Sinterklaas Bloghop 2019! [+Win!] [Gesloten]

Sinterklaasbloghop2019

Sinterklaas Bloghop 2019! [+Win!] [Gesloten]

Een bloghop? Jazeker, een Sinterklaas Bloghop! Vorig jaar heb ik ook al meegedaan en had toen meer dan 150 super leuke reactie! Daarom doe ik ook dit jaar weer mee… En het leuke is, jij kan ook mee hoppen en prijzen winnen! Samen met 28!!! andere bloggers is deze bloghop georganiseerd en op iedere blog kan je weer een andere prijs winnen. #SinterklaasBloghop2019

Wat leuk dat je langs komt hoppen in deze Sinterklaas Bloghop 🙂

Ik zal me eerst eens even voorstellen aan de mensen die mij (nog) niet kennen. Mijn naam is Nadia, 30 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van inmiddels alweer 4 jaar oud. We wonen in het het mooie Groningen (Er gaat niets boven Groningen!) in een heerlijk huisje. Ooit ben ik mijn blog begonnen omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Schrijven is altijd al mijn passie en daar heb ik iets moois van kunnen maken! Naast dat ik blog heb ik een parttime baan in een slijterij… Een heerlijke baan, die goed te combineren is me de zorg voor onze zoon. Ik ben best ambitieus, al heb ik alles op een lag pitje staan sinds de geboorte van Daan. Zwanger worden ging niet vanzelf en het zwanger zijn heeft ook de nodige narigheid met zich mee gebracht. Maaaar… ik heb mij er doorheen gevochten en ben er gelukkig sterker dan ooit uitgekomen! Van een diep dal zo’n drie jaar geleden, sta ik nu op de top van een prachtige berg. Iets waarvan ik hoop dat ik dat gevoel nog lang vol kan houden!

Hé, kom jij via MamaMinke?

De kans dat je dit bericht lees als je mijn blog volgt is groot, maar de kans dat je hier via Mama Minke bent gekomen is ook heel groot! Wat leuk dat je door gehopt ben naar mijn blog!

Even voor wie niet via Mama Minke is gekomen, dit is Mama Minke;

Minke is een ambitieuze vrouw die soms wat wordt tegengehouden door angst voor het onbekende en haar vermoeidheid. Maar niet te min gaat ze vol overgave waar ze voor staat. Soms wordt dat ervaren als bemoeizucht (Mama maak je niet zo druk is een veel gehoorde uitspraak van de oudste zoon in huis). Maar vaak is het betrokkenheid en het beste willen voor haar eigen én andere kinderen.

Kortom, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje bij haar te nemen als je dat nog niet gedaan hebt!

Winnen, winnen, winnen!

Een bloghop is geen bloghop zonder een leuke prijs natuurlijk! Ik heb lang zitten bedenken wat ik als prijs wilde geven. Iets voor de kinderen, een pakketje voor het hele gezin of gewoon iets alleen voor de vrouw. Vorig jaar koos ik iets voor de vrouwen en dat ga ik dit jaar lekker weer doen! Sorry mannen, jullie hebben echt weer pech 😛 .

Iets voor de vrouw dus… Vorig jaar koos ik voor een Rituals pakket, dus eigenlijk wilde ik dit jaar iets anders doen! Ik heb gezocht, gemaild met bedrijven, maar het was allemaal niet wat ik voor ogen had. Ooit heb ik geleerd, waarom iets veranderen wat goed is? En dat is natuurlijk ook zo… Daarom heb ik ervoor gekozen om ook dit jaar weer een heerlijk Rituals pakket weg te geven! Niet gesponsord, maar gewoon vanuit mezelf, want dat is waar december voor mij ook wel een beetje voor staat. Iets voor een ander doen, in dit geval dus een cadeautje voor één van mijn lieve lezers!


Welk heerlijke pakket zou jij graag willen winnen?

De prachtige cadeaupakketten van Rituals (medium) zijn het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Ze bevatten een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep.

De winnaar mag zelf kiezen voor welke geur hij gaat, daarbij kan je kiezen uit de volgende pakketten;

Geef de cadeaudoos een tweede leven door er foto’s, brieven of andere spullen in te bewaren. Gratis herbruikbare luxe bewaardoos.

Onderaan dit bericht kan je zoals altijd weer lezen hoe je mee kan doen aan deze leuke winactie!


En nu hop, door hoppen naar Saskia’s Wereld!…

Vanaf hier stuur ik je graag verder naar de volgende blog, namelijk naar Saskia’s Wereld! Het zou leuk zijn als je door hopt naar haar blog, want ook zij geeft een leuke prijs weg!

Saskia is moeder van een zoon van 7. Ze blogt momenteel voornamelijk over de dagelijkse dingen, leuke DIY’s, reviews over producten en uitstapjes.

Ook als je niet meedoet aan de winacties is het leuk om eens een kijkje op Saskia’s Wereld te nemen.


Winactie !

Je hebt hierboven natuurlijk al kunnen lezen wat voor een heerlijke prijs je kunt winnen! Hieronder lees je precies wat je moet doen om kans te maken op deze leuke prijs!

 • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter voor wie en waarom je mee doet en waarom. Vergeet niet te vermelden welke heerlijke geur je zou willen winnen! Je mag voor jezelf meedoen, maar je mag ook voor iemand anders mee doen. Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent. Ik zou het leuk vinden als je deze blog deelt, maar het is niet verplicht!
 • Like Happinessfromme op FacebookAls je geen social media hebt laat het dan even in je reactie weten.
 • Tag op Facebook & Instagram al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs! Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel leuk om te doen 🙂 .
 • Like Happinessfromme op Instagram | Bloglovin | Pinterest | Dit is niet verplicht, maar ik kan het wel enorm waarderen!
 • De winactie loopt t/m dinsdag 26 november. Woensdag 27 november zal ik de winnaar bekend maken op de blog.  Hij of zij krijgt ook een persoonlijk mailtje. Belangrijk is om binnen 7 dagen te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken. Als ik snel een reactie krijg van de winnaar met de gegevens voor het verzenden, dan probeer ik hem op tijd te versturen en dan hoop ik dat de winnaar hem voor 5 december heeft!

