonen. Langer zelfstandig blijven wonen is een wens van steeds meer mensen die hulpbehoevend zijn. Ik begrijp dat wel, want wie wil er nu niet in zijn fijne vertrouwde omgeving blijven wonen? Een mantelzorgwoning is een woning voor mensen die mantelzorg behoeven, een fijne woonoplossing voor hen die graag in een vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Gerelateerd
Verder Lezen
De voordelen van Perzische tapijten(1)
Ben je van plan om binnenkort je interieur een nieuwe boost te geven? In dat geval is het zeker geen slecht idee om een Perzisch tapijt aan te kopen. Het is namelijk om meerdere redenen voordelig om deze aan te kopen. In dit artikel gaan we wat dieper in op de verschillende voordelen. Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.