Boekbericht Het geheim van het verdwenen paard
Boekbericht

Boekbericht: Het geheim van het verdwenen paard

Het geheim van het verdwenen paard is een spannend verhaal over paarden in de serie Het geheim van. Een spannend verhaal over paarden, dat zowel meiden als jongens aan zal spreken. Deze keer geen recensie, maar dit leuke boek wilde ik jullie niet onthouden! Daarom heb ik er een kort boekbericht van gemaakt.

Waar gaat “Het geheim van het verdwenen paard” over?

Op de manege waar Mira een baantje heeft, staat een prachtig paard: Texas. Hij staat helemaal achteraf en er mag niemand bij hem komen. Stiekem zoekt Mira hem toch op. Als ze maar niet betrapt wordt door Storm, de jongen die op Texas rijdt en die enge man die altijd in de buurt lijkt te zijn… Maar dan ontdekt Mira iets over Texas, iets gevaarlijks. Ze moet hem redden!

Titel: Het geheim van het verdwenen paard | Auteur: Ellen Stoop | Illustrator: Saskia Halfmouw, Ivan & Ilia | Uitgeverij: Leopold | Taal: Nederlandstalig | Aantal bladzijden: 96 | Uitgave: Hardcover | Verschijning: Juli 2023 | Leeftijd: vanaf 8 jaar

Het geheim van de gouden medaille

Eerder lazen wij al het boek van “Het geheim van de gouden medaille”, hier schreven wij natuurlijk een leuke recensie over.

Het geheim van de gouden medaille gaat over Felix, hij gaat iedere week graag naar judo en is daar ook erg goed in! Felix is zo goed dat hij zelfs geselecteerd wordt voor het wedstrijdteam, maar dan begint de ellende. De trainingen van Felix gaan super goed, maar tijdens een wedstrijd gebeurt er iets geks. Tijdens een wedstrijd krijgt hij een gek gevoel en hij weet dan ineens niet meer wat hij moet doen.

Hoe zal dat verder gaan? Je lees meer in onze recensie van “Het geheim van de gouden medaille”.

Het geheim van de gouden medaille

Nieuwsgierig naar meer boekberichten?
Lees hier alle boekberichten.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); rejina studio 09 van 은주이’s Images, Sketchify van sketchify (Gratis stockfoto – Canva) 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.