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen. Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.

Heel veel succes iedereen!


Gefeliciteerd Maribelle!

Zoals Henny Huisman altijd zei: “er kan er maar één de winnaar zijn…”! En met zoveel reacties, moet ik dus ook heel veel mensen teleurstellen! Wel wil ik iedereen bedanken voor het meedoen en alvast een hele fijne Decembermaand wensen! Dat jullie mooie herinneringen mogen maken…

Maribelle, je krijgt een mailtje van mij, zou je die binnen 7 dagen willen beantwoorden? Let op, hij kan in de ongewenste mail terecht komen!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Dit is geen gesponsorde blog! De winactie is dit keer door mij zelf geregeld, want goed doen voor een ander is waar December in mijn ogen ook een beetje voor staat!


213 thoughts on “Sinterklaas Bloghop 2019! [+Win!] [Gesloten]

 1. Oh, wat leuk! Ik ga voor de Sakura set, de lievelingsgeur van mij en mijn moeder. Kan ik haar verrassen, want ze gunt het haar zelf niet.

  1. De Sakura voor mezelf graag!!
   Om heerlijk bij te komen na een dag met mijn twee kleine jongens, die mij natuurlijk geen moment rust gunnen 😉. Om er dan de volgende dag weer vol tegenaan te kunnen!

 2. Ooooh wat heerlijk…. een actie voor de ouders… hihihi… mag ook wel eens… ik zou voor sakura gaan zoooo heerlijk… rituals is the best..

 3. Heel leuk ! Ik doe graag mee voor de RITUALS The Ritual of Sakura geschenkset.
  Eens een keer voor mezelf. Gewoon omdat ik ook wel eens iets luxe voor mezelf verdien:)

  1. Wat super👌 leuk is de Sinterklaas bloghop en de prijs die je verloot helemaal. Wat is het fijn om verwend 🤗te worden met zo heerlijk ❤Ritualspakket 💜en doe dan ook graag mee voor 😊mezelf. De Sakura ❤geur zou ik fantastisch fijn vinden om mee verwend te worden!! 👍🍀👍

 4. Happy Buddha voor mij en mijn zoon met een autismespectrumstoornis die als orderpicker en heftruckchauffeur bij Vivara in Vierlingsbeek werkt en ik op een Ontwikkelbedrijf met collega’s die,net als ik, een arbeidsbeperking hebben . Ik heb een visuele beperking. Lekker met mijn zoon ontstressen van de hoge werk en prestatie druk van onze huidige maatschappij!

 5. Altijd een goede keus om rituals weg te gaan geven, vind ik zelf 😁 het komt ook voor dat mensen er niet van houden. Kan je je niet voorstellen toch 🤣 ik ben er gek op en zou graag dit keer gaan voor de happy buddha set. 👌

 6. Heerlijk Rituals.. the rituals of Sakura🥰
  En voor wie? Heel egoïstisch voor mijzelf! Egoïstisch? Of eindelijk eens voor mijzelf kiezen.. ik zie het vaak als egoïstisch, maar soms is het belangrijk om even voor jezelf te kiezen. En dat is best lastig met een meisje van 2 als je alleen bent.Dus bij deze.kies ik lekker voor mezelf 🥰

 7. Ik speel lekker voor mijzelf mee. Heb ik wel verdiend eigenlijk,de reden hoef ik niet neer te zetten……
  De Hammam set lijkt me heerlijk.

  1. Ik doe mee voor mijn mannetje.Hij heeft het wel een leuk cadeautje/oppepper verdiend zit n.l.al 2 maanden thuis i.v.m.een bedrijfsongeluk en mag pas half december beginnen met fysiotherapie om weer mobieler te worden en deze geur vindt hij erg lekker ruiken

 8. Ik maak graag kans op de happy Budha set, die sinaasappelgeur lihkt me perfect. Ik wil deze graag kado geven aan mijn vrouw, die nu hoogzwanger is van ons zoontje. Dan kan ze ieder douchemomentje als momentje voor haarzelf creëren en heerlijk genieten.

 9. Happy budha lijkt me geweldig voor mezelf. We zijn de badkamer aan het verbouwen en lijkt me heerlijk als die over een paar weken klaar is en ik heerlijk kan relaxen met zon heerlijk pakket

  1. Mmmm…deze actie laat Ik niet graag aan mijn neus voorbijgaan! Wat een heerlijke verwennerij voor een beetje extra ME time..
   Graag de Ritual of Hammam set !

 10. Ik loot graag mee 💕 voor mijn lieve mama die de Rituals douchefoam zo heerlijk vindt. Gebruikt ze deze dan heeft ze weer een mooie glimlach op haar gezicht, dat doet goed. Daar doe ik het voor. 🙏🏼 Wist je trouwens dat happy feelings de mens echt gezonder maken… nu zou je denken dat ik voor de Happy Budha set zou gaan maar haar voorkeur is toch echt de Ayurveda geschenkset.

 11. Ik zou graag voor mezelf de Dao geschenkset willen winnen, een beetje rust en ontspanning kan ik wel gebruiken en op die manier wordt mijn schoen dit jaar ook gevuld 😉

 12. Voor mijn lieve moeder, een Sakura geschenkset zou haar hart sneller doen kloppen. Met dit cadeau doe ik nooit miskoop. De anderen blij maken doe ik graag. Moeder doet veel voor ons dus tijd om haar in het zonnetje te zetten.

