Sinterklaas bloghop 2020
Bloggen

Sinterklaas Bloghop 2020!

Joehoe! We gaan weer bloghoppen! Natuurlijk mag ook dit jaar de Sinterklaas Bloghop niet ontbreken! Ik doe al een aantal jaren mee en vind het altijd zo tof! Lekker Sinterklaas spelen… En dat wordt volgens mij ook wel gewaardeerd, want ieder jaar doen weer ruim 150 lezers mee. Dus… ook dit jaar weer lekker bloghoppen en kans maken op toffe prijzen! Dit jaar doen bijna 40!!! andere bloggers mee en op iedere blog kan je weer een andere prijs winnen. Op Happinessfromme kan je een spel naar keuze van Sunny Games winnen! #SinterklaasBloghop2020

Wat leuk dat je langs komt hoppen in deze Sinterklaas Bloghop 🙂

Hi! Ik zal me eerst eens even voorstellen aan de mensen die mij (nog) niet kennen. Mijn naam is Nadia, 32 jaar, getrouwd en moeder van Daan, van inmiddels alweer 5 jaar oud. We wonen in de mooie provincie Groningen in een heerlijk huisje.

Ooit ben ik mijn blog begonnen omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Schrijven is altijd al mijn passie en daar heb ik iets moois van kunnen maken! Sinds de geboorte van Daan staat de zoektocht naar mijn droombaan op een lager pitje. Zwanger worden ging niet vanzelf en het zwanger zijn heeft ook de nodige narigheid met zich mee gebracht. Maaaar… ik heb mij er doorheen gevochten en ben er gelukkig sterker dan ooit uitgekomen! Van een diep dal zo’n vier jaar geleden, sta ik nu op de top van een prachtige berg. Iets waarvan ik hoop dat ik dat gevoel nog lang vol kan houden!

Verder vind ik het heerlijk om te haken! Een jaar geleden kon ik dat nog niet, maar ondertussen heb ik het onder de knie. Ik dacht dat het lastig was, maar leren haken is helemaal niet moeilijk. Jeetje, ik had eerder moeten weten dat ik daar helemaal ontspannen van werd. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te wandelen en dan het liefste op mooie plekken. Ik vind het trouwens ook heel leuk om bijvoorbeeld een speurtocht met Daan te doen! Na jaren niet aan sport te hebben gedaan, ben ik dit jaar gaan squashen. Een uurtje per week even alle agressie eruit slaan… Helaas ligt dat nu even stil, maar zodra het weer mag, sta ik zeker weer op de baan!

Hé, kom jij via …?

De kans dat je dit bericht leest als je mijn blog volgt is groot, maar de kans dat je hier via Mamasliefste bent gekomen is ook heel groot! Heb je meegedaan aan haar gave winactie van Kaya sieraden? Wat leuk dat je door gehopt ben naar mijn blog! Even voor wie niet via Mamasliefste is gekomen; Fleur is een echte meidenmoeder die je meenemen in de avonturen van het moederschap. Ze post geregeld een review van  leuke producten of uitjes. Kortom, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje bij haar te nemen als je dat nog niet gedaan hebt!

Winnen, winnen, winnen!

Een Sinterklaas bloghop is natuurlijk niets zonder een leuke prijs natuurlijk! We zitten natuurlijk veel thuis met zijn allen, de kans om samen spelletjes te spelen! Een tijdje geleden maakte ik kennis met coöperatieve spelletjes. Ik had er werkelijk nog nooit van gehoord, maar vind het echt super tof!

In een coöperatief spel speel je niet tegen elkaar, maar met elkaar! Nu kom ik er eerlijk voor uit dat ik zo’n type ben dat echt wel een keer vals speelt en die geweldige eigenschap heb ik ook aan mijn zoon doorgegeven… Natuurlijk kan je ook vals spelen als je samen moet spelen, maar door samen te werken is dat eigenlijk helemaal niet nodig!

Sunny Games
Max de Kat en Kleine Beer zijn twee voorbeelden van spelletjes van Sunny Games.

Sunny Games is zo gul geweest om een prijs voor deze sinterklaas bloghop beschikbaar te stellen! De winnaar kan namelijk een spel naar keuze* winnen van Sunny Games! Super tof en ik weet zeker dat er voor iedereen een spel is dat aanspreekt… De spellen zijn geschikt voor verschillende leeftijden en hebben allemaal een ander doel. Leuk als je van strategisch houdt, maar er zijn ook spelletjes waarbij je fantasie een grote rol speelt. Alle spelletjes kan je vinden op deze pagina, ga dus even lekker rondsnuffelen!

* Het spelletje Nisyros is uitgesloten van de actie en kan dus niet gekozen worden!

Korting!

Voordat je meer over de winactie leest, even iets leuk! Iedereen krijg namelijk 10% korting bij bestelling van een spel van Sunny Games bij Earthgames.nl ! Gebruik dan de volgende kortingscode: happinessfromme. Super tof hé!


Winactie Sinterklaas Bloghop !

In samenwerking met Sunny Games mag ik één lezer blij maken met een spel naar keuze*! Je mag dus zelf een spelletjes uitzoeken van de website, Hoe leuk is dat!

  • Sunny GamesLaat onder deze blog een reactie achter; Vertel mij voor welk spelletje je mee doet*. [Klik hier voor het assortiment!] Je mag dus zelf kiezen* en kan zo heel goed rekening houden met leeftijden. Zonder reactie onder deze blog kan je trouwens niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent. 
  • Like Happinessfromme op FacebookAls je geen social media hebt mag je natuurlijk ook gewoon mee doen, maar als je het wel hebt, dan vind ik een like heeeel lief!
  • Deel & Tag op Facebook & Instagram al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs! Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel lief 🙂 .
  • Like Happinessfromme op Instagram | Bloglovin | Pinterest | Dit is niet verplicht, maar ik kan het wel enorm waarderen!
  • Like Sunny Games op Instagram | Facebook | Dit is niet verplicht, maar ze kunnen het wel waarderen!
  • De winactie loopt t/m zondag 22 november 2020! Maandag 23 november 2020 zal ik de winnaar een persoonlijk mail sturen (houd ook je spam box in de gaten). Belangrijk is om binnen 5 dagen te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken. 

* Het spelletjes Nisyros is uitgesloten van de actie en kan dus niet gekozen worden!

Heel veel succes iedereen!

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.


En nu hop, door hoppen naar …

Vanaf hier stuur ik je graag verder naar de volgende blog, namelijk naar Kiddowz! Het zou leuk zijn als je door hopt naar haar blog, want ook zij geeft een leuke prijs weg, namelijk een Alpine Muffy in een kleur naar keuze! Amanda is moeder van twee jongens en op de blog kan je lezen over allerlei zaken die met kinderen, ouders en grootouders te maken hebben! Ook als je niet meedoet aan de winacties is het leuk om eens een kijkje op Kiddowz te nemen.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Pixabay
Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen.


101 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.