Boekbericht Gepikt, Twitch & Jack op zoek naar de eierdief
Boekbericht

Boekbericht: Gepikt, Twitch & Jack op zoek naar de eierdief

Gepikt, Twitch & Jack op zoek naar de eierdief, het derde boek van M.G. Leonard over de jonge vogelspotter Twitch en zijn nieuwe vriend Jack. Wij lazen dit boek zelf niet, maar de omslag spreek ons wel al heel erg aan! Het is een boek voor kinderen van ongeveer negen jaar en ouder. In dit korte boekbericht vertel ik je iets meer over dit boek en andere boeken in deze serie!

Gepikt, Twitch & Jack op zoek naar de eierdief

Het slechtvalkennest in het Avesbos wordt beroofd. Wie steelt er vogeleieren? Geschokt gaan Twitch, Jack en hun vrienden op pad om de schurk te vangen, maar ze raken verstrikt in een gevaarlijk kat-en-muisspelletje. Kunnen ze zichzelf redden en de slechterik tegenhouden voordat er iemand gewond raakt?

Kunnen Twitch, Jack en hun vrienden de slechterik tegenhouden?

Titel: Gepikt, Twitch & Jack op zoek naar de eierdief | Auteur: M.G. Leonard | Uitgeverij: Lannoo | Taal: Nederlandstalig | Aantal bladzijden: 312 | Uitgave: Hardcover | Verschijning: Februari 2024 | Leeftijd: vanaf 9 jaar

Meer Twitch?

Zoals je hierboven al kunt lezen is “Gepikt, Twitch & Jack op zoek naar de eierdief” het derde boek in de serie over Twitch. Hieronder vind je de andere twee boeken uit de serie.

Twitch en de vlucht van de ijsvogel

Twitch heeft een passie voor vogels kijken. Hij heeft drie kippen als huisdier, vier duiven én zwaluwen die in zijn slaapkamer wonen. Op de eerste dag van de zomervakantie komt hij aan bij zijn geheime schuilplaats en ziet hij overal politie: een veroordeelde overvaller is uit de gevangenis ontsnapt en verstopt zich in het Avesbos. Kan Twitch zijn talenten voor vogelspotten gebruiken om jacht te maken op de gevaarlijke gevangene en de ontbrekende buit te vinden?

Gespot – Jack & Twitch en de jacht op de lammergier

Jack redt een gewonde kat en vermoedt al snel dat dit het werk is van een dierenbeul. Vastberaden gaat hij op onderzoek uit. Zijn vriend Twitch hoort dat er een lammergier onderweg is naar Poeldal. Is die zeldzame vogel ook in gevaar? Ze stuiten op een duister complot. Kunnen Jack en Twitch de zaak oplossen voor het te laat is?

 

Nieuwsgierig naar meer boekberichten?
Lees hier alle boekberichten.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.