 13. Ik doe graag mee voor het heerlijke hamam pakket voor mezelf. Het hele jaar door ben ik druk in de weer voor ons gezinnetje, met dit pakket zou ik genieten van wat me-time ❤

 14. Wat een heerlijke winactie. En aangezien ik sinterklaas ben lijkt.het me tof om een keer wat voor mezelf te winnen dan voelt het toch meer als een cadeautje dan als ik het zelf zou kopen he haha. Ik zou gaan voor de hammam set

 15. Ben dol op de geur van de happy buddha, en zeker in de winter geeft me dat vaak toch een beetje een zomerse oppepper. En aangezien we geen “gelovers” meer in huis hebben, moet ik mijn schoen zelf maar vullen

 16. Wat een gaaf kado. Voor mijn zusje die het met twee kleine kinderen en een drukke baan een rustmomentje verdient met Hamam. Wat zal ze verrast zijn.

 17. Ik zou dolgraag mijn lieve vrouw willen verrassen. Ze heeft het momenteel niet echt gemakkelijk. Druk op het werk en ook nog mantelzorger. Ruim 2 weken op en neer gereisd iedere dag naar het ziekenhuis. Dus wel even toe aan ket leuks voor haarzelf. Zou gaar graag verassen met dao.

 18. Leuk weer die Sinthop. We zijn net gaan kijken naar zijn aankomst hier in het dorp, met de boot kwam hij. En ook Pieten aan het suppen, erg leuk om te zien.
  Dat zou een mooie verrassing voor mijn schoonmoeder zijn, als ze zomaar een cadeautjes met kerstmis doen (eigenlijk doen we alleen voor de jonge kinderen cadeaus). Ik denk dat the RItuals of Sakura zeker in de smaak zal vallen. Die doos bevat ook wat roze en daar houdt ze van, doos kun je daarna inderdaad ook mooi gebruiken voor andere dingen.

 19. Wat super lief van je! Delen hoort inderdaad bij deze tijd van het jaar. Met die gedachte zou ik graag mijn vriendin Lisanne blij willen maken omdat ze me de laatste weken van mijn zwangerschap zo veel mee heeft geholpen. Zorgen voor de kids, koken, poetsen en veel steun aan mij! Hopelijk een leuk bedankje voor haar! Ik weet dat ze Sakura de lekkerste vind!

 20. Super leuk deze Sinthop!
  Vandaar dat ik ook hier even stop
  Via Facebook volg ik je al een tijdje
  Jou blog hoort zeker in mijn “leukste blog” rijtje
  Reviews zijn hier favoriet
  en ook je blogs over opvoeden mis ik liever niet
  Van het Rituals pakket dat je weggeeft word ik erg blij
  De Sakura set is het helemaal voor mij
  Afgelopen jaar ben ik burned-out geweest
  en nee, dat was absoluut geen feest
  Toch heeft het me uiteindelijk ook iets goeds gebracht
  iets wat ik nooit had verwacht
  Ik leerde dat houden van jezelf erg belangrijk is
  Iets wat ik nu doe gewis
  Daarom wil ik graag voor mezelf een heerlijk Rituals pakket winnen
  Dan kan het grote genieten beginnen

 21. Wauw wat is het toch heerlijk een rituals pakket te mogen winnen. Fan hier van de lijn The Ritual of Sakura. In december begin ik met een nieuwe baan. Een nieuwe start en meer tijd voor ons gezin. Uiteindelijk ook voor mezelf en dat is iets wat er met een jong gezin wel bij in schiet.

 22. Ik doe mee voor mijn lieve vrouwtje omdat het een kanjer van een mama is die ook eens lekker verwent mag worden! De Sakura vind ze de allerlekkerste of de Hammam

 23. Heerlijk! Ik ga voor de Ritual of Sakura… Rituals is sowieso altijd heerlijk.

  Lekker egoïstisch misschien, maar ik doe mee voor mezelf. Soms moet je ook gewoon lekker voor jezelf zorgen. Voor anderen zorgen doe ik alle dagen genoeg haha 😉

  Ik heb geen FB meer (las dat je dat dan ff moest melden), maar lees wel mee via bloglovin en Insta!

  Een tijdje was het stil op je blog, ik mistte je berichtjes… Maar ik snap ook dat er meer is dan je blog en je ook lekker moet genieten van andere dingen!

  Je post over de postnatale depressie raakte mij. Ik kan mij niet voorstellen hoe het is om je zo te voelen en kan het dus ook niet begrijpen. Een lieve vriendin van mij gaat hier nu wel doorheen en ik neem je tips mee.

  Bij nader inzien hé… Doe ik niet mee voor mezelf, maar voor mijn dinnetje. Laat ik mijn egoïsme even opzij zetten en haar wat gunnen. Niet dat ze niets krijgt als ik niet win hoor! Ik ga graag mee in je gevoel dat je zeker in dec. er voor elkaar moet zijn en iets kan geven! Dus dat pakketje voor haar komt er sowieso! Hopelijk brengt haar dat wat geluk op deze moeilijke momenten.

 24. Doe zeker graag mee voor mn moeder haar 65e verjaardag al binnenkort al weer binnenkort.. de geur hammam zal heerlijk zijn voor haar.. dat verdient ze

 25. Rituals of Ayurveda lijkt me heerlijk. Ik moet zelf altijd alle decemberkadootjes regelen. Vorig jaar vroeg mijn jongste of ik soms niet lief geweest was, want mama had bijna geen kadootjes gekregen van Sinterklaas. Dus zou dit aan mezelf schenken.

