Boekbericht Vos en Haas – Waar is het cadeau
Boekbericht

Boekbericht: Vos en Haas – Waar is het cadeau?

Vos en Haas – Waar is het cadeau? is het nieuwste verhaal uit de boekenserie van Vos en Haas. 25 jaar geleden won het eerste boek van Vos en Haas meteen zes prijzen, waaronder de Jonge Gouden Uil. Met vertalingen in veertien landen groeiden de boeken uit tot echte klassiekers. Deze keer geen recensie, maar dit leuke boek wilde ik jullie niet onthouden! Daarom heb ik er een kort boekbericht van gemaakt.

Vos en Haas – Waar is het cadeau?

De boeken van Vos en Haas zijn met herkenbare en humoristische verhalen dé ideale boeken voor beginnende lezers. 25 jaar geleden won het eerste boek van Vos en Haas meteen zes prijzen, waaronder de Jonge Gouden Uil. Met vertalingen in veertien landen groeiden de boeken uit tot echte klassiekers.

Vos en Haas zijn jarig!

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum is er een nieuw voorlees- en zoekboek verschenen: Waar is het cadeau? Hierin geven Uil, Vos en Haas een verjaardagsfeest. Iedereen komt langs met cadeautjes, maar als alle gasten weg zijn is het cadeau dat Pluim aan Uil gaf, een zilveren taartschep, verdwenen… Was er een dief? En waar is het cadeau gebleven?

Titel: Vos en Haas – Waar is het cadeau? | Auteur: Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing | Uitgeverij: Lannoo | Taal: Nederlandstalig | Aantal bladzijden: 28 | Uitgave: Hardcover | Verschijning: September 2023 | Leeftijd: vanaf 3 jaar

Het grote groeiboek van Vos en Haas

Eerder lazen wij al het boek van “Het grote groeiboek van Vos en Haas”, hier schreven wij natuurlijk een leuke recensie over.

In “Het grote groeiboek van Vos en Haas” kan je kindje lezen op zijn eigen niveau. Dat kan dus het niveau van uil, vos of haas zijn. Ze beleven allemaal leuke avonturen en het fijne is dat het niveau ook echt bij de beginnende lezers past. Iedere keer dat je kind zelf een beetje beter kan lezen, kan hij ook in dit boekje een stapje moeilijker gaan lezen. Tijd om samen met uil, vos en haas avonturen te gaan beleven dus!

Hoe zal dat verder gaan? Je lees het allemaal in onze recensie van Het grote groeiboek van Vos en Haas.

Het grote groeiboek van Vos en Haas(1)

Nieuwsgierig naar meer boekberichten?
Lees hier alle boekberichten.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); rejina studio 09 van 은주이’s Images, Sketchify van sketchify (Gratis stockfoto – Canva)

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.