Bloggen

Sinterklaas Bloghop 2022!

Jaja, het is weer zover! Het is weer tijd om te gaan bloghoppen! Vorig jaar sloeg ik een jaartje over, maar dit jaar doet Happinessfromme weer mee met de #SinterklaasBloghop2022 ! Andere jaren was het al een groot succes en ik hoop dat het dit jaar ook weer erg leuk wordt. Ook dit jaar kan je dus weer lekker bloghoppen en kans maken op toffe prijzen! Iedere blogger geeft namelijk een leuke prijs weg, op Happinessfomme maak je kans op € 35,00 shoptegoed van Kaya sieraden!

Ken jij bloghoppen nog niet? Dan ga ik het even kort uitleggen. Het principe is dat je van de ene naar de andere blog hopt. Op iedere blog vind je een andere leuke winactie waar je aan mee kunt doen. Heb je meegedaan? Dan hop je gezellig door naar de volgende blog en zo ga je verder totdat je weer op de blog bent waar je begonnen bent.

Sinterklaas Bloghop

De sinterklaas periode is natuurlijk best een magische tijd. Het is best spannend voor de kinderen en stiekem denk ik dat alle ongelovigen het ook wel een beetje spannend vinden! Bij sinterklaas horen natuurlijk ook cadeautjes, klein of groot maakt niet uit, het gaat om het gebaar. Tijdens deze Sinterklaasbloghop krijg jij in ieder geval als cadeautje dat je allemaal leuke bloggers leert kennen, super leuk toch! Daarnaast maak je op iedere blog kans op een leuke prijs, doe jij gezellig mee?

Wat leuk dat je langs komt hoppen op Happinessfromme.com!

Wat leuk dat je even langskomt op Happinessfromme! Ken je mij niet? Dan zal ik even kort iets over mijzelf vertellen. Wel zo leuk natuurlijk! Mijn naam is Nadia, 33 jaar, getrouwd en moeder van Daan, van inmiddels alweer 7 jaar oud. We wonen in de mooie provincie Groningen in een heerlijk jaren 30 huisje.

Ooit ben ik mijn blog begonnen omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Schrijven is altijd al mijn passie en daar heb ik iets moois van kunnen maken! Sinds de geboorte van Daan staat de zoektocht naar mijn droombaan op een lager pitje. Zwanger worden ging niet vanzelf en het zwanger zijn heeft ook de nodige narigheid met zich mee gebracht. Maaaar… ik heb mij er doorheen gevochten en ben er gelukkig sterker dan ooit uitgekomen! Van een diep dal zo’n vier jaar geleden, sta ik nu op de top van een prachtige berg. Iets waarvan ik hoop dat ik dat gevoel nog lang vol kan houden!

Verder vind ik het heerlijk om te haken! Een jaar geleden kon ik dat nog niet, maar ondertussen heb ik het onder de knie. Ik dacht dat het lastig was, maar leren haken is helemaal niet moeilijk. Jeetje, ik had eerder moeten weten dat ik daar helemaal ontspannen van werd. Creatief bezig zijn is sowieso wel mijn ding!

En verder? Verder volg ik op dit moment een opleiding tot webdesigner… Heerlijk om de “nerd” in mij wakker te schudden en goed te leren programmeren. Eerlijk? Het is best lastig, maar ook enorm leuk om te doen! Ook vind het enorm leuk om bij Daan op school te helpen. Luizenpluizen, lezen met de kinderen of helpen met knutselen. Leuk om zo op deze manier betrokken te kunnen zijn!

Hé, kom jij via …?

De kans dat je dit bericht leest als je mijn blog volgt is groot, maar de kans dat je hier via Jasmina van Sparklesinside.nl bent gekomen is ook heel groot! Heb je meegedaan aan haar leuke winactie waarmee je een Lunchbon twv 19.90 van gift for you kan winnen? Wat vind ik het in ieder geval super leuk dat je door gehopt bent naar mijn blog! Even voor wie niet via Jasmina is gekomen, neem zeker even een kijkje op haar blog! Ze schrijft over heel veel verschillende onderwerpen, zoals reizen, eten&drinken, het moederschap en veel meer!

Winnen, winnen, winnen!

Een Sinterklaas bloghop is natuurlijk niets zonder een leuke prijs! Ik heb een hele leuke prijs voor jullie geregeld in samenwerking met Kaya sieraden! Misschien ken je Kaya sieraden wel, maar als niet zal ik even kort iets vertellen over dit leuke merk. Ze hebben prachtige sieraden, die vaak gepersonaliseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke ketting met naam, een sieraad met initialen of een sieraad met geboortestenen. Of misschien wel een mooi paar oorbellen, een armbandje voor je baby of een mooie accessoire. Het is de moeite zeker waard om even lekker op hun webshop rond te neuzen!

En weet je? Ik denk dat je dat ook wel even gaat doen.. Kaya sieraden stelt namelijk shoptegoed van € 35,00 beschikbaar als prijs van deze leuke winactie! Waarom ik denk dat jij wel even op de website gaat kijken? Dat ga je zo ontdekken als je winactie leest…

Winactie Sinterklaas Bloghop !

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.  

En nu hop, door hoppen naar …

Vanaf hier stuur ik je graag verder naar de volgende blog, namelijk naar Martine van 123 cadeau idee! Het zou leuk zijn als je door hopt naar haar blog, want ook zij geeft een leuke prijs weg, namelijk Verrassingspakket twv €35,00! Op 123 cadeau idee vind je super veel leuke cadeau ideeën voor allerlei momenten in het leven! Ook als je niet meedoet aan de winacties is het leuk om eens een kijkje op 123 cadeau idee te nemen.

Hop, door naar 123 cadeau idee !

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Ylanite Pixabay (Gratis stockfoto – Canva)

105 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.