 26. Heerlijk zo’n verwenpakket! Ik zou mezelf er graag mee verwennen, maar ik doe mee voor mijn schoonmoeder. Zij kan wel wat extra verwennerij gebruiken na een bewogen periode en moet nu afwachten hoe het verder gaat. Ik ga voor de RITUALS The Ritual of Ayurveda geschenkset.

 27. Mocht ik winnen, fingers crossed, dan gaat dit overheerlijke pakketje onder de boom voor mijn moeder. Waarom? Gewoon omdat zij het verdient!

 28. Wat super lief van je. Ik had vorig jaar een rituals pakket met de kersthop weggeven net als jij zonder sponsor!
  Ik zou gaan voor die van de hamam. Ben ik dol op. De doos gaat meestal naar Féline waar speelgoed in wordt bewaard.

 29. Ooh met het vooruitzicht van het straks geen baan meer hebben zou de Dao misschien een lekker relax moment kunnen worden in de tijden van stress.

 30. Wat leuk en lied dat je dit uit je zelf doet, rituals is heerlijk, dit weet ik sinds ik een mooi pakket kreeg vorig jaar van de klas van mijn zoon waarvan ik klassenmoeder was geweest een jaar Lang, ik voelde me erg verwend.!
  Nu zou ik graag mee dingen naar deze leuke prijs, niet voor mijzelf maar voor mijn zus. Toen ik zal dat er ook een pakket bestaat Met de naam budda vind ik dit echt een super kado voor haar.
  Misschien denk je, budda voor je zus? De inmiddels overleden man van mijn zus, die aankomende maandag 52 zou zijn geworden, was gek op budda’s. Daar om vind ik dit een geschikt pakket voor haar.

 31. Sint is alweer bijna klaar,
  voor de leukste dag van het jaar!
  Maar wat deze Sint niet kon bedenken, is dit geweldige Sakura cadeau wat jullie schenken!!
  Het wordt zeker een fantastische dag, als deze Sint dit cadeau aan zijn lieve mama schenken mag!!
  Nu al blij ga ik liken en delen, en heel hard duimen dat ik voor Sinterklaas spelen mag.
  🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

 32. Wouw weer een toffe actie! Ik doe heel graag mee voor RITUALS The Ritual of Sakura voor mijn schoonzus die afgelopen zaterdag getrouwd is, super leuk om haar te verassen met dit leuke pakket.

 33. Wat een heerlijke actie. Ik doe graag mee voor mezelf. Even lekker een verwenmomentje voor mezelf om te ontspannen. The ritual of ayurveda lijkt me erg lekker

 34. Wauw, Rituals, heerlijk. Ik vind die altijd zulke heerlijke, intense geuren hebben! Ik zou zelf gaan voor The Ritual of Ayurveda geschenkset. Geen idee hoe die ruikt, maar het klinkt zo mooi!

  1. PURE verwennerij voor mij!
   De kinderen gaan altijd voor…
   Maar dit is een mooie gelegenheid om mezelf eens lekker te laten ‘onderdompelen’ in luxe!
   Graag The Ritual of Ayurveda giftset!

 35. Wat lief! Ik zou gaan voor de RITUALS The Ritual of Hammam geschenkset. Die wil ik dan cadeau geven aan een lieve vriendin van mij die het niet altijd makkelijk heeft.

 36. Als ik mag winnen dan graag voor mijn man. Hij verdient het ook om zijn ontspan momentje extra ontspannen te maken met The Rituals of Samurai. Hij staat altijd voor ons klaar, en cijfert zich vaak weg. Ik ben chronisch ziek en onze dochter heeft een hersenbeschadiging. Daarom wil ik voor hem winnen 🍀😍

 37. Ik zou graag het Rituals of Sakura pakketje winnen voor mijn schoenmoeder, die elke week op mijn dochters past zodat ik naar school kan gaan.

 38. Wat een geweldige actie! Lief dat je ons dat gunt. Ik doe graag mee voor de Sakura en deel de inhoud van de doos met mijn moeder van 83. Goede tip ook om de doos voor iets anders te blijven gebruiken. Dat gaan we zeker doen, nadat we heerlijk van alles van Rituals genieten, want dat is het, genieten van de geur, van de verzorgingsmomenten en van een heerlijke zachte huid

 39. ik doe graag mee met deze leuke winactie om mijn moeder te verrassen. ze is erg van kneipp en ik van rituals en ik denk dat ik haar met deze set/geur: The Ritual of Ayurveda wel kan overtuigen dat rituals ook wel echt superlekker is. ze heeft ook wel een mooi/lekker cadeautje verdient omdat ze me zo ongelooflijk veel heeft geholpen dit jaar. liefs melissa (ps uiteraard volg ik via fb)

 40. Wat een ontzettend leuke actie zeg, en wat leuk dat je dat uit jezelf aan een van ons cadeau wilt doen! Ik ga voor de geur Sakura. Ik ben al jaren fan van Rituals en gebruik op dit moment de handcréme en het nieuwe haarmasker. Deze heerlijke set zou ik graag willen delen met mijn lieve zusje. Nu delen we alles nog maar als ik het huis uit ben in het nieuwe jaar kan dit helaas niet meer. Ik ga duimen! (ik volg je op instagram: @xlisavdbor)

 41. Hele gave actie! En wat leuk dat het ook voor ons vrouwen is. Ik doe vaak voor de kids leuke winacties mee en nu voor mezelf. Heerlijk om te kunnen genieten en mezelf te verwennen. Ik vind dat ik het verdien omdat ik hard werk en voor iedereen het leuk wil maken. Ik zou heel graag gaan voor de Happy Buddha.

