Boekbericht De Kleine Astronauten redden de dieren
Boekbericht

Boekbericht: De Kleine Astronauten redden de dieren

De Kleine Astronauten redden de dieren is het nieuwe boek van André Kuipers! André Kuipers kennen we natuurlijk allemaal wel en wij zijn fan van de leuke boeken die hij schrijft! Nu is er dus een nieuw boek uit. Een spannend avontuur waarin de Kleine Astronauten dieren redden vanuit de ruimte, samen met hun nieuwe vriendin Stella. Ik vertel je iets meer over dit leuke boek in een kort boekbericht!

De Kleine Astronauten redden de dieren

Dieren op aarde redden vanuit de ruimte: het kan!
Een dolfijn die verstrikt is geraakt in een net in de oceaan.
Een op hol geslagen kudde olifanten die recht op een dorp afrent.
Een panda die is verdwaald door ontbossing.
De kleine astronauten André en Valentina beleven met hun vriendin Stella en haar opa, die als ranger werken op aarde, spannende dierenavonturen!

André Kuipers schenkt de opbrengst van dit boek aan het Wereld Natuur Fonds, waarvoor hij al 20 jaar ambassadeur is.

Titel: De Kleine Astronauten redden de dieren | Auteur: André Kuipers | Uitgeverij: Witte Leeuw | Taal: Nederlandstalig | Aantal bladzijden: 32 | Uitgave: Hardcover | Verschijning: November 2023

Over André Kuipers

André Kuipers is astronaut van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Hij is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede ruimtevlucht was de langste Europese missie tot dan toe. Kuipers bracht in totaal 204 dagen door in de ruimte.

Als boordingenieur voerde hij diverse taken uit: wetenschappelijke experimenten, het koppelen van ruimteschepen, onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Sinds zijn terugkeer in juli 2012 inspireert Kuipers jong en oud met wetenschap, techniek, duurzaamheid en de ruimtevaartactiviteiten van Europa. Deze ‘outreach’ behoort tot de taak van astronauten.

Nieuwsgierig naar meer boekberichten?
Lees hier alle boekberichten.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.