Boekenweek Bloghop 2020! [+Win!] [Gesloten!]

Bloghop Boekenweek 2020

Boekenweek Bloghop 2020! [+Win!] [Gesloten!]

Vandaag start de boekenweek en naar aanleiding van deze week is er in “bloggersland” een leuke boekenweekbloghop georganiseerd! Er doen weer veel verschillende bloggers mee en we hebben allemaal weer een leuke winactie voor jullie bedacht. Op Happinessfromme lees je natuurlijk geregeld een recensie en dus doe ik ook mee aan deze leuke bloghop! Benieuwd wat je kunt winnen? Lees dan snel verder… #Boekenweekbloghop

Wat leuk dat je langs komt hoppen in deze Boekenweek Bloghop 🙂

Ik zal me eerst eens even voorstellen aan de mensen die mij (nog) niet kennen. Mijn naam is Nadia, 32 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van inmiddels alweer 4 jaar oud. We wonen in het het mooie Groningen (Er gaat niets boven Groningen!) in een heerlijk huisje. Ooit ben ik mijn blog begonnen omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Schrijven is altijd al mijn passie en daar heb ik iets moois van kunnen maken! Naast dat ik blog heb ik een parttime baan in een slijterij… Een heerlijke baan, die goed te combineren is me de zorg voor onze zoon. Ik ben best ambitieus, al heb ik alles op een lag pitje staan sinds de geboorte van Daan. Zwanger worden ging niet vanzelf en het zwanger zijn heeft ook de nodige narigheid met zich mee gebracht. Maaaar… ik heb mij er doorheen gevochten en ben er gelukkig sterker dan ooit uitgekomen! Van een diep dal zo’n drie jaar geleden, sta ik nu op de top van een prachtige berg. Iets waarvan ik hoop dat ik dat gevoel nog lang vol kan houden!

Hé, kom jij via Mamas-Mind?

De kans dat je dit bericht leest als je mijn blog volgt is groot, maar de kans dat je hier via Mamas-Mind bent gekomen is ook heel groot! Wat leuk dat je door gehopt ben naar mijn blog!

Even voor wie niet via Mamas-Mind is gekomen, dit is Mamas-Mind;

Kim is een ondernemende, optimistische, jonge vrouw. Moeder van een leuk mannetje (2014) en schattige dochter (2015). Ze kiest er bewust voor om haar kinderen niet met hun gezichtjes op de foto te zetten of hun namen te noemen, zodat ze zichzelf straks niet overal tegenkomen als ze het zelf kunnen Googlen. Naast moeder en vriendin is ze werkzaam bij een mediaplatform in de hightechindustrie. Hier doet ze van alles dat vooral niks met baby’s te maken heeft 😉 .

Kortom, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje bij haar te nemen als je dat nog niet gedaan hebt!


Winnen, winnen, winnen!

Een bloghop is geen bloghop zonder een leuke prijs natuurlijk! Gisteren heb je de recensie kunnen lezen van de uitdeelboekjes van Muis! Ze zijn zo super leuk, dat ik heb besloten om 3×2 boekjes weg te geven. Het zijn kartonnen boekjes, dus ook erg leuk voor de kleinere kinderen. 3 winnaars dus, die allemaal 2 verschillende boekjes opgestuurd krijgen.

Onderaan dit bericht kan je zoals altijd weer lezen hoe je mee kan doen aan deze leuke winactie!


En nu hop, door hoppen naar Baby & Kind…

Vanaf hier stuur ik je graag verder naar de volgende blog, namelijk naar Baby & Kind! Het zou leuk zijn als je door hopt naar haar blog, want ook zij geeft een leuke prijs weg!

Felice is altijd bezig met verhalen. Dat deed ze als docente drama, maar ook tijden het geven van lessen cultuur geschiedenis , als projectleider bij de Binnenvest en bij de Bibliotheek. Verhalen presenteren, verhalen vertellen, verhalen aanhoren en verhalen verzinnen. Zevstimuleert mensen tot het bedenken, vertellen, schrijven en filmen van verhalen. Maar boven alles natuurlijk tot het luisteren naar elkaars verhalen. Het luisteren naar elkaars verhalen is een kenmerk van ons mens zijn.