 42. Wat leuk, mijn moeder is bijna jarig en ik verras haar graag met het RITUALS The Ritual of Hammam geschenkset medium – cadeaupakket! Leuke bloghop weer en leuk dat er ook iets voor vrouwen bij zit;-)

 43. Voor Kerstmis wilde ik toevallig als verrassing een set Ritual of Sakura kopen voor mijn beste vriendinnetje,
  als bedankje omdat ze er altijd voor mij was.
  Als ik win krijgt zij deze ! 😀

 44. Wat ontzettend leuk 🙂 ik ben echt dol op Rituals , even een momentje voor jezelf en het ruikt ook gewoon zo lekker 🙂
  The Ritual of Hammam geschenkset heeft mijn voorkeur, al was het nog wel lastig kiezen 😉

  Uiteraard like ik je Facebook en Instagram, Bloglovin en Pinterest heb ik je ook gelijk maar even aangevinkt 😉

  Groetjes Leoni

 45. Ik doe mee voor mijn vriendin Lia. Ze had een kadokaart gekregen van Rituals en die had ze had ze besteed op het station in Utrecht, maar ze heeft het tasje in de trein laten staan. 🙁

  (ik heb geen social media)

 46. Ha Nadia, wat goed dat je deelt over je lastige periode! Ik denk dat dit veel mensen zal helpen met soortgelijke ervaringen… mijn zwangerschap is redelijk oké gegaan, maar daarna begon voor mij de heftigste periode ooit… om een lang verhaal kort te maken, mijn dochtertje is met een spoedkeizersnede ter wereld gekomen en één dag erna heb ik een open-hart-operatie ondergaan.Een heftige periode die zijn sporen na laat, maar ik prijs me gelukkig met mijn gezinnetje ❤

  Ik zou graag mee loten voor het Sakura Rituals pakket, lijkt me heerlijk!

  Lieve groetjes Femke

 47. doe zeer graag mee voor dit mooie pakketje met heerlijke producten , het geschenksetje sakura schenk ik graag aan mijn dochter; lekker verwenmomentje

 48. Hallo Nadia, wat leuk zo’n Sinterklaasbloghop, doe altijd mee, zó gezellig.
  Heel graag doe ik mee voor mijzelf , voor de Rituals the Ritual of Hammam, dat lijkt mij een heerlijke geur!
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op bloglovin.
  Een fijne Sinterklaas!! En nu maar doorhoppen naar Saskia’s wereld.

 49. Heerlijk rituals! Ik doe graag voor me zelf mee als moeder in een mannenhuishouden kan ik mezelf hiermee verwennen.
  Ik kies voor ritual of Dao

 50. Graag zou ik het rituals pakket ayurveda willen winnen voor mijn moeder voor onder de kerstboom, omdat zij altijd voor mij klaar staat en wel een extraatje verdient! (Helaas heb ik geen Facebook 🙁 )

 51. Ik zou graag gaan voor de Hamman geschenkset gaan, al lijken ze mij allemaal tof en ik doe graag voor mezelf mee (moet kunnen zo af en toe)!

 52. Leuke actie..ik loot graag mee voor “The Ritual of Ayurveda” superheerlijk, ik deel t met mijn dochter..en die doos ga ik zeker hergebruiken.

 53. Ik zou graag mezelf wat willen verwennen nu de winter er weer aankomt. En daarom gun ik mezelf The Ritual of Dao om even heerlijk mee te ontspannen en relaxen en weg te vluchten uit de realiteit!

 54. Leuke actie! Ik zou kiezen voor The Ritual of Hammam geschenkset. Je maakt van je badkamer een wellness center!

  Ik heb geen Facebook maar volg wel via Instagram.

 55. Mam had laatst een Rituals doucheschuim gekregen en die rook zo lekker.
  Helaas staat deze er niet tussen.
  Ik ga voor The Ritual of Hammam geschenkset.

 56. Graag zou ik mijn partner eens super willen verrassen door wat wellness in huis te halen met dit geweldige RITUALS The Ritual of Hammam geschenkset medium – cadeaupakket .

 57. Ik zou super graag de geur hammam willen winnen😍😍😍😍🍀hoe heerlijk om tijdens deze koude dagen ❄️🌨️lekker op te warmen in een badje🧖‍♀️ met deze geur en je daarna lekker in te smeren met de body lotion😋❤️ ik zal u gelijk volgen via Facebook daarop heet ik Eva Cramer.

 58. Alles gebeurt met een reden …. zo ook, dat ik op jouw blog terecht kwam. Waar jij 3 jaar geleden zat, zit ik nu ongeveer. Misschien moet ik het ook van me af gaan schrijven, maar heb er nog niet de puf voor, nu ga ik eerst jouw blogs lezen en doe ik meteen mee aan de winactie. Volgens mij zijn alle geuren heerlijk, dus ik laat me graag verrassen.
  Ik heb geen social media, kan helaas niets voor je delen.

 59. Ik zou graag de hammam set winnen. Super leuk voor onder de douche. Mijn vriend vind hem zelfs zo lekker ruiken dat hij hem ook gebruikt.

 60. Oh wat een heerlijke winactie. Ik heb in deze donkere dagen best moeite met opstaan en goed en lekker wakker worden is een belangrijke start van de dag.
  Heel graag word ik wakker met een frisse douche. Ik zou de Rituals of hammam winnen. Heerlijk fris en fruitig wakker worden.

 61. Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Met een Rituals Sakura geschenkset pakket
  wordt zij echt in het zonnetje gezet
  beleeft zij veel verwen- en ontspanpret!

  1. Ik doe graag mee voor mijzelf en mijn dochter omdat wij dol zijn op de rituals touch of hammam lijn😍😍😍😍 Ik hoef dan ook niet te zeggen voor welke versie ik ga😂😂

 62. Beste Nadia, Onze dochter begint een dametje te worden en heeft via een vriendinnetje Rituals ontdekt. Daar spaart ze voor! Onlangs liepen we door de stromende regen omdat ze wat kleins voor zichzelf wilde kopen. Ze is nu ook Rituals member. Voor haar zou ik dolgraag de Happy Buddha set winnen. Een win-win situatie. Zij blij en wij een heerlijk geurend kind in huis! Dan hebben we geen geurkaarsjes meer nodig! Facebook volg ik al een tijdje. Verder ben ik (nog) niet zo’n socialmedia bikkel.

