Bloggen

#Kersttag 2018

Ik werd getagd in de Kersttag! Dat vind ik wel leuk, dus ook ik ga hem lekker invullen. In sommige opzichten lijkt hij wel op de Decemberchallenge, maar hรฉ, het kan niet Kerstig genoeg zijn toch? ๐Ÿ˜‰

Kersttag

Ik ben door Saar van Galabriaย getagd om de Kersttag in te vullen. Super leuk om te doen! En ook heel leuk om al haar antwoorden op de vragen te lezen, want ze heeft hem zelf natuurlijk ook ingevuld.

Wat betekent Kerst voor mij?

Kerst staat bij mij voor gezelligheid met het gezin en de familie. Daarnaast is er met Kerst vaak lekker eten en dan met name dingen die je normaal niet zo snel eet. Gezelligheid met de familie en lekker eten, een goede combinatie nietwaar? ๐Ÿ˜‰

Hoe ziet mijn ideale Kerst eruit?

Een lastige vraag nu ik er zo over nadenk. Want wat is een ideale Kerst? Ik vind het fijn om gezellig samen te zijn als gezin en leuke dingen te doen. Zo ook met de Kerstdagen!

Wat is mijn favoriete Kerst film?

Ik vind de oude films altijd heel mooi die rond de Kerstdagen uitgezonden worden. Manlief kijkt graag Home Alone… Daar ben ik ondertussen wel echt klaar mee ๐Ÿ˜‰ . Met Daan vind ik het leuk om kinder Kerst films te kijken.

Welk liedje moet er absoluut spelen met Kerst?

De Golden Oldies! Heerlijk die oude Kerstnummers… Ze roepen bij mij echt de kerstsfeer op! Ik heb ook het Kerst album van Andrรฉ Hazes Jr. , ook niet verkeerd om te luisteren.

Wat zijn onze Kerst tradities?

Zoals je eerder vandaag al hebt kunnen lezen hebben wij die als gezin nog niet echt. Vroeger hadden we ze wel en ik bewaar er warme herinneringen aan!

#1 op mijn wishlist voor Kerst.

Een wishlist voor Kerst, die heb ik niet echt. Ik heb bijna alles wat mijn hartje begeert en voel me daar heel rijk mee. Daan daarentegen, die heeft een hele waslijst! Maar goed, daarvoor ben je ook een kind van drie natuurlijk.

Een witte Kerst of een zonnetje?

Een witte Kerst, zeker weten! Lekker buiten zijn, sneeuw engelen en sneeuw poppen maken. Als het even kan zelf lekker schaatsen. Ja, ik ga echt voor een witte Kerst!

Mijn Kerstwens

Ik heb nog รฉรฉn grote wens, maar dat is niet echt een Kerstwens. Maar wat is dan wel een Kerstwens… Ik hoop van harte dat er maar weinig mensen eenzaam hoeven zijn. Zeker tijdens de donkere dagen is een beetje gezelligheid wel heel fijn natuurlijk!

De Kerstboom, wel of niet & echt of nep?

Ah, nog een vraag uit de decemberchallenge! Hier komt sowieso geen echte boom! We hebben ook geen grote boom, met twee debiele katten en een driejarige die overal met de vingertjes aanzit zie ik dat niet voor me. We hebben een tafelmodel boompje versiert en mijn steigerhouten kerstboom staat in de vensterbank te pronken.

Mij ultieme Kerst zonder stress is…

Geen boodschappen hoeven doen! Vreselijk die drukte… Nee hoor, dat ik laat ik mijn man lekker doen, die is toch al in de supermarkt! Alle houdbare dingen bestel ik mooi en kunnen we ophalen bij een pick up point, ideaal!

Wanneer maken wij de cadeautjes open?

We doen niet echt cadeautjes met Kerst, althans geen speelgoed enzo. Ik heb wel wat kleinigheidjes gekocht en die maken we op Kerstavond samen open.

Vond je deze tag wat? Veel overlap met de decemberchallenge besef ik me. Dit is alleen veel korter en bondiger! Leuk om even in te vullen.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

Bron beeld; Brett Sayles Pexels (Gratis stockfoto โ€“ Canva)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.