Ook als je niet meedoet aan de winacties is het leuk om eens een kijkje op Baby & Kind te nemen.


Winactie !

Je hebt hierboven natuurlijk al kunnen lezen wat voor een leuke prijs je kunt winnen! Hieronder lees je precies wat je moet doen om kans te maken op deze leuke prijs! Nog even de prijs: 2 verschillende kartonnen boekjes van Muis, voor 3 winnaars!

 • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter voor wie en waarom je mee doet en waarom. Je mag voor jezelf meedoen, maar je mag ook voor iemand anders mee doen. Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent. Ik zou het leuk vinden als je deze blog deelt, maar het is niet verplicht!
 • Like Happinessfromme op FacebookAls je geen social media hebt laat het dan even in je reactie weten.
 • Tag op Facebook & Instagram al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs! Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel leuk om te doen 🙂 .
 • Like Happinessfromme op Instagram | Bloglovin | Pinterest | Dit is niet verplicht, maar ik kan het wel enorm waarderen!
 • De winactie loopt t/m zondag 15 maart. In de week erna zal ik de winnaar bekend maken op de blog.  Hij of zij krijgt ook een persoonlijk mailtje. Belangrijk is om binnen 7 dagen te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen. Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.

Heel veel succes iedereen!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


26 thoughts on “Boekenweek Bloghop 2020! [+Win!] [Gesloten!]

  1. Wat ontzettend leuk is deze boeken blog hop. Ik doe maar wat graag mee voor de leuke uitdeelboekjes van Muis. Deze zou mijn kleinzoon Bjorn erg leuk vinden, hij vind het helemaal geweldig om voor gelezen te worden, en zou van deze boekjes dan zeker weten ook erg genieten!!

 1. Mijn dochter is al een kleine boekenwurm en haar kleine broertje begint nu ook wat interesse te tonen in boekjes. Als ik deze win hebben ze elk hun eigen ‘muis-boekje’. Ideaal! 😁

 2. Superleuk om jouw blog te leren kennen.
  Jouw verhaal is heel herkenbaar voor mij.
  Ik doe graag mee voor ons zoontje van 2! Hij is dol op Muis!

 3. Leuk ik maak graag kans voor ons dochtertje van bijna 2 die volop aan het lezen 📖 is op haar manier en voorlezen aan haar broertje van 4,5mnd. Dit lijkt me een leuk boekje voor haar omdat hij klein en makkelijk leesbaar is.

 4. Ik kwam hier naar toe gehopt. Leuke winactie heb je! Muis is altijd leuk, dus ik maak graag kans.
  Ik heb helaas geen FB of andere social media.

 5. Superleuk om samen met mijn kleindochter te lezen en binnenkort ook met haar neefje of nichtje dat nu nog veilig in mama’s buik zit

 6. Gezellig weer zo’n bloghop, doe altijd mee.
  Al een tijdje niet geweest, toch doe ik graag mee voor mijn jongste kleindochter, voor die leuke uitdeelboekjes.
  Ik heb geen soc.media (privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Nu hop ik weer verder naar baby & kind.

 7. Wat een leuke actie zo’n bloghop 🙂
  Wij zijn dol op boekjes en helemaal op boekjes van muis dus ik doe graag mee voor onszelf 🙂

 8. Ik doe graag mee om deze 2 boekjes van Muis te winnen. Ik kan deze dan voorlezen aan de kindjes van de Voorleesexpress. Ook kan ik deze als logopedist gebruiken om de woordenschat en zinsbouw uit te breiden van de kinderen met problemen met de taalontwikkeling.

 9. Mijn dochtertje is een echte fan van de boekjes van muis. In de bibliotheek loopt ze er rechtstreeks heen. Het zou leuk zijn als ze haar eigen boekjes zou hebben. als ze er te groot voor wordt dan geven we het graag weer door aan ons nichtje.

 10. Ja leuk!!! Ik doe mee voor mijn kleine meisje… Lekker ‘zelluf’ lezen! Ideaal dat ze niet zo groot zijn en zo mee in de tas kunnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...