 63. Ten eerste wat een prachtig mooi gebaar dat je een ander zo blij wil maken met een verwenmomentje! Ik zelf zou heel graag het Samoerai pakket winnen, zodat ik deze aan mijn vader kan geven. Niet om een zielig verhaal op te hangen, maar zoals net zoveel anderen is het een enorm zwaar jaar voor hem gemaakt. Hij is gek op Rituals, alleen het is vaak net even wat te duur. Het zou mooi zijn om een glimlach op zijn gezicht te toveren. Ik heb je uiteraard gevolgd op Facebook, andere socials heb ik niet :’)

 64. Ik doe graag mee voor mijn schoonmoeder omdat ze een hart van goud heeft en altijd voor iedereen klaarstaat ondanks ze zelf flink wat gezondheidsproblemen heeft. Een momentje voor haarzelf zal haar goed doen.

  1. Waue wat een leuke prijs. Ik waag graag een kansje voor mijn zusje de happy budda, 36 weken zwanger en deze mooie rode verpakking van rituele fleurt haar gedateerde badkamer enorm op. Het was de bedoeling dat de verbouwing klaar zou zijn voordat de baby er is maar dat gaat zeker niet lukken. Ik gun haar een spa ervaring omdat ze het wel ff kan gebruiken
   Insta ennad22

 65. Wat een verwennerij! Graag zou ik voor mezelf een kansje willen maken op het pakketje van Sakura, nog niet zo heel bekend met de producten van Rituals. Omdat ik dit jaar opnieuw mama ben geworden, is er meestal weinig tot geen me-time. Met dit pakketje heb ik het ideale excuus om mezelf toch eventjes te kunnen verwennen ❤

 66. Ik doe voor mezelf mee want ik vind Rituals zo’n heerlijk merk. Ik kan er echt van genieten en ontspan al meteen als ik de geur ruik. Ik doe graag mee voor Happy Buddha. (Geen Facebook, maar volg wel via Instagram)

 67. Ik zou mijn dochter willen verassen met een rituals pakket. Ze kan wat happy Buddha gebruiken. Mijn lieve schat staat altijd voor mij maar ook voor andere klaar. Ze vergeet soms om aan haar zelf te denken. De feestdagen heeft een negatieve lading voor haar door omstandigheden en dit zou ik zo ontzettend graag anders willen voor haar. Dit kado zou haar een grote glimlach bezorgen. ( ik heb geen Facebook of instagram) Mijn dochter heeft wel instagram.

 68. Haha ik las in spanning wat je dit keer had bedacht, mooi verwoord zo de spanning opbouwen voor hetzelfde cadeau 😂 Ik doe graag mee voor een ‘hammam’ versie om cadeau te doen aan mijn papa. Hij gebruikt deze producten heel graag en dit is zijn lievelings-ritualgeur.

 69. Dat zou geweldig zijn om cadeau te geven aan mijn moeder. Wij houden ontzettend van de heerlijke producten van Rituals en Happy Buddha is mama’s favoriet! 😀

 70. Aangezien er dit jaar weer geen cadeaus voor mij onder de kerstboom zullen liggen, doe ik graag mee voor mezelf. Als moeder en vrouw mag je jezelf toch ook eens verwennen. Ik denk dat ik kies voor de The Ritual of Hammam, die spreekt mij het meest aan.

 71. Wat een mega toffe winacties! Ik zou kiezen voor de Samurai-set, om deze vervolgens cadeau te doen aan mijn vader. Dat heeft hij wel verdiend!

 72. Graag doe ik mee voor Sakura rituals voor mezelf kan het goed gebruiken met mijn 10xweken oude dochter en een opleiding bezig dus best zwaar.

 73. Wat een leuke actie. Ik ben je gelijk gaan volgend op facebook en instagram!
  Ik zou graag de happy budha willen winnen, niet voor mezelf maar voor mijn moeder omdat ze altijd voor mij en mn dochter klaarstaat als dat nodig is.

 74. Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee voor de Ritual of Sakura 🙂
  Ik doe mee voor mezelf. Met 2 jonge kinderen is het enige rustmomentje in de badkamer haha en daar wil ik lekker van genieten met deze heerlijke Rituals set 🙂

 75. Wat super lief. Ik doe graag mee voor de Ayurveda set voor mijn moeder, om haar te bedanken voor alle zorg de afgelopen tijd tijdens mijn zwangerschap (waarbij ik zelf nog maar weinig kon en een kleine dame van 1,5 heb rond lopen, stond mijn moeder de laatste weken zelfs om 7uur sochtends al bij de deur, om de kleine meid er uit te tillen en de rest vd dag te helpen tot mijn man weer thuis was) .Ook nu onze zoon is geboren en ik nog herstellend ben van de keizersnede, staat zij weer voor mij klaar.

 76. De Ayurveda Geschenkset zou ik graag willen winnen voor mezelf. Ik gebruik momenteel de Ayurveda foaming shower gel en dat bevalt heel goed.

