Boekbericht Dagboek van een muts – Droomreis Parijs!
Boekbericht

Boekbericht: Dagboek van een muts – Droomreis Parijs?!

Dagboek van een muts – Droomreis Parijs?! is het nieuwste verhaal uit de boekenserie van “Dagboek van een Muts”. Droomreis Parijs?! is deel 15 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Erg leuk voor meiden vanaf ongeveer 10 jaar. Deze keer geen recensie, maar dit leuke boek wilde ik jullie niet onthouden! Daarom heb ik er een kort boekbericht van gemaakt.

Dagboek van een muts – Droomreis Parijs?!

Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen!

Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. PARIJS!! Stad van de liefde! Beter kan het niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen. IEIEIE!

Titel: Dagboek van een muts – Droomreis Parijs?! | Auteur: Rachel Renée Russell | Uitgeverij: de Fontein Jeugd | Taal: Nederlandstalig | Aantal bladzijden: 336 | Uitgave: Hardcover | Verschijning: Oktober 2023 | Leeftijd: vanaf 10 jaar

Nieuwsgierig naar meer boekberichten?
Lees hier alle boekberichten.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); rejina studio 09 van 은주이’s Images, Sketchify van sketchify (Gratis stockfoto – Canva) 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.