 77. Ik doe graag mee voor mijzelf! Sinds de geboorte van ons zoontje (nu 1,5 jaar) is het mij niet meer gelukt om in bad te gaan, terwijl ik dit echt heerlijk vind! Als ik dit setje win (The Ritual of Hammam) ga ik mijn partner vragen om nu écht een keer een uur met ons zoontje te gaan doen zodat ik uitgebreid in bad kan. Een soort thuis-spa, zeker met die geur van Rituals. En natuurlijk koptelefoon op met muziek, anders hoor ik de kleine nog roepen 😉

 78. Wat een super leuke winactie!

  Ik doe mee voor mijzelf. Aftellen tot we onze kleine vent in de armen mogen houden, en wat is het dan fijn om mijn huid te verwennen met dit heerlijke rituals pakket ! Graag de Rituals of Dao dit is echt 1 van mijn favoriete geuren van riutals !

 79. Ik loot mee voor Happy Buddha
  Niet voor mezelf maar mijn lieve grote zus verdient dit extra’tje na een moeilijke periode. Deze fijne geur helpt haar net eventjes door die kerstdagen heen.

 80. Heel leuk ! Ik doe graag mee voor de RITUALS The Ritual of Sakura geschenkset.
  Eens een keer voor mezelf. Gewoon omdat ik ook wel eens iets luxe voor mezelf verdien 😊

 81. Ik wilde graag mee doen, dus ik bleef maar naar beneden scrollen en er kwam geen einde aan 😂 de kans voor dit mooie pakket te winnen is dus erg klein. Vooral omdat deze mama nu eens voor zichzelf mee doet. Ik zet mijn zoontje altijd op nr 1. Koop mezelf nooit iets en met de feestdagen doen we ook niet aan kadotjes voor de ouders. Ik doe graag mee voor het Rituals Sakura pakket 🍀 wie niet waagd… ik volg je op fb en insta en gedeeld en getagged 👍🏻

 82. Wauw, wat een super attente en gulle actie! Met een prijs die moeilijk weg te geven is lijkt me 😉
  Ik zou heel graag kans maken op de Rituals of Hammam geschenkset vooral voor mijn dochter, maar ook voor mijzelf als we deze samen gaan gebruiken in onze nieuwe badkamer die waarschijnlijk over enkele weken klaar is.

 83. Enige verrassing , deze winactie voor mama’s ! Ik doe graag mee, The Ritual of Ayurveda is mijn favoriet want daar heb ik de douchescrub van geprobeerd in het voorjaar, zalig 🙂
  Als alleenstaande mama koop ik de kadootjes, ik krijg ze niet, daarom hoop ik hem voor mezelf te mogen winnen.
  Ik volg je al op Bloglovin, Facebook en Instagram .

 84. The Ritual of Sakura lijkt me een hele fijne lijn. Ik doe graag zelf mee, want Rituals is zo prettig voor je eigen badkamer. Heerlijk ontspannend!

 85. Oh, wat heerlijk zeg! Tsja, als ik dit zou winnen, dan zou ik hem toch wel heel graag zelf willen houden 🙂 Als moeder van twee stuiterballen in deze Sinterklaastijd, verdien ik ook wel wat me-time in de badkamer. Ik doe graag mee voor de Dao set

 86. Wat leuk!
  Ik ga voor Ritual of Ayurveda …of Dao
  en geef hem graag cadeau aan mijn lieve mams omdat ze zoveel voor ons doet.
  Ik volg op Fb !

 87. ritual ayurveda heerlijke geur en echt een me time momentje dus daarom doe ik graag mee.
  Ontspannen is natuurlijk een onderdeel van het al zo drukke leventje.

 88. The ritual of dao vind mijn moeder heerlijk. Mijn vader en mijn tante hebben een ongeluk gehad dus mijn moeder heeft met heel veel liefde voor ze gezorgd. In huis, koken, helpen douchen, naar het ziekenhuis. Mijn moeder doet het en nu is afgelopen weekend bij mijn ouders ingebroken. Ik vind het zo sneu voor haar. Dus ik zou haar graag extra willen verwennen met de feestdagen.

 89. Ik zou graag de sakura voor mijn moeder willen winnen. Ze is de laatste tijd aan het zorgen voor mijn oma, mijn oma heeft de tot ziekte kanker en ligt daardoor vaak in het ziekenhuis en mijn moeder gaat veel naar mijn oma toe. Om mijn moeder te verwennen zou dit geweldig zijn en daarom doe ik voor haar mee. Het zou fantastisch zijn als ik dit voor mijn moeder win om haar te verassen op 5 december 🥰🥰🥰

 90. Wat een leuke actie! Ik ga voor de Sakura set, die ik heel graag voor mijn moeder zou winnen. Tijdens mijn zware zwangerschap was zij meerdere dagen per week bij ons, om voor ons zoontje te zorgen. Door haar liefde en aandacht is hij niets tekort gekomen! Nu zijn we ook nog verhuisd met een newborn, waarbij ik bij mijn ouders gelogeerd heb, m’n vader hier oneindig heeft geklust en mn moeder het huis heeft schoongemaakt en op de kindjes paste waar nodig. Een extra cadeau en wat tijd voor haar gun ik haar daarom zeker!

 91. Sakura 🙏🏻
  Ben vorige maand mama geworden van ons tweede meisje!
  Een uurtje voor jezelf zou helemaal fijn zijn met deze lekker ruikende producten 😍
  Ik volg je op Facebook 😘

 92. Ik doe erg graag mee voor de Sakura Set, wat een geweldige winactie, heerlijk pakket.
  Doe erg graag mee voor me zelf, super 🙂 🙂 Groetjes Anneliese

 93. de Hammam voor mijn dochter, omdat ik zo trots op haar ben hoe goed ze altijd alles doet. Ze werkt met wisselende diensten, doet daarnaast een hbo-studie en heeft een dochtertje van 3. ze verdient het echt om eens lekker verwent te worden en te ontspannen en dan zal ik op de kleine passen 😉

 94. Ik doe graag mee om het Ayurveda-set voor mezelf te winnen. Als mama is het belangrijk om af en toe eens een momentje voor jezelf te nemen en de heerlijke geuren van Rituals helpen hierbij. .

 95. Little Budha! Superfijne bloghop, tof cadeau ook. Ik doe mee voor mezelf, 3 ukkies onder de 4, dus dan weet je ’t wel… Deze is voor mama 😉

 96. Heerlijk zeg. Ik doe mee voor mijn moeder die 3 maanden lang mijn thuiszittende zoontje heeft opgevangen en ook nu weer klaar staat nu hij weer langzaam naar school toe gaat. Zij verdient dit!

 97. Heel graag doe ik mee aan de Ritual of Sakura voor mijn dochter, die na een moeilijke periode vanwege depressie nu na anderhalf jaar wachten eindelijk de hulp krijgt die ze nodig heeft en wat beter in haar vel zit.

 98. Wat zeg jij nou voor geks? Deze prijs alleen voor de dames? In je lijstje met opties staat de Samurai en dat is toch echt de herenlijn en de hammam staat erin wat een unisex lijn is, dus allemaal ook voor de heren hartstikke leuk om kans op te maken hoor. Sterker nog ik geef zelf met Sinterklaas aan 2 heren iets van Rituals kado haha.
  Ik ben dus groot Rituals fan, en jou volgens op facebook en insta deed ik al, op facebook ook nog wat meiden getagd. De verleiding om voor iemand anders mee te doen is groot, ik maak graag anderen blij, maar toch ga ik het dit keer voor mijzelf proberen. Na de dure maanden november en december gaan we in januari financieel even de broekriem flink aantrekken en hoe fijn zou het zijn om dan te blijven genieten van een gewonnen Rituals pakket? Dus doe eens gek, gewoon voor mijzelf, wie weet! <3

  1. Oeps of je vergeet gewoon door te geven voor welke geur je gaat, hopelijk mag ik het bij deze nog aanvullen. Ik zou voor de Dao lijn gaan!

 99. Hoi hoi, ja ik kom via Mama Minke bij jou terecht en ik zou de Happy Buddha set heel graag winnen voor…. mezelf. Voel mezelf een beetje egoistisch, maar ben dol op Rituals en verwen mezelf er eigenlijk nooit mee, dus dit is een buitenkansje. Ik ga duimen

 100. Ik wil heel graag voor mijzelf meedoen omdat ik vind dat ik het verdien.
  Met mijn 2 autistische kinderen met ADHD kan ik wel wat ontspanning gebruiken.
  Ik zou graag de Ritual of Dao winnen.

 101. The ritual of Sakura blijft mijn favoriet. Mijn laatste douchespul is al een tijdje geleden opgegaan. Het is best prijzig en meestal wacht ik tot mijn verjaardag of ik vraag het voor kerst ofzo 🙂 Super leuk cadeau om te krijgen! Ik doe dan nu ook graag voor mezelf mee 🙂 Maar er zitten 4 producten in het pakket, ik zou er twee weggeven aan mijn vriendinnetje. Ze is 3 december uitgerekend en ik ben al bezig met het maken van een leuk pakketje voor de baby en ik heb nog eigenlijk niets voor mama zelf. Dit zou perfect zijn en dan koop ik er nog heerlijke chocolade bij!

 102. Ik doe graag mee voor de vrouw van mijn vader. Inge heeft in de afgelopen paar weken 2x bijna een week in het ziekenhuis gelegen, zal jullie de details besparen, maar een hoop narigheid en complicaties iig.
  Zij heeft iets spiritueels (Ik niet trouwens) en zij heeft iets met Buddha…zou geluk moeten brengen wanneer je het krijgt (werkt niet als je het zelf koopt) dusss ga ik voor de Happy Buddha en hoop dat het nu eens op gaat schieten met haar herstel….

 103. Heerlijke producten! Ik doe graag mee voor de hamam omdat mijn vriend deze ook heerlijk vind en de douche producten zijn hier altijd in een razend tempo op 😊

 104. Ik doe graag mee voor mijn moeder voor het pak The Ritual of Sakura. Mijn moeder is naast haar eigen ziekte de afgelopen jaren mantelzorger geweest voor mijn vader en haar eigen moeder. Helaas is mijn oma drie weken geleden op 91e jarige leeftijd overleden. Ik zou graag mijn moeder een hart onder de riem willen steken met dit pakket.

 105. Wat bof ik dat ik nog net op de valreep deze gave actie zie.

  Ik doe graag mee voor mijn lieve beste vriendin die het moeilijk heeft. Ze kan wel een leuke verrassing gebruiken die haar opvrolijkt. Omdat zij last heeft van haar stemming. Ik gun haar zo dat ze beter in haar vel zit.

  The Ritual of Happy Buddha lijkt mij daarom de beste keus.

  Ik weet dat ze dol is op Rituals, dus zou geweldig zijn als ik die voor haar mag winnen. Ik duim voor haar!

  Succes met je mooie blog!

 106. The Ritual of Dao zou fantastisch zijn voor mijn lieve moeder! Naast dat ze heel erg van Rituals houdt vind ik het ook fantastisch om haar hiermee te verrassen omdat ze zoveel voor mij klaarstaat en ik haar daar heel dankbaar voor ben! ♥

 107. Zo! wat een hoop reacties zeg!! Het is dan ook een super leuke prijs! wij doen graag mee voor onze suikertante Marleen. Ze verwent onze kids graag, tijd om haar in het zonnetje te zetten met de geur happy buddha! Geen dubbele betekenis maar gewoon omdat ze het verdient en de geur o zo lekker is!

 108. Als het nog kan doe ik nog graag mee voor zi’n heerlijk pakket
  Krijg geen kerstpakket als gastouder dus zo toch nog beetje idee van kerstpakket voor mezelf
  Graag de Ritual